Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj vsen. Mam takovy dotaz ohledne zdravi. Tyka se to srdce. Je mi necelych tricet let. Tlak mam obvykle nizsi. Tak 90/60. Je to tak cca mesic, kdyz jsem zacala pocitovat jakoby “bublani” u srdce. Je to neprijemne a dal se k tomu pridalo, ze kdyz udelam pohyb a hlavne nejvic, kdyz se treba sehnu k zemi, tak prave u srdce tlak. Jakoby mi tam preskoci a uplne tepe. Pak to prestane a zas nic. Chci se zeptat jestli mam plasit a jit k dr nebo je to normalni a nekdo se s tim jiz setkal a dokaze poradit. Moc dekuju za pripadne komentare.
Neplaš, ale k doktorovi určitě zajdi ![]()
vo arytmie muze být ze stresu, uzkostná porucha, nedostatek hořčíku, fosforu,tetanie, samožrejmě vady srdce…radeji bych volila lekare
@Anonymní píše:
Ahoj vsen. Mam takovy dotaz ohledne zdravi. Tyka se to srdce. Je mi necelych tricet let. Tlak mam obvykle nizsi. Tak 90/60. Je to tak cca mesic, kdyz jsem zacala pocitovat jakoby “bublani” u srdce. Je to neprijemne a dal se k tomu pridalo, ze kdyz udelam pohyb a hlavne nejvic, kdyz se treba sehnu k zemi, tak prave u srdce tlak. Jakoby mi tam preskoci a uplne tepe. Pak to prestane a zas nic. Chci se zeptat jestli mam plasit a jit k dr nebo je to normalni a nekdo se s tim jiz setkal a dokaze poradit. Moc dekuju za pripadne komentare.
Zajdi si k doktorovi.
Ale zní to jako extrasystoly, to má každý. Lidi to popisují jako „předskočení“, „hrábnutí na prázdno“, právě to „bublání“.
Ahoj mě se to stalo cca dva roky zpátky…Já teda po tomto bušení srdce omdlela a přítel mě odvezl na pohotovost…Tam mi bylo zděleno že mám rozhozený srdeční rytmus a že se to stává dokonce i dětem
Dostala jsem na místě kapačku a pak jsem chodila cca dva měsíce na internu tam mi zjistili nedostatek hořčíku
Půl roku jsem ho brala a od té doby nic vše ok
Rozhodně si ale zajdi k doktorovi