Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, přistihla jsem partnera, jak mi leze do posledních příspěvků a potřebovala bych vše smazat. Není tam zrovna pár diskuzích, o kterých bych byla narada aby je četl. Půjde to nějak?
Nejsem administrátorka, ale co takhle si změnit heslo, není to jednodušší? Jen bys musela myslet na to, že se musíš pokaždé odhlásit.
No jo vlastně, děkuji … já jsem ale hloupá
. Kdyby ale to přeci jen šlo, budu moc ráda.
a nemyslela to Martin_a spíš tak, že zná její nick, ve vyhledávání si zadá všechny příspěvky, co napsala a pak je pročítá?
Martin_o , jestli jsem to pochopila správně, tak myslím, že za tebe žádný admin příspěvky promazávat nebude…
Asi bych to udělala tak, že bych v Hledat našla všechny svoje příspěvky a ty, o kterých mám pocit, že nejsou pro partnerovi oči, tak bych je Upravila(u každého tvého příspěvku je v pravém horním rohu možnost Upravit), tj.smazat a Odeslat.
Mě manža taky takhle „prolustroval“, když zjistil můj nick, zrovna byl mezi posledními příspěvek, jak se na ty chlapy musí a tak, zrovna jsem byla děsně chytrá ![]()
Styděla jsem se, založila jiný nick, aby nemohl číst mé příspěvky, tamten jsem používala jen krátce. Stejně už ten nový zná a popravdě je mi to jedno. I když o něm někdy něco napíšu, nebo napíšu něco, o čem bych se ním nechtěla moc bavit, nic neskrývám.
Takže bych asi zvážila, jestli jsou ty tvoje příspěvky, tak závažný, že to nemůže číst. (nedívala jsem se na žádný tvůj příspěvek, tak nevím, ale pokud tam zrovna nechytáš odchod od něj nebo nepopisuješ nevěru, tak on to určo bude brát s nadhledem)
no a není to už jedno? když to četl, tak ať a ode dneška si dávej pozor na pusu… Ono jde přispívat i anonimně když chceš aby to přítel nedohledal. Proč hned pálit všechny mosty. Třeba si někde něco dobrého poradila a teď by si to smazala a někdo by se musel ptát znovu…
Navíc své příspěvky můžeš upravit i sama. U svého příspěvku klikni na upravit - smaž obsah a dej uložit. Já bych je musela také mazat ručně ![]()
A doporučuji pro příště psát s rozmyslem, ano?
L.
A je lepší mi napsat mail - občas si nové diskuse nevšimnu ![]()
L.
Děkuju za pomoc. Jasný, příště už si dám pozor
. Není to nic s nevěrou, ale on se mi pak strašně směje. Navíc je tam i něco o tchýni
. Ale nevidim nikde to okenko na upravit. Kliknu si na diskuze na emiminu. je tam všechny moje diskuze, tak na ně kliknu a ukáže se mi to. Ale žádné okno nevidím ![]()
Martin_a píše:
Děkuju za pomoc. Jasný, příště už si dám pozor. Není to nic s nevěrou, ale on se mi pak strašně směje. Navíc je tam i něco o tchýni
. Ale nevidim nikde to okenko na upravit. Kliknu si na diskuze na emiminu. je tam všechny moje diskuze, tak na ně kliknu a ukáže se mi to. Ale žádné okno nevidím
Tlačítko upravit bys měla mít tady:
http://emimino.cz/…rispevek.jpg
Je tam tlačítko citovat a autor by měl mít vedle tlačítko upravit.
L.
Aha, tak už to vím, akorát nevim, kde je to na uložení. Když vymažu text, tak je tam akorát odeslat. ještě mi prosím porad s tímto a už dám pokoj ![]()
Martin_a píše:
Aha, tak už to vím, akorát nevim, kde je to na uložení. Když vymažu text, tak je tam akorát odeslat. ještě mi prosím porad s tímto a už dám pokoj
Pak se tuším odešle, prázdný příspěvek. Tzn. partner může zjistit, že si tam něco psala a kdy, ale už si nemůže přečíst co. Je to tak správně?