Těhotenství - od kdy přestane být zle?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
24.2.12 06:48

Mně vyloženě špatně nebylo, jen mezi 2.-3. měsícem jsem měla žaludek jako na vodě, spoustu věcí jsem nemohla jíst. Pak to přešlo a bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
24.2.12 07:08

Ahoj já jsem asi první tři měsíce prozvracela a pak jak kdyby utlo a už mi bylo dobře, ale je to individuální, protože třeba moje mamka byla těhotná 3× a u prvních dvou jí nebylo špatně vůbec a v porodnici jsem byla s jednou paní, co měla dvojčata, a ta zvracela až do 7. měsíce. Tím samozřejmě nechci strašit. Jen že je to různé.

• Citovat
  • Upravit
697
24.2.12 07:11

ahoj, mě přestalo být špatně v 17.týdnu..nesnášela jsem řeči chytrých žen, že do 12.týdne a pak dobrý :D teď už je to jen nárazový, něco sním a buď letím nebo ne, ale s tím jak mi bylo na začátku jsem to zlatý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.2.12 08:13

Ahoj, při prvním těhu jsem zvracela do zač. 5. měsíce, při druhém to přešlo s prvním trimestrem a nyní začínám 13. tt a už také je mi líp, zvracení přestává :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.2.12 12:08

Me prestalo byt spatne na zacatku 9 týdne, ted mam docela strach, jestli to neco neznaci, na kontrolu jdu az v 11t......ale jinak je mi dobre, jsem i unavena a mam nizkej tlak…tak snad je vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
26.2.12 10:46

ahoj mě u prvního těhotenství nebylo vůbec špatně, naopak ani jsem pomali nevěděla že jsem těhotná. :-) a ted u druhého jsem v 6.týdnu a je mi nevolno celé dny a neskutečně mě to omezuje. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadulaZ
6.3.12 09:09

Ahojte devcata,

Me zacalo nyt spatne v 5tt a ted jsem v 9tt a je mi posledni tri dny jeste hur, jezdim do pha do skoly a to je utrpeni. Za tech par tydnu co mi je zle mi bylo dobre pouze jeden a pul dne. Ja uz nemuzu :-(. A jestli tohle ma trvat do 16 tydne, tak se asi zblaznim, mam sileny kruhy pod ocima. Doktor mi napsal B6 - nepomaha, ani zazvor. Kdyz HCG hormon ma byt nejvys do toho 9tt tak proc je mi jeste hur? Velikonoce jsem si chtela uzit. Uz abych to mela za sebou ty nevolnosti, porodu se nebojim, horsi jsou a vzdy byly pro me nevolnosti :-(. Trpela jsem na ne do mych 10-ti let nikdo nevi proc a ted v tehu to je pro me nova ocista :-(. Doktor mi rekl, ze po tom 8.tydnu to bude lepsi a lepsi a zarim je to horsi a horsi, ale proc? Ja ten HCG hormon mela docela brzy vysokej sakrys.

• Citovat
  • Upravit
11955
6.3.12 13:38

Je mi líto, že patříš k těm, které taky nemají těhotenství jako z časopisu. Mě dodnes fascinuje, když potkám nějakou nastávající maminku samu ve městě - já nebyla schopná bez doprovodu vyjít z domu, před porodem jsem si troufla jen na konec ulice. Takže ty neužité Velikonoce je fakt to nejmenší. Na extrémní nevolnosti se obvykle používá Torecan, pokud do sebe 24 hodin nejsi schopná dostat tekutiny, tak se pak aplikuje v infuzích spolu s Hartmanovým roztokem a glukózou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.3.12 17:35

Mě nevolnost začala asi před 14 dny od té doby jsem na neschopence…jsou lepší „minuty“ ale spíš ty horší.Jsem v devátém týdnu a jestli mi bude žaludek takhle bolet do 16 týdne a bude se zvedat kdy se mu zachce tak je to na skok z okna :zed: :zed: :zed: mám pocit, že to nepřežiju. Zítra jdu k Mudr. tak doufám, že něco poradí - jet k ní hromadnou dopravou asi se na někoho :poblion: a jestli dojdu nevím…budu muset.Zádná romatika to teda není :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí