Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, jen bych chtěla vědět váš názor co si o tom myslíte, a myslíte, že tady bude třetí světová válka nebo Putin zaútočí jadernými zbraněmi
@Anonymní píše:
Zdravím, jen bych chtěla vědět váš názor co si o tom myslíte, a myslíte, že tady bude třetí světová válka nebo Putin zaútočí jadernými zbraněmi
@admin zneužití anonymu, prosím o odtajnění.
Jo sorry, já se nedívala že jsou tady ostatní diskuze, a ptám se lidí jenom na názor, takže odpovídejte buď k tomu a nebo vůbec
Děkuji
@Anonymní píše:
Jo sorry, já se nedívala že jsou tady ostatní diskuze, a ptám se lidí jenom na názor, takže odpovídejte buď k tomu a nebo vůbec
Děkuji
a ty to tu řídíš od kdy, hrdinko? ![]()
Je to hrozne čo sa deje snáď to skončí
Příspěvek upraven 27.02.22 v 19:13
@Anonymní píše:
Proč anonym? Je tady málo diskuzí na tohle téma?
To víš, já ti to řeknu, a ty mě nahlásíš.
https://www.emimino.cz/…na-ukrajinu/
Raději si nechám poradit, co si mám myslet, abych měla ty správné názory a četla ty správné weby… ![]()
@debra.morgan píše:
a ty to tu řídíš od kdy, hrdinko?
nezdá se mi, že by něco řídila, zato jsem si už nejednou všimla, že ty hned práskáš všechny anonymy adminovi, udavačko ![]()
@debra.morgan píše:
a ty to tu řídíš od kdy, hrdinko?
Se nezblazni
@BeaL píše:
nezdá se mi, že by něco řídila, zato jsem si už nejednou všimla, že ty hned práskáš všechny anonymy adminovi, udavačko
To víš no, když nečte pravidla, má smolika. ![]()
@Fazulina píše:
To víš, já ti to řeknu, a ty mě nahlásíš.https://www.emimino.cz/…na-ukrajinu/Raději si nechám poradit, co si mám myslet, abych měla ty správné názory a četla ty správné weby…
Upozornění: (platí pár dnů) Za názor vyjádřen na soc. sítích a na demonstracích ohledem vojny na Ukrajině, jenž nekoresporenduje s názorem vlády ČR, se lze dostat na 8 let do basy!!
@BeaL píše:
Upozornění: (platí pár dnů) Za názor vyjádřen na soc. sítích a na demonstracích ohledem vojny na Ukrajině, jenž nekoresporenduje s názorem vlády ČR, se lze dostat na 8 let do basy!!
Kdokoli kdo obhajuje putinovi nynější akci se může nejlíp sbalit a vypadnout do Ruska.