Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@azaleila píše:
@topazio @Tichošlápek hodně podezřelé, že to @admin stále neřeší…
Je to reinkarnovaný nick, který už v minulosti urážel. Nechápu jak toto může někdo tolerovat. Nebo tu teď nechávají trollí diskuze.
@Mutlice píše:jiste, takovy jekyll a hyde. Vse, co clovek nekam napise, o nem vypovida. Treba o te utajene temne strance, ze…Příspěvek upraven 21.12.23 v 11:14
No, akorát nikdo neví o kom to vypovídá. A i člověk, co tohle napíše, může být v reálu hodně člověk. A naopak někdo, kdo se zde tváří jako dobrota sama, může být zlej.
@topazio já tu nějakou dobu nebyla a teď po návratu docela koukám, jak se to tu zhoršilo prave ve smyslu trollu a agresivity příspěvku
@Zákeřná beruška píše:
No, akorát nikdo neví o kom to vypovídá. A i člověk, co tohle napíše, může být v reálu hodně člověk. A naopak někdo, kdo se zde tváří jako dobrota sama, může být zlej.
Ty jsi taky místní několikrát reinkarnovaný nick.
@Tichošlápek píše:
@Zákeřná beruška já ji tak hlásím, Admin ji jemne napomenul a tím to skončilo. Zvyšuje jim tu počet příspěvku, tak proc by ji korigovali
A vy k tomu zvyšování zdatné přispívate.
@Zákeřná beruška ne. Já reagovala na tebe a na to, ze ji můžeme hlásit jinak. Efekt to ale stejne nema
@topazio píše:
Ty jsi taky místní několikrát reinkarnovaný nick.
@Tichošlápek píše:
@topazio já tu nějakou dobu nebyla a teď po návratu docela koukám, jak se to tu zhoršilo prave ve smyslu trollu a agresivity příspěvku
Bohužel to tak je.
@topazio píše:
Je to reinkarnovaný nick, který už v minulosti urážel. Nechápu jak toto může někdo tolerovat. Nebo tu teď nechávají trollí diskuze.
myslím si to stejné, slova, forma… stejné, jako minule…
@admin moc prosím, až vám zkončí polední přestávka, podívejte se na to. tohle je s ohledem na zakladatelku opravdu nechutné a vy to již několik dnů neřešíte… opravdu smutné.
@Charlotti píše:
Musim ti rict, ze to jeste nikdo nenapsal tak presne jako ty. To jsou same nadavky, nesmysly jak jsem oskliva nebo zakomplexovana nebo snad samaPritom je to uplne naopak… a jen se tady bavim
Me fascinuje kolika zenskym zalezi na cizích lidech na netu, na to mi chybi empatie a jsem za to rada
No, mě teda ty tvoje příspěvky přijdou dost jako blbý kecy, ale jsou to jen blbý kecy a nevím, proč to všichni tak děsně resej. Jako mě empatie nechybí, ale nevím, proč by někomu měly ublížit nějaké anonymní příspěvky. Mě svým způsobem tyhle blbý kecy bavej, protože mě baví sledovat tu taškařici kolem toho. I když tohle je pro mne osobně citlivé téma.
@azaleila píše:
@admin moc prosím, až vám zkončí polední přestávka, podívejte se na to. tohle je s ohledem na zakladatelku opravdu nechutné a vy to již několik dnů neřešíte… opravdu smutné.
Inkriminovanou osobu musí děsně hrát u srdíčka, jak moc vám vadí ![]()
@Zákeřná beruška píše:
No, mě teda ty tvoje příspěvky přijdou dost jako blbý kecy, ale jsou to jen blbý kecy a nevím, proč to všichni tak děsně resej. Jako mě empatie nechybí, ale nevím, proč by někomu měly ublížit nějaké anonymní příspěvky. Mě svým způsobem tyhle blbý kecy bavej, protože mě baví sledovat tu taškařici kolem toho. I když tohle je pro mne osobně citlivé téma.
je to taky bavi jinak by nereagovaly ![]()
@azaleila píše:
Už s touto uživatelkou něco udělejte. @Charlotti
@topazio píše:
Už s touto uživatelkou něco udělejte. @Charlotti
Neuvěřitelný, viď?
@azaleila píše:
Neuvěřitelný, viď?
Já mám těchto zvratků plné zuby. Admin spí.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.