Potrat po klitoriálním orgasmu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1801
31.12.12 11:45

tevevka Napadá mě těhotenský výtok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.12.12 13:53

Tak vibrátorem a orgasmem to rozhodně nebylo. Spíš shoda náhod, je to smutné, ale myslím, že bys potratila i bez toho orgasmu a hrátek s vibrátorem. Tohle se stává na začátku velmi často, zkrátka nebylo něco v pořádku a embryo odešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.12.12 13:55
@tevevka píše:
Ahoj holky, nemůžu uvěřit svým očím, vzbudím se a je tu tahle diskuse - dneska v noci se mi stalo, že se mi zdály sny a já měla 2× orgasmus v polospánku a pak nad ránem jsem cítila jakoby bych si malinko cvrkla do slimky, tak jsem šla na záchod a normálně se vyčůrala (bylo to žluté, takže asi moč), ale pak jsem pořád cítila jakoby bych byla vlhká i po utření a to už si myslím, že moč asi nebyla. Trochu mě pobolívá břicho a mám strach, aby nebylo taky něco špatně - dneska jsem 6+5 a na ko jdu v pátek. Tak jsem hned ráno začala hledat odtok plodové vody v takhle ranné fázi těhu, ale nic moc jsem nenašla. Sex s manželem teď nepraktikujem ikdyž nám ho nikdo nezakázal, protože jsme o jedno miminko už přišli z důvodu infekce v 5.měsíci, proto plaším… díky za radu či názor

Byl to určitě normální vodový výtok, v těhotenství běžný a normální.

Příspěvek upraven 09.05.16 v 23:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tevevka
31.12.12 15:09

Děkuji moc za rady a uklidnění :hug:

• Citovat
  • Upravit
7240
31.12.12 17:18

Nemyslím. A kdyby ano, tak bys potratila stejně, když by stačila taková pitomost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.13 14:44

Holky – nemyslela jsem, že to bylo orgasmusem, ale těmi vibracemi, co způsobuje vibrátor?

• Citovat
  • Upravit
29436
1.1.13 17:14
@Anonymní píše:
Holky – nemyslela jsem, že to bylo orgasmusem, ale těmi vibracemi, co způsobuje vibrátor?

Ne, to je opravdu nemožné. Normálnímu, dobře se vyvíjejícímu těhotenství to určitě neublíží.

Příspěvek upraven 09.05.16 v 23:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dastula1
5.1.13 20:15

Já jsem měla zamlklé těhotenství v 8tt a zjistila jsem to v 10tt, když jsem po orgasmu zakrvácela, takže jsi určitě miminku neublížila ty!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty