Potřebuji uklidnit - tlaky v podbřišku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4228
27.3.12 13:13

Ahoj Pavli,
začneme až od ukončeného čtvrtého - nekojíme,takže už je na čase.

A chutná kašička?My ji zavedeme až se naučíme oědvat :) Ale pokud se Bětuš začla hodně budit,tak je to správná volba.My se budíme pořád jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
27.3.12 13:26

No já myslela,že i nekojený děti baštěj příkrmy od ukončenýho pátýho :think: No ale pokud dr.zavelela :lol:

Nejdřív nevěděla co si o tom má myslet,ale pak už sama otevírala papulu :mrgreen: To jedno buzení fakt závidím!To jsou prostě ty děti na umělým,líp spí…a myslím,že Bětka taky nemá nijak velkej hlad,ale prostě potřebuje jen to prso,závislačka :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
28.3.12 09:31

Pajuli nijak nám to neschválila ani nevyvrátila…jen jsme se bavily o názorech mé mámy - krupičku od dvou měsíců,zeleninové vývary,přetahování předkožky od dvou měsíců,jinak prý řežání - to mám denně na talíři…a v dubnu jedeme na Moravu za babičkama a vyřídit rodičák …dr jsem řekla,že z toho mám trošku strach,řekla jsem jí z čeho a zeptala se na její názor…ona řekla to co si myslím já - předkožku nepřetahovat a příkrmy tak brzy ne a krupičku už vůbec ne.Řekla jsem jí že příkrmy až od ukončeného čtvrtého měsíce a ona na to - ano dnes je vše jinak.

Hm…je škoda,že malá nechce dudlíka…měli by jste po starostech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
28.3.12 11:20

holky mohu mít dotaz tak trochu z jiného soudku? Do kdy vás v těhu trápily bolesti v podbříšku ? Je pravda že to může trvat celé těhu? Moc díky za zkušenosti, jsem poprvé těhu, tak v tom neumím moc chodit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
28.3.12 11:44

Beruško, je to možné,já na konci měla bolesti intenzivnější než na začátku,ale to už mě bolelo asi všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
28.3.12 18:13

přesně, tak jak řikáš jsem v 9 měsíci dne jsme ve 36tt a každej den mám nehorázné bolesti, ale všeho..v podbříšku a už aji poslíčky jsem měla v nešmocnici jsem byla, že jdu rodit..no hotovo pak nad hrudní kostí ale takový strašný píchání hnus :-( už to chci mít za seboooou!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
9.4.12 13:03
@hvězdička25 píše:
Pajuli nijak nám to neschválila ani nevyvrátila…jen jsme se bavily o názorech mé mámy - krupičku od dvou měsíců,zeleninové vývary,přetahování předkožky od dvou měsíců,jinak prý řežání - to mám denně na talíři…a v dubnu jedeme na Moravu za babičkama a vyřídit rodičák …dr jsem řekla,že z toho mám trošku strach,řekla jsem jí z čeho a zeptala se na její názor…ona řekla to co si myslím já - předkožku nepřetahovat a příkrmy tak brzy ne a krupičku už vůbec ne.Řekla jsem jí že příkrmy až od ukončeného čtvrtého měsíce a ona na to - ano dnes je vše jinak.Hm…je škoda,že malá nechce dudlíka…měli by jste po starostech :)

Ahoj Pajuli,
myslela jsem si,že jste někde na dovči :)…koukám,že Vás Bětuš pořádně zaměstnává :) Nakonec jsem vybrala nosítko,tento týden má dorazit,tak uvidíme :) Už se těším,začínají mě pěkně bolet záda a kyčle…připadám si jako tden po porodu :) Ale možná je to i tím hubnutím…za čtyři měsíce 17kilo…to je docela hodně.

V pátek jsme byli na očkování - prevenar a měli jsme jen zvýšenou teplotku a v noci se pořád kroutil a poplakával,ale jinak ok.

Co se týče příkrmů…mrkev je blééé,brambor mňam.....ale uvažuji,že přejdeme na kaši,protože mu začíná nestačit mlíčko před spaním.Včera Matýsek spapal 340ml,spinkal šest hodin a pak si řekl o dalších 230ml.Většinou když před spinkáním spapal přes 300ml,tak spinkal až do rána,tak :nevim:

A jakpak se máte Vy?Co spinkání?Je to s kašičkou lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
10.4.12 09:25

Ahoj Adél :mavam:

No na dovče…maximálně na tý mateřský :lol: Je fakt,že nás zaměstnává hodně a když už mám volno,tak se mi ani nechce nějak nic,ani psát :mrgreen:

Tak to je paráda,jsem zvědavá,jak budeš s nosítkem spokojená,já jsem ho ani nezkoušela,tak mě to zajímá :)
Páni,17kilo za 4 měsíce,je fakt mazec 8o No ale je pravda,že já jsem zhubla těch deset co jsme měla navíc během jednoho měsíce hnedka po porodu,pak šlo dolu dalších 8kg,to už jsem vypadala příšerně,tak jsem teď naštěstí trochu přibrala,ale stejně mám míň než když jsem otěhotněla :think: Ne že by mi to vadilo,šlo to lehce a samo (a to se „díky“ kojení cpu jak nezavřená :roll::mrgreen:

To je dobře,že už Matýsek neměl tak šílenou reakci,asi to fakt bylo minule tím kombinováním…My jdeme zítra na 3.hexu,tak jsem zvědavá,minule byla teda megaprotivná a hůř usínala,ale jinak ok.

No Bětce už to kojení asi taky přestává stačit,přes den kojím po dvou hodinách,nekdy kňourá i dřív,ale chci počkat až na dr.co mi řekne,moc se do těch příkrmů neženu,to kojení je přeci jen aspoň bez práce :lol:
Kaši ale baští pěkně,jen se mi ke konci už vzteká,že nechce sedět v tom lehátku (ona se prostě musí pořád hemžit… :roll: ) a to spaní se jí taky nakonec postupně upravilo.Pořád jí ještě kojím v těch deset než jdu spát a pak se budí tak kolem pátý a o víkendu jsme pak dokonce vstávali až po osmý hodině :dance: (normálně vstáváme kolem sedmý).No a dneska spinkala celou noc (já se samozřejmě budila,páč jsem pořád čekala,kdy bude chtít baštu :zed: :D ),ale vzbudila se ve čtvrt na sedm a pak už spinkat nechtěla…Ale nemůžu si stěžovat :)

Jinak se máme docela fajn,Bětka je hroznej živočich,už se plazí (zatím teda hlavně dozadu,což jí pěkně štve :lol: ),teď o víkendu se naučila otáčet z bříška zpět na záda,na bříšku má propnutý ručičky…no prostě ďábel :mrgreen: Fakt čekám,že se za chvíli z tý podložky zvedne a uteče mi :zed:
Včera jsme poprvé vyrazili na procházku se sporťákem,doufala jsem,že konečně bude spokojená,že vidí ven a kdepak,po spinkání chvíli koukala a pak se začala vztekat úplně stejně :nevim: Takže budu i nadále hlavně šátkovat…

Zatím se mějte moc fajn, :* Matýskovi :) Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
14.5.12 10:51

Ahoj Pajuli,

tak se ozývám po více než měsíci.

Taky se mi nějak nechce - chtěla jsem zkusit háčkovat,ale večer padnu a jsem ráda,že jsem…do toho se mi tdy kupí prádlo na žehlení.

Nosítko jsem zkoušela zatím jen párkrát,ale je fajn.Za čtrnáct dní máme v plánu zoo a počítám,že Matýsek pořád v kočárku nebude chtít být,takže ho vezmeme sebou.Přijede nám návštěva,takže v zoo strávíme skoro celý den.

Minulý týden jsme byli na týden na Moravě…škoda mluvit,kdybych půl roku kojila,mamka by se z toho zbláznila.Má názor,že sunar už nepotřebujeme,nějací pediatři,vše prý si děláme složitě,atd.Pohádaly jsme se a jeli jsme k druhé babičce,ale je to na dýl…povykládala bych,ale je to tak na půl hodinové psaní.

Bětuška je šikulka,koukala jsem na fotečky a Vy už máte zubejdu :) Nám zoubky právě lezou (předtím asi rostly jen do dásně či co) a Matýsek to zvládá statečně šikulka.Jinak se točíme,občas se nám to povede z bříška na záda,ze zad na bříško…no za chvilinku už budeme válet sudy :)

Jak jste trávili ty vedra,co byly?

Očkování - už nás čeká jen poslední hexa a ťukám snad i ta bude bez reakce,jako teď poslední prevenar,od té doby co očkujeme zvlášť,tak jsme měli pouze zvýšenou teplotku,max 37,5.A věřím,že i teď reakce nebude.

Příkrmy - už baštíte zeleninku?Matýsek baští jako drak vše,co dostane :)Dokonce i brokolici :) Dneska a zítra bude mít špenát a pak už zařadíme maso…tak uvidíme jak bude šmakovat :)

Pavli mějte se krásně,pohlaď Bětušku a až se Ti někdy bude chtít a bude hlavně čas,tak napiš :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí