Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pořád nic já se z toho zblázním!!!!Je tu některá s negativním testem přesto těhotná???Asi ne co
![]()
Dnes sem byla,,,čekám až mi zavolají výsledek,Užje to strašně dlouhé,,, ![]()
Petra2829 píše:
Těhotná nejsem,,,Všem přeji hodně štěstí…![]()
![]()
To mě moc mrzí ![]()
Takovej už je hold život…Moc to bolí,ale čas vše otupí.Já Vám holky které se to o ten voňavý uzlíček štěstí usilujete…Přeji hodně sil,Hodně optimismu a především hodně štěstí přeji!!!
Ahoj Peťo,
moc mě to mrzí, až mám slzy v očích, když čtu o neúspěchu, který hodně bolí. Vím, holky, který tyhle problémy nemají, by se mi asi v tuhle chvíli smály…
Moc s tebou cítím a držím palečky, aby to vyšlo napodruhé. Mě to teprve čeká a ty nervy si vůbec nedokážu představit, jak to bude náročné, když vidím, v jakém stresu jsem už teď, a to mě to čeká nejdříve v říjnu…
Drž se, doufám, že máš doma velkou podporu!!! ![]()
Dobrý den slečny, damy, budouci maminky, moc vas vsechny zdravim
Prave premyslim do jakeho centra se mam prihlasit na vstupni pohovor. Jsem od osmnácti let na externích hormonech(vrozena neplodnost misto vajecniku mam jen vazivo a malou delohu), tak se jen chci optat jestli ma nekdo zkusenosti s klinikou v cb a jestli nahodou nekdo neprodelal IVF s darcovskym vajickem. Dik moc za pomoc jsem z toho nervozni:-D vsak to vsechny znate ![]()
s CARem ART v ČB zkušenost mám, nosím odtud prcka pod pupkem. Jestli chceš víc info o Artu, přijď do diskuze na www.dama.cz téma Sanatorium ART České Budějovice - zkušenosti
je tam nutná registrace, a povolení vstupu, ale to není nic náročného.
S darovaným vajíčkem zkušenosti nemám a ani nikoho neznám ![]()
Jinak přeju hodně štěstí!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.