Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sestřenice čekala dvojčata. Jedno nevydrželo a doktor říkal, že nezbývá než čekat, jestli s sebou vezme i druhé. Druhá holčička se udržela a sestřenice dokonce přenášela. ![]()
Kamarádka čekala dokonce trojčata, 2 miminka to nezvládla, třetí se drží a podle ultrazvuku prospívá ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer, jsem v 8tt s dvojčaty a rozjel se mi potrat. Chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, komu se udrželo aspoň jedno? Nebo je témer jisté, že přijdu o oba? Jak dlouho takový potrat trvá? Omlouvám se za možná hloupé dotazy. Samozřejmě vím, že zde nikdo nemá věštící kouli, ale ptám se na zkušenosti, ne dedukce. Anonym z důvodu, ze sem chodi rodina a známí a o těhotenství nevěděli a nechci ať ví, díky za pochopení.
Jiste to neni. Cekam dvojcata, statistiky jsou, ze z poloviny dvojcetnych tehotenstvi se behem 1.trim stane jednocetne. Verila bych svemu telu. Ona ta dvojcatka maji i casteji vyvojove vady a tak, telo vi co dela. Drzim palce.
Všem ještě jednou moc děkuji za komentáře, bohužel nezůstalo mi ani jedno. A ještě musím na revizi, Ach jo
zakladatelka
@Anonymní píše:
Všem ještě jednou moc děkuji za komentáře, bohužel nezůstalo mi ani jedno. A ještě musím na revizi, Ach jozakladatelka
Tak to me moc mrzi. Zivot neni fer:-( Ale jak jsem psala, byvaji pry caste vv, tak ver ze telo vi, co delq. Drzim palecky. Dvojcatka jsou stejne strasnej zahul. Drz se.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.