Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak vibrátorem a orgasmem to rozhodně nebylo. Spíš shoda náhod, je to smutné, ale myslím, že bys potratila i bez toho orgasmu a hrátek s vibrátorem. Tohle se stává na začátku velmi často, zkrátka nebylo něco v pořádku a embryo odešlo.
@tevevka píše:
Ahoj holky, nemůžu uvěřit svým očím, vzbudím se a je tu tahle diskuse - dneska v noci se mi stalo, že se mi zdály sny a já měla 2× orgasmus v polospánku a pak nad ránem jsem cítila jakoby bych si malinko cvrkla do slimky, tak jsem šla na záchod a normálně se vyčůrala (bylo to žluté, takže asi moč), ale pak jsem pořád cítila jakoby bych byla vlhká i po utření a to už si myslím, že moč asi nebyla. Trochu mě pobolívá břicho a mám strach, aby nebylo taky něco špatně - dneska jsem 6+5 a na ko jdu v pátek. Tak jsem hned ráno začala hledat odtok plodové vody v takhle ranné fázi těhu, ale nic moc jsem nenašla. Sex s manželem teď nepraktikujem ikdyž nám ho nikdo nezakázal, protože jsme o jedno miminko už přišli z důvodu infekce v 5.měsíci, proto plaším… díky za radu či názor
Byl to určitě normální vodový výtok, v těhotenství běžný a normální.
Příspěvek upraven 09.05.16 v 23:49
Nemyslím. A kdyby ano, tak bys potratila stejně, když by stačila taková pitomost.
Holky – nemyslela jsem, že to bylo orgasmusem, ale těmi vibracemi, co způsobuje vibrátor?
@Anonymní píše:
Holky – nemyslela jsem, že to bylo orgasmusem, ale těmi vibracemi, co způsobuje vibrátor?
Ne, to je opravdu nemožné. Normálnímu, dobře se vyvíjejícímu těhotenství to určitě neublíží.
Příspěvek upraven 09.05.16 v 23:50
Já jsem měla zamlklé těhotenství v 8tt a zjistila jsem to v 10tt, když jsem po orgasmu zakrvácela, takže jsi určitě miminku neublížila ty!
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.