Potřebuji uklidnit - tlaky v podbřišku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
30.12.11 12:37

Adélko,
tak to si to teda taky „užíváš“…
Chřipka to nebyla,spíš nějaká viróza,jen teploty a šílená bolest hlavy.Loni jsem měla to samý a taky to trvalo nějaký tři dny a pak najednou jako když utne… :nevim:

Malá nám přes den taky moc nespí,zrovna dneska je hrozně protivná,páč toho moc nenaspala v noci,j unavená,ale nemůže zabrat…Tak to asi bude dlouhej den…V noci Vám Matýsek spinká krásně,to je paráda :palec: A s tím uspáváním - nám se malá klidně probrečí od 19 do půlnoci…a to má pořád hlad,takže v podstatě jen střídám prsa :zed: Ještě se nám snad nestalo,že by normálně usnula.Když si pak jdeme lehnout,taky mi usíná u prsa (spí s námi v posteli),ale je fakt,že se tak napucne,že pak vydrží spát dlouho :)

S mlíčkem se netrap,když to nejde,tak to prostě nejde,lepší,než abys s tím dál bojovala,byla bys zdeptaná jak Ty,tak malej :hug: Takhle máte oba klid…já s tím v jednu chvíli taky chtěla praštit,zatím držím,ale asi ne nadlouho,za chvíli jí to moje mlíko stačit nebude…u nás je ale problém,že nechce dudlíka a tím pádem ani flašku moc nebere,to už fakt musí mít hlad :think:

Neboj,ono to všechno přejde,úplně Ti rozumím,dva dny před Vánoci jsem taky jen brečela a křičela do polštáře,že už nemůžu…byla jsem psychicky fakt vydeptaná,s pocitem,že jsem špatná máma a manželka…Ale všechno jsou to hormony…neschopná rozhodně nejsi :hug:

Přeju,ať je co nejdřív dobře,držte se,myslím na Vás :hug: Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
18.1.12 13:58

Ahoj Pavli,
po dloooouhééé době se ozývám…řeknu Ti někdy je to fuška :)

Už se u Vás zlepšilo spinkání? A jakpak se jinak máte,šikulky? Už pasete?

My jsme měli frmol,máme ho stále :) Matýska trápí prdíky a začal se budit kvůli slintání,neumí ty sliny polknout a vadí mu.

Teď jsme tady měli spoustu návštěv,zápasili jsme s rýmou - tymiánová mast od JUSTU je malý zázrak,lítali jsme po kardiologii,očním,téměř pořád jsme byli u pediatra..zaplať pánbůh jsme ale naprosto v pořádku…stalo se,že jsme byli u dvou různých doktorů v jeden den.

A co nálady?Už je lépe?U mě už ano :dance: …už nepláču,je mi krásně,na duši i na těle… i když nějaké to kilo nahoře ještě je :lol: a už se můžu s mužem vrhnout na mazlení…konečně! :lol: takže ho dnes asi přepadnu :)

Mějte se moc krásně a až budeš mít časík a bude se Ti chtít,tak písni :) Papa zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
24.1.12 20:22

Ahoj Adélko :srdce:
To jsem strašně ráda,že už je líp :hug:

U nás to taky už jde fajn,jak říkáš,občas je to náročný,ale stojí to za to :)
Spinkání na noc se zlepšilo,naučili jsme jí chodit spát kolem sedmý,teď učíme na usínání bez prsa.Pár nocí bylo náročnejch,ale je to šikulka a dneska vytuhnula během pěti minut a bez velkýho pláče :srdce: Prdíky občas pozlobí,musím se vyhýbat mléčným výrobkům,ale už to není tak hrozný jako dřív :) Co Vy? ;)
No a paseme jako o závod,řehtá se na celý kolo a je hrozně ukecaná :mrgreen: Taky se dovede občas pěkně vztekat,hlavně když se jí zrovna někdo nevěnuje :cert: :mrgreen: S čím je teď trochu problém jsou návštěvy,popř.cizí prostředí…prostě je vidět,že chce být ve svým klídečku,ne moc lidí okolo sebe…tak se snažím to dodržovat,ale občas je to na palici,nedokážu být zavřená doma jen s ní,tak občas vyrazíme mezi lidi.
A taky nechce moc spát přes den,mrška :roll: Usíná s křikem,utahaná jako kotě,ale za půl hodiny už je vzhůru,i v kočáře (tam jí většinou ještě udrncám,aby spala aspoň hodinu) :roll: Hrozně mě štve jak je venku hnusně,páč to se mi ven s kočárem moc nechce a musím se k tomu dokopávat :lol:

Nálady už taky dobrý,i když zrovna včera večer jsem bulela s ní,bylo mi jí hrozně líto,jak plakala…jsem z toho pak úplně vyždímaná.

To jste teda měli pěknej maraton po doktorech,ale hlavně že už je Matýsek v pořádku :hug: Nás čeká příští týden očkování,tak jsem zvědavá :think:

Jaký bylo mazlení? :lol: Já měla poprvé pocit,že mi udělali o dva stehy navíc :lol: Ale stačilo párkrát vydržet a teď už je to paráda,možná lepší než kdy dřív :oops: :lol: Sakra,škoda že muž není dneska doma… :oops: :mrgreen:

No nic,pěkně jsem se ti tady zase vypovídala :lol: Budu se těšit na info,co je u vás nového a jak si žijete ;) Jdu se naložit do vany s knížkou a nabrat síly na zítřek :dance: Mějte se krásně,opatrujte se! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
29.1.12 10:36
Pája52 píše:
Ahoj Adélko :srdce:
To jsem strašně ráda,že už je líp :hug:

U nás to taky už jde fajn,jak říkáš,občas je to náročný,ale stojí to za to :)
Spinkání na noc se zlepšilo,naučili jsme jí chodit spát kolem sedmý,teď učíme na usínání bez prsa.Pár nocí bylo náročnejch,ale je to šikulka a dneska vytuhnula během pěti minut a bez velkýho pláče :srdce: Prdíky občas pozlobí,musím se vyhýbat mléčným výrobkům,ale už to není tak hrozný jako dřív :) Co Vy? ;)
No a paseme jako o závod,řehtá se na celý kolo a je hrozně ukecaná :mrgreen: Taky se dovede občas pěkně vztekat,hlavně když se jí zrovna někdo nevěnuje :cert: :mrgreen: S čím je teď trochu problém jsou návštěvy,popř.cizí prostředí…prostě je vidět,že chce být ve svým klídečku,ne moc lidí okolo sebe…tak se snažím to dodržovat,ale občas je to na palici,nedokážu být zavřená doma jen s ní,tak občas vyrazíme mezi lidi.
A taky nechce moc spát přes den,mrška :roll: Usíná s křikem,utahaná jako kotě,ale za půl hodiny už je vzhůru,i v kočáře (tam jí většinou ještě udrncám,aby spala aspoň hodinu) :roll: Hrozně mě štve jak je venku hnusně,páč to se mi ven s kočárem moc nechce a musím se k tomu dokopávat :lol:

Nálady už taky dobrý,i když zrovna včera večer jsem bulela s ní,bylo mi jí hrozně líto,jak plakala…jsem z toho pak úplně vyždímaná.

To jste teda měli pěknej maraton po doktorech,ale hlavně že už je Matýsek v pořádku :hug: Nás čeká příští týden očkování,tak jsem zvědavá :think:

Jaký bylo mazlení? :lol: Já měla poprvé pocit,že mi udělali o dva stehy navíc :lol: Ale stačilo párkrát vydržet a teď už je to paráda,možná lepší než kdy dřív :oops: :lol: Sakra,škoda že muž není dneska doma… :oops: :mrgreen:

No nic,pěkně jsem se ti tady zase vypovídala :lol: Budu se těšit na info,co je u vás nového a jak si žijete ;) Jdu se naložit do vany s knížkou a nabrat síly na zítřek :dance: Mějte se krásně,opatrujte se! :mavam:

Ahoj Pavli,
náročné ale ano stojí to za to :) Bětuška jje šikulinka,že už se snaží usínat bez prsa :) My jsme prodloužili spánek,papáme kolem půl osmé a když se zadaří,tak už o půl deváté spinkáme a to až do půl třetí do rána a pak po papání do 7 :).

Co se týče pasení,snažíme se snažíme,ale na rovné podložce se Matýskovi nechce,takže paseme na overballu a hlavičku zvedá hoooodně moc a rád…nejlépe když u toho vidí na televizi :lol: maniak jeden :lol:

Nám navštěvy nevadí,je z nich úplně hotový :) a babičky z něj taky :)

Ze spaní přes den si nic nedělěj,taky moc nenaspíme,jsou dny,kdy nám přes den stačí dvakrát dvacet minut :) Ale co nemůžeme pořád spinkat,přeci objevujeme svět a tulíme se s rodiči :) A nádherně se taky smějeme a brbláme :) Máme breptalenu :)

Poprvé od porodu - no já mám pocit taky,že mě zašili,ale moc :) Misionář je v pohodě ale ,,zezadu" :oops: nejde to…mám pocit,že jsem zašitá až k žaludku :lol:

Teď jsem se vypovídala já :lol: .....až budeš mít čásek a bude se Ti chtít,tak zase písni.Zatím papa,jdu makat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
6.2.12 21:15

Ahojky :mavam:

Jakpak žijete? U nás teď celkem pohodový období,Bětka večer parádně usíná sama v postýlce,v noci kojím většinou jen dvakrát (z toho jí jednou budím v deset než jdu spát já).Chodí spát v sedm až půl osmý,pak baští v deset,kolem čtvrtý nebo pátý a pak se budí tak v osm,takže paráda :) Jen se občas stane,že kolem tý pátý už nemůže pořádně zabrat a to se pak hrozně vrtí a mrská,takže se moc nevyspím,i když spí zavinutá…Ale fakt si nemůžu stěžovat,lepší,než kdyby v noci řinčela ;)

To se pozná chlap,Bětušku telka vůbec nebere :lol: Jinak už trénuje otáčení,snaží se přitahovat do sedu…no mám pocit,že už by snad nejradši chodila :lol:

Teď máme za sebou druhou úspěšnou návštěvu,takže snad už jsme období prořvaných návštěv překonaly…Zatím používáme taktiku,aby lidi dělali,že si jí nevšímaj,pochovat jen na chvilku…Je to hroznej mamánek,sotva zjistí,že není u mě nebo u manžela,je zle :zed: :lol: Naštěstí ještě babičku s dědou bere,takže jim jí dávám občas na hlídání,což je super :pankac:

Přes den stále dává svojí klasickou půlhodinku,ale co…když jí to stačí a není pak protivná,neprotestuju :) Hlavně že spí v noci :mrgreen:

Očkování máme úspěšně za sebou,zvládla to bez teplot a jiných patálií okolo,jen ten den byla trošičku mrzutá…Příští týden jdeme na druhý a pak během tohodle měsíce necháme nastřelit naušničky :dance:
Budete očkovat proti rotavirům? :think:

Jooo,tak zezadu jsme to ještě nezkusili :oops: Nějak jsme se k tomu nestačili dostat :oops: :mrgreen:

Taky Ti přijde,že ten čas strašně letí?? Nemůžu uvěřit,že Bětka už bude na světě čtvrt roku! 8o Kdyby mi někdo ukázal,jaký to bude a zeptal se mě,jestli to vydržím,řekla bych,že ani náhodou! A vydržely jsme! :pankac:

Adélko,mějte se krásně a zatím papapapa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
10.2.12 12:42

Ahojky Pavli,tak to máte taky super :) Malá je šikulinka,že usíná krásně sama,my zatím uspáváme hlazením,ale občas už taky zaboří sám :) Je fajn,že se vyspíte,my si taky ztěžovat nemůžeme :) Papápe,ale jak kdy…režim se nám nedaří - takže papáme kolem sedmé či osmé večer,usíná nejpozději v deset večer,pak se budí kolem 3 až 4 ráno a pak kolem šesté,sedmé - to ale na kakání,papat chce až kolem deváté.Takže taky fajn :)

Je tak nám se malý taky mrská a většinou se umrská ke kvalitnímu spánku,mrská se se zavřenýma očičkama a jen u večerního spinkání,u prvního ranního krmení vytuhne téměř hned po zavinutí :)

S tím mamánkovstvím je to u nás to samé,jakmile není máma,tak je zle,sice bez pláče,ale natahujeme :) Naštěstí ještě zabírájí tatínkovy xichtíky :)

Na rotaxixu už jsme byli - takže ano,očkovali jsme…ale ne že bez reakce - celý týden po byl Matýse ukňouraný,poplakával,bolelo břišenko,ublinkával,málo jedl…včera už se to začlo vracet do normálu,naštěstí :)

Pavli,kolik Ti malá denně vypije mlíčka?

Jsi na FB? Mám tam fotečky - musela jsem se pochlubit :) Tak kdyby jsi se chtěla mrknout,já na Tvé fotoalbum taky koukám :)

K těm polohám,hm…tak my se milovali všeho všudy dvakrát a to v období kdy jsem špinila (promiň,že to píšu až takto…a momentálně stále krvácím,od porodu jsem ještě nepřestala :,( ,po šestinedělí bylo na gyne vše v pořádku,a v pondělí jdu znovu,snad nebudu muset na revizi - mám z toho obrovské bobky :,( .Snad to dělá jen antikoncepce!Snad!

Letí to šíleně,my už měli dva měsíce,taky tomu nemůžu uvěřit :) A ty pokroky co každý den děláme,nádhera :) :srdce:

Pajuli mějte se krásně,letím něco dělat,pres den se moc k ničemu nedostanu :)Tak alespoň zuby vyčistit :)

Někdy zase písni :) Papa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
10.2.12 21:05

Ahoj Adélko :hug:

Tak to je Matýsek taky šikulka :potlesk: A neboj,brzo se naučí chodit spát dřív,Bětce to taky chvíli trvalo :)

No říkám si,co mě čeká až přijde separační úzkost,když to teďka vypadá takhle…Když je unavená nebo hladová,tak dokáže u někoho jinýho slušně vřískat,tenhle týden mi to předvedla 2×…

To se teda na to očkování zas těším :nevim: Koukám,že Vy ste si to vybrali všechno,co? :think: Tak hlavně,že už se to vrací do starých kolejí.Bětka má teď od středy zas růstový spurt,takže je to s ní k nevydržení :zed: Zatím to vždycky trvalo týden,tak kdyby to tentokrát zkrátila,nezlobila bych se.Naštěstí jsem začala včas ostříkávat mlíko,takže mám pořád nalitý prsa a plnej mrazák k tomu :lol: Co vy,jak jste zvládli spurt? Nebo Vás minul? ;)

Vzhledem ke kojení vůbec netuším,kolik vypije…někdy pije dlouho,někdy krátce…ale v tomhle věku by prý měla vypít cca 150ml.Proč,máš pocit,že Matýsek baští jako otesánek? :lol:

Na FB jsem,poslala jsem Ti žádost o přátelství :) Jsem na Matýska moc zvědavá,jak vyrostl ;)

Neboj,na gyndě to dopadne dobře :hug: Taky bych řekla,že je to spíš už menstruace,hormony jsou rozhozený,do toho antikoncepce…chvíli trvá než se to srovná.Držím palečky a dej vědět,jak to dopadlo :*

Pokroky jsou super,každý den něco novýho :) V úterý se Bětka poprvé zasmála nahlas,měla normálně úplnej záchvat smíchu,byla to legrace :lol: Teď se snaží přetočit sama na bříško,ale ještě jí to moc nejde :) Taky konečně začala vnímat hračky a snaží se na ně sahat a chytat je…Je neskutečný,jak jeden den k tomu neměla ani náznak a další den se rozhodne,že to zkusí :)

Tak se mějte parádně a třeba se někdy potkáme i na FB ;) :mrgreen: Papa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
15.2.12 08:51

Ahoj Pajuli,
děkujeme za pochvalu.

Až příjde separační úzkost,tak to lehké nebude :) Hold máme mamánky :)

K růstovému spurtu…vydrž přejde to :) My ho měli už dvakrát,ale asi díky krmení z flašky trvaly cca dva dny,to Matýsek bagroval co dvě hodinky 200 ml,lahvičku pořád vyhazoval,pak plakal hlady,no asi znáš :)..teda ale musím říct,že v noci spinkal klidně…spurtík jen přes den asi,v noci se ničím rušit nenechá :)A za týden čekám spurtík další :) Možná za dva.První jsme měli v cca 4 týdnech a druhý v cca 7 týdnech.

Jestli jíme jako otesánci?Mudra si to myslí,jsem na ni naštvaná,přeci ho nenechám plakat hlady!Tři dny v porodnici mi stačily.Vypijeme 900 - 1050ml mlíčka denně :) Někdy kolem 700ml…ale to jen výjmečně…např.po rotarixu.

Snad nebudete mít žádnou reakci,zvládnout se to ale dá :)My už jsme stejní jako před očkováním :)Ale mám hrůzu z očkování ve třech měsících…dr mu chce dát dvě najednou jak hexavakcínu,tak proti pneumokokům a když jsem se ptala,jestli to není moc velká zátež pro tak malého tvorečka,tak se na mě dívala jako na matku,která odmítá očkování! :cert: Matýska očkovat proti pneumokokům chceme nechat…ale ráda bych nějaký odstup od hexavakcíny!

N gyndě,to dopadlo dobře,sliznice nízká,krvácení ze spádu hormonů po porodu,vyfásla jsem novou antiko,léky na zastavení krvácení a dnes?Dnes už nekrvácím :) Ale ještě klepu :)

Jé už se těším až budeme dostávat záchvaty smíchu :) Zatím jen výskáme a hoooodně breptáme,každý den víc a víc nahlas,krásně paseme,do pusinky si rveme celé ručičky,kopeme nožkama jako o závod,vše a všechny sledujeme,běda aby nám něco uniklo :) a taky slintáme jako bernardýni :) Žvatláme a do toho nám z pusy tečou proudy,ale když říkám proudy,tak opravdu proudy :) Kolikrát musím převlíkat :) :lol:

Pajuli,mějte se krásně a zase písněte :)

Papa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
15.2.12 10:00

Ahojda :)

Však my taky děkujeme za pochvalu ;) Koukala jsem na fotky a Matýsek je rozkošnej,podle fotek se mi zdá,že je hodně podobnej tatínkovi (samozřejmě nevím,jak vypadáš Ty,ale přítel na jedné fotce je a přijde mi,že si jsou dost podobní ;):?:

Zase jsem si říkala,že by se nás mohli prckové třeba nabažit teďka a separační úzkost už třeba nebude tak hrozná :mrgreen: (naivka,já vím :lol: )

No jo,však my už ho máme taky potřetí…ale vždycky aspoň spala v noci,možná dokonce líp než normálně…naštěstí od včerejška už to ustupuje a v noci spinkala skoro stejně jako normálně,ufff :andel: Vždycky nám trval týden a vždycky byl brutální (když byl podruhý,měla jsem zrovna hrozný horečky a bolel mě celej člověk :roll: ).Držím palce,ať ten další taky zvládnete v klidu ;)

Na mudru se vykašli!!!Ty jsi máma a sama nejlíp víš,co Tvoje dítě potřebuje…prostě je to aktivní prcek,kterej toho přes den moc nenaspí a na to,aby mohl být vzhůru potřebuje hodně energie,tudíž hodně mlíčka ;) A on to všechno vyběhá až bude větší ;)
My měly s mudrou (ne s naší,zrovna tam byla nějaká jiná) opačný problém - Bětka zezačátku přibírala málo,nebo spíš skoro vůbec…porodní váhu měla až někdy po měsíci…Říkala jsem jí,že mi malá visí u prsa třeba hodinu a ona že to je jen psychický.Prý stačí 10minut u každýho prsa,to vypije maximum co se dá,pak prý už jen dumlá.Tak jsem to zkusila a co myslíš…Bětka řvala po půl hodině hlady.Takže jsem se na mudru vykašlala a nechala jsem jí tak dlouho,jak chtěla.No a na další prohlídce pochvala,jak krásně přibrala…Jenže kdybych se řídila podle toho,co mi řekla ona,skončila by malá na kapačkách.Teď je Bětka najedená tak za 10-15minut a stačí jí z jednoho…prostě jak byla malá,potřebovala na vytažení mlíčka víc času… Žádná máma nenechá svoje dítě řvát hlady a už vůbec ne jen proto,že se doktorce zdá,že přibírá hodně :cert:

Na očkování jsme byly včera,proběhlo to naprosto bez reakce,ani protivná nebyla,večer usnula jako zabitá :dance: Já bych to najednou taky dát nechtěla,obzvášť pokud jste tu první měli takhle brutální.Prostě mudře řekni,že to chceš dát odděleně,je to Tvoje dítě a Tvoje rozhodnutí a ona se může třeba stavět na hlavu.Musím říct,že ty doktoři mě kolikrát dokážou tak vytočit :cert: Naštěstí ta naše je celkem v pohodě,do ničeho nás netlačí :think:

To je bezva,že na gyndě to dopadlo dobře! :potlesk: Ženský tělo je hrozná mrcha :lol:

Je to bezva,jak se řehtá a kolikrát to ani nemůže zastavit :lol: Jo,výskání Bětka miluje,čím víc nahlas,tím líp ;) Kolikrát tou hlasitostí překvapí i sama sebe :mrgreen: Zkouší se přitahovat do sedu,otáčet se na bříško (to je hrozná legrace,páč ještě nepřišla na to,jak se dostat přes tu ruku,takže se válí na boku,mrská nohama a vzteká se,že jí to nejde :lol: A když jí otočím,je štěstím bez sebe a piští na celý kolo :lol: ).Na Bříšku už pomalu zkouší druhý postavení (opírání se jen o dlaně),ale to jí taky zatím moc nejde.No mám z toho trochu hrůzu,páč na tohle všechno má ještě fůru času…takže mám pocit,že tak v 8mi měsících začne chodit :lol: Koukám,že Matýsek je taky hodně aktivní a šikovný dítko,co? ;)

Jinak včera krom očkování proběhla i tříměsíční prohlídka - Bětka je prý šikulka,hodně pozorná,chytrá a aktivní :mrgreen: Míry 5270g a 60cm :srdce: Za 14dní jdeme na druhou hexu a domluvit se na nastřelení naušnic (strašně se těším,jak jí to bude slušet :srdce: ).

Tak já jdu něco udělat,dokud chrupká ;) Mějte se kráááásně,dávejte na sebe pozor a zas se ozvi :hug: Posíláme hudlana Matýskovi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
20.2.12 09:24

Ahoj Pajuli,

řekla bych,že malý je opravdu celý taťka,i když Míšova mamka tvrdí opak :) Řekla bych,že i u Vás tatínkovy geny přebily ty maminčiné :)
Tak my už máme po spurtíku,ve čtvrtek se rozjížděl a včera zkončil,ty jo,ale byl krušný :) Do spurtíku,nebo díky spurtíku nás opět začlo bolet bříško,no jo když jsme papali po hodině :)Respektive,měli hlad a zároveň jsme bojovali s lahvičkou :).V noci jsme naštěstí ale spinkali :) Jeden den dokonce od 22 do 6 do rána :) Jinak v průměru do 4 :)

Na řeči doktorky kašlu,já jsem máma a tudíž bude po mém - respektive nebudu malého trápit hlady,tlustí nejsme,řekla bych tak akorát - doma jsme orientačně měřili a váčili a máme v 11 týdnech cca 6 kilo a 59 cm - i když měřit se nechtěl :)

Je dobře,že jsi se na doktorku taky vybodla! Jen máma ví,co je pro její dítě nejlepší a co její dítě potřebuje!A náhodou 10 minut pití z prsu mi příjde málo,mě v porodce říkali dvacet z každého :nevim: …a teď malý pije (i když z lahvičky) cca 20 minut - a to to z lahvičky prý jde jednodušeji než z prsu :)

Až budeme mít po očkování,tak dám vědět :) Je dobře,že u Vás bylo bez reakce :)

Kdyby štvali jen doktoři,já jsem farmac. asistent a švou mě lékarnice - naprosto neuvěřitelně!Člověku by nacpali vše,jen,aby prodali!

Jé Bětuška je šikulinka! :) Člověk žasne,co ty děti umí,jak rychle se to učí.Matýsek se o víkendu začal na bříšku zvedat na ručičkách,koukali jsme na něj a nestačili se divit,a co teprve dokáže když vidí na jeho oblíbenou televizi :) A včera tátovi odepnul krytku na foťáku - nevím jak to dokázal - krytka má takové cvočky,které musíš zmáčknout aby jsi ji sundal (tak jako vršek od wc sava např.)
Pavli chůzi v 8 měsících bych se nedivila :) Kamarádčin klučina začal chodit za ručičky v 9 měsících :lol: .Vy na to máte taky krásně zaděláno :) Jste šikulky :)Už se těšíš na to hlídání :) Já z té naší tryskomyšky nebudu moci ani na vteřinu spustit oči :)

Pajuli mějte se krásně a zase písněte :) Papa :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
9.3.12 15:57

Ahoj Adél,
moc se omlouvám,že jsem se dlouho neozvala!

Jak se máte? Narazila jsem na Tebe v jiný diskuzi a Matýskovi už se klube zoubek,jo? :potlesk: To je teda rychlost! ;)

Jinak s těma genama - u nás je na většině fotkách podobná taťkovi,ale jsou fotky na kterých je přesná kopie mě,když jsem byla malá :) Fakt bys v tu chvíli nepoznala,která z nás je která :lol: Ale jinak prostě celej taťka :)

Jak Vám dopadlo očko?My máme za sebou 2.hexu a 15.3. jdeme konečně na ty naušnice! :dance: No a za 14dní 4měsíční prohlídka plus 2.Prevenar.

S těma lékárnicema - taky jsem narazila na jednu takovou lékárnu,ale byla to nárazovka,v té naší jsou naštěstí v pohodě,většinou tam navíc narazím na moc příjemnou slečnu,která fakt umí poradit,kolikrát mi i doporučí to levnější,že je lepší nebo řekne,že kromě ceny v těch přípravcích není rozdíl a tak :)

To je dobře,že už se Matýskovi na bříšku líbí ;) Hlavně když běží telka,co? :lol: U nás televizi pouštíme max.večer a kolikrát ani to ne,tak ani nevím,jak by se na ní Bětka tvářila :) Ale počítač se jí líbí :lol:

No a představ si,že pár hodin po tom,co jsem Ti odeslala ten můj poslední příspěvek,Bětka na to otáčení se přišla :lol: Pak ten den nedělala nic jinýho,vždycky když jsem jí položila na záda,šup už byla na břiše,nadšená,že už to umí :lol: Včera už vychytala otáčení se přes druhý bok :) Jsem docela ráda,že se ještě neumí přetočit zpět na záda,páč to bych jí neuhlídala a cestovala by mi po celým bytě :mrgreen: No a už zkouší dávat nožičky pod sebe,vychytaný to má moc pěkně,teď už stačí jen zvednou prdku a leze jako o závod…bože co z toho dítěte bude,takovej aktivista :lol:

Tak se mějte pěkně,přeji spoustu nových pokroků a ať zoubky moc netrápí ani Matýska ani Tebe :hug: Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
9.3.12 16:37

Ahoj Pavli,
písnu později,čekáme babičku a musím makat,ať se nelekne nepořádku.

Pavli - očkování?Nechala jsem se ukecat ještě jednou pediatričkou :,( a dali jsme i hexu i prevenar.Malý prospinkal tři dny,měl horečky,mimo místo vpichu takový jako kdyby opařený obrys půlkruhu,byl apatický - nevím jesli únavou,ospalostí nebo to byla reakce na složku ve vakcíně.Dva dny po očkování se vše vrátilo do normálu,i když zase celý den prospinkal,ale už se konečně usmál.Očkovací centrum mi napsalo,že to vše je normální reakcí - ovšem nikde ve specificích apatie není uvedená,už jsem volala i do práce.Pediatričce se reakce nelíbila,nám taky ne,bude se očkovat po jednom,ale přesněji se máme domluvit v příští poradně.Mám šílený strach z dalšího očkování.Zároveň věřím,že bude vše v pořádku,ale Pavli,já se o něj tak strašně bojím! :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
10.3.12 11:11

Pavli tak včera jsem opět hledala info a našla jsem několik diskuzí,kdy děti reagovali na kombinaci stejně jako Matýsek,nebo velice podobně a po podánní vakcín odděleně neměly reakci žádnou :) :dance: :dance: :dance: .Tak mě to uklidnilo,alespoň trošku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
10.3.12 20:27

Ahoj holky :-) já jsem dnes ve 32+3 a mám taky chvílkama takový tlaky v pod bříšku, jakoby se tam malá celá namačkala a tlačila se ven..:-( stal se vám ten pocit taky někdy? a vždycky se chytnu za bříško.protože se bojím, a nevím co to je :-( poradte mi.. :nevim: děkujiii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
11.3.12 07:29
Háánč píše:
Ahoj holky :-) já jsem dnes ve 32+3 a mám taky chvílkama takový tlaky v pod bříšku, jakoby se tam malá celá namačkala a tlačila se ven..:-( stal se vám ten pocit taky někdy? a vždycky se chytnu za bříško.protože se bojím, a nevím co to je :-( poradte mi.. :nevim: děkujiii :kytka:

Háánč může to být tím,jak malá sestupuje dolů do pánve,taky jsem to mívala a k tomu ostrou bolest jakoby vevnitř na čípku.Myslím,že je to normální :hug: Ale pokud se ti něco nezdá,zeptej se dr.

Adélko odepíšu později,až bude malá spinkat a budu mít víc času :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky