Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mroe píše:
A ty to delas proc? Vzpominam si na tvoje tupe prispevky v diskusi…takze to nedelas asi uplne dobre. Potrebujes poradit, jak na to?
@Janli píše:
Tak třeba Me57h se přiznala, že šlo o psychoterapii a jsem přesvědčená, že těch nicků tady má víc a jede dál….
Co to, prosím, psala o té dceři? Nějak mi to uteklo, ale prý to byla nějaká hrůza. To je právě na tom blbý, že to vrazi lidem brouka do hlavy a ve výsledku je to jen výmysl. A pak tu někdo potřebuje opravdu poradit a lidi ho berou s rezervou. ![]()
@Takco píše:
Co to, prosím, psala o té dceři? Nějak mi to uteklo, ale prý to byla nějaká hrůza. To je právě na tom blbý, že to vrazi lidem brouka do hlavy a ve výsledku je to jen výmysl. A pak tu někdo potřebuje opravdu poradit a lidi ho berou s rezervou.
Měla dvě dcery, který drezůrovala a synáčka, co protěžovala.
@Takco píše:Jako že si vymyslim?
Nevim, ale reagujes nenormalne. Podle me trolis taky, nebudes zas tak hloupa.
@mroe píše:
Nevim, ale reagujes nenormalne. Podle me trolis taky, nebudes zas tak hloupa.
Nechtělo se mi tomu věřit, když mi někdo napsal, že někteří antivax mohou být za své příspěvky nějak odměňování a teď, když tato témata utichla zjišťuji, že to asi byla pravda. Na některé, zvláště urputné, se dívám a ani ťuk. Covid nezmizel, ale nemají se do koho navážet, protože na ně nikdo nereaguje.
@Uslava píše:
Nechtělo se mi tomu věřit, když mi někdo napsal, že někteří antivax mohou být za své příspěvky nějak odměňování a teď, když tato témata utichla zjišťuji, že to asi byla pravda. Na některé, zvláště urputné, se dívám a ani ťuk. Covid nezmizel, ale nemají se do koho navážet, protože na ně nikdo nereaguje.
Spíš by mohli být popotahování, ne? Utichla, protože přestal tlak? Anebo proto, že nic dalšího k tomu není? Covid zmutoval.
@Takco píše:
Spíš by mohli být popotahování, ne? Utichla, protože přestal tlak? Anebo proto, že nic dalšího k tomu není? Covid zmutoval.
Spíš přestali dostávat prachy.
![]()