Potřebuji uklidnit - tlaky v podbřišku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4228
8.7.11 16:02

Ahoj Pajuli,
jsem moc ráda,že se to s chromozomem vysvětlilo! Reď už si budete těhu jen užívat :)

My jsme měli tento týden hodně nabito.Přítel má dovču,tak jsme se vrhli na malování kuchyně.To bylo!Ale už máme vše,včetně vyleštěné linky. A ted už jen odpočíváme,byli jsme na koupáku.Dnes na 3d utz - budeme mít chlapečka :) a zítra čekáme návštěvu a pak odjíždíme na Moravu,lenošit :).

Je bublaninku :) Já už tady mám další třešně :) Chtěla jsem i rybíz,ale nikde jsme nenašli :(

Na to tvrdnutí bříška mi dnes dr poradila těhotenský pás..prý je to dobrý vynález,zvedá bříško.

Pájo,mějte se pěkně opatrujte se a zase někdy pisni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
5.8.11 20:37

Ahooooj :-)

Moc se omlouvám,že jsem se tak dlouho neozvala! Měla jsem docela fofr,pořád nějaká práce,teď jsme byli s manželem na dovče :-)

Moc gratuluju k chlapečkovi!!!! :hug: To je super :-)
A jak se máte jinak,co je nového? Už taky dostáváš pořádný kopance do žeber? :lol: Mě permanentně bolí pod žebrama,jak jsem okopaná,malá je docela divoška,přijde mi,že toho zrovna moc nenaspí…

My už pomalu zařizujeme a kupí se nám doma věci pro mimi :dance: Ještě mi mají poslat dva balíčky a pak už bude hotovo,jen zařídit a čekat,až malá vykoukne :-) Už se nemůžu dočkat,až tady bude :-)

Tak se zatím opatrujte a těším se na odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
7.8.11 20:30

Ahoj Pavli,
neomlouvej se :) Kde jste byli na dovčia jaká byla?My byli na Moravě a bylo moc fajn :).
Okopané žebra zatím nemám,ale myslím si,že to příjde.Zato z močového měchýře máme kopačák :)Třeba ti naši prcci budou klidní a hodní,když tak řádív bříšku :)

Taky už pomalinku zařizujeme :) Minulý týden jsem byla pro vaničku,oblečení už máme…až na ponožečky :)Už jsme dokonce koupili pár balíků plen.Dá se říct,že už nám schází jen kočárek,postýlka,kosmetika pro mimi a potřeby pro mě…a ještě chceme kupovat monitor dechu.Dnes jsem objednala nějaké dekorace,které bych chtěla dát kolem postýlky do koutku pro prcka…

http://www.detskypokojicek.eu/…ek-ze-dreva/

No a v nejbližší době máme v plánu frčet na matriku a pak už jen čekat až ta naše lásečka vykoukne.Jen bych ještě ráda nakoupila nějaké ty vánoční dárky…po porodu se mi po obchodech určitě nebude chtít trajdat :)Jen vymyslet jaké :)

Tak jsem se trošku vykecala :)

Mějte se krásně a opatrujte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
7.8.11 20:49

Ahojky :-)

Byli jsme na Karlovarsku a na Šumavě,bylo to super :-) Joo,na Moravě je taky krásně,kde přesně jste byli? :wink:

Před dovčou si malá taky z močáku dělala trampolínu,pak ale zjistila,že ze žeber je skvělej skokanskej můstek,tak přesídlila :lol: Dneska celej den tak řádila,že mě až bolelo břicho,jak mi patičkama jezdila po břiše…tak snad se vyřádí teď a pak to bude nejhodnější mimi :lol:

Pááni,to už máte teda pěknou výbavu,mě ještě pár zásadních věcí chybí,ale mám teď zas 14dní volna,tak to doženu :wink: Dekorace jsou naprosto kouzelný,roztomilý :palec:

No,jak to udělám s dárkama,to jsem taky zvědavá,asi je konečně nakoupím už v říjnu,jak si slibuju každej rok a nakonec to vždycky nechávám na poslední chvíli :lol: To je hrozný,vždyť mě už do porodu zbývá jen 12 týdnů 8-o Já se tak těším! :lol:

Tenhle víkend jsem tady měla taťku s přítelkyní,pokládali nám dlažbu na schodech,tak jsem trávila víkend v kuchyni,v noci jsem chrněla na gauči (dost mizerně a asi jen 4 hodiny… :roll: ),musela jsem vstávat v šest a dnes jsem se zase skoro nezastavila,tak teď už dost padám na čumák,uff :roll: Ale zase jsem na sebe náležitě pyšná,že i přesto,že se sotva valím,udělala jsem takový práce :lol: :lol:

Tak teď jsem se pro změnu vykecala já a jdu do hajan :lol:

Mějte se,papa a dobrou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
10.8.11 10:30

Ahoj Pájo,
my byli v Jeseníkách a pak na pár dní v Ostravě a okolí (návštěvy příbuzných :)).Bylo moc pěkně i když smtam pršelo.Ale ten klid :) Ráno člověka nebudily autobusy,ale příroda :) Něco úžasného :)

Tak uvidíme třeba náš fotbalista zůstane u močáku.Mám jednu kamarádku - taky čekají holčičku a taky povídala,že má dokopané žebra :)…třeba se tam holčičkám líbí :)

Malý se taky pořád mele…nevím možná je to kravina,ale příjde mi,že je ovlivněný venkovním počasím..když je pěkně tak je klidný a když prší nebo jsou mraky,tak kope o stošest :)

Z těchdekorací jsem koupila pár broučků,motýlů,žabek,kopretin…chtěla bych malému udělatkolem postýlky takovou louku ať se má na co koukat…dekorace jsou pěkně barevné,tak snad ho budou zajímat :)Pk mám doma ještě svítící hvězdičky,tak to vše tak nějak zkombinuju a uvidíme :)

Uvažovala jsem nad nebesy nad postýlku,budete pořizovat?Na jednu stranu se mi zdají jako zbytečnost a na druhou stranu jako dobrá věc,jak prcka hned nevzbudit :nevim:

Heč :) to já pravidelně nakupuju už od června :)…když mi něco padne do oka :)Vánoce miluju,náležitě si je užívám,cukroví,pohádky,živý stromeček,zdobení,žádné stresy s uklízením,zabíjení kapříka - teda to dělá muž :)…jen nakupuju už tak brzy,protože nesnáším ten šrumec v obchodech před Vánoci…lidi se perou snad i o máslo a poslední ozdobný řetěz na stromek :lol:

Tak alespoň už máte hotovo :)Jste šikulky :)Teď už jen odpočívat,ne?A pak nachystat věcičky pro malou :)Já už se tak těším,až začnu chystat,žehlit a pak až už budeme jen čekat :)Chtěla bych si vše nachystat na konci září,tak uvidíme jak se budu valit :)…už teď mi dělá problém obout si boty :)

Pavli kolik máš v plánu brát do porodnice plen?

Snad Ti nevadí,že jsem Tě zahltila tolka otázkami :)

Měj se krásně,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
10.8.11 11:41

Ahoj :-)

Prosím Tebe,hnedka z kraje - nevadilo by Ti,kdybys mi napsala svoje jméno? Nevím totiž,jak Tě mám oslovovat :lol: Díky :wink:

No jo,na vesnici je nádherně,ale na trvalo bych tam asi nechtěla,okraj Prahy je pro mě naprosto ideální,i tu přírodu máme za barákem :-)

S tou souvislostí počasí a pohybů mi to přijde zajímavý,zkusím to taky sledovat :wink:

My budeme dávat kolem postýlky jen takový legrační obrázky z Pruhovaný kočky,nechce se mi nic lepit na zeď,páč si zas říkám,že to tam nebude věčně,máme čerstvě vymalováno a pidihřebíčky se maskují líp než odtrhnutá malba…Spíš teď scháním nějaký samolepky na boxy,který máme na oblečení místo komody.A pořád mi nic ne a ne padnout do oka… :roll:

Nebesa pořizovat nebudeme,já na to moc nejsem,nějak se mi to nelíbí…ale četla jsem super typ - jestli máte košík,takovej ten pojízdnej na doma,tak do něj udělat nstojan na nebesa a pověsit tam červenou organzu.Prý tím,jak světlo svítí skrz to červený,tak to mimču připadá jako v bříšku a jsou hodnější :-) Ale jestli to vážně funhuje fakt nevím :lol:

Vánoce taky miluju,ráda peču (letos hodlám napéct,i kdybych měla umřít,jen abych tchýni dokázala,že ač jsem mladá,nejsem žádný střevo,co nic nezvládne,natož dítě a k tomu starost o domácnost,jak si evidentně ona myslí… :zed: ),jen to nakupování mě nějak nebaví :-) A letos se na ty Vánoce těším dvojnásob,malý už jsem pořídila šatičky,aby byla pod stromečkem frajerka :lol:

Právě že hotovo ještě není,těch schodů máme docela dost a je to hrozná piplačka,takže je jen půlka a to ještě není zaspárováno…Tak taťka slíbil,že do listopadu to bude,tak snad to stihne…když jsem ho v sobotu viděla,jak tam do noci klečel,bylo mi ho úplně líto…

Mám teď zas 14dní dovču,tak odpočívám a konečně jsem se dokopala k tomu vyprat všechno dětský a už mám vyžehlenou,složenou a uloženou první várku :dance: Ta malá mrška má větší garderobu než já za celej život :lol: No a od 1.září jdu na mateřskou,tak se strašně těším,až začnu chodit na nějaký to cvičení,plavání a do poradny :-)

O plenkách jsem ještě ani nepřemýšlela,asi uvidím,co mi řeknou v porodnici,poptám se,kolik plenek máme k dispozici,něco sebou určitě vezmu a kdyby došli,není problém,aby taťka dovezl :wink:

Kdy budete zařizovat takový ty věci jako postavení postýlky,povlíkání postýlky a takový to chystání?

Páááni,tak koukám,že jsem tady stvořila pěknej román :lol: To je tím,že jsem tady sama a jsem nevykecaná :lol: Tak snad jsem Tě nezahltila informacemi :lol:

Měj se krásně a dávej na Vás pozor :wink: Paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
10.8.11 13:33

Jasně,že nevadilo :) Jmenuji se Adéla :)

My jsme na to ,,vesnické" ticho zvyklí oba už od malička…v Praze jsme už několik let,ale stále je to pro nás někdy šok :)

Já právě s těmi nebesy nevím :nevim: ..uvidíme :)

Budeme mít jen půjčenou kolébku a tu bych ráda bez nebes.Budu ji převážet když budu chtít mít malého pod dozorem…hlavně jako miminko. Vy koš mít budete?

JeE tak to s tchýní mě mrzí.Moje tchýně je v pohodě.Péct budu taky,už pomaličku přemýšlím co,minulý rok jsem dělala mimo obvyklých druhů i nějakou tu novinku a mám ji ještě v mrazáku :zed:

Co se týká chystání výbavičky,tak to bych ráda udělala vše na konci září…včetně nachystání postýlky,objednání kočárku,vyprání a vyžehlení věciček,nachastání tašky do porodky…takže cca 2 měsíce před porodem. A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
11.8.11 10:31

Aaaa,super - ahoj Adél :lol:

My jsme vždycky bydleli buď ve vesnici u Prahy a nebo na okrajích Prahy - Radotín a Čimice,je to tady skoro jako na vesnici s tím rozdílem,že v centru jsem za 20minut MHD a vyhovuje nám to úplně nejvíc,do centra bych ale rozhodně nešla! Hlídání mám na Žižkově a už i to mi přijde hrozný…

My máme košík,je to rodinný dědictví :lol: Ale je pořád moc pěknej a funkční,na to,že odvozil už 6 dětí :-)

Ona tchýně je taky docela v pohodě,jen má občas blbý narážky a tím,jak jí máme v baráku,tak mi sem tam hrozně leze na nervy…ale jinak si nemůžu stěžovat,babička to bude skvělá a bude ráda hlídat a když bude potřeba,nebojím se,že by byla neochotná pomoct…to se spíš bojím opaku - že bude chtít pomáhat aniž bych o to stála (jako to dělala do teď) a to je právě to,co mě vytáčí… :nevim:

Taky jsem si říkala,že konec září/začátek října bude akorát,to mi bude do porodu zbývat měsíc,takže mi to nepřijde ani moc brzy ani na poslední chvíli…pak už budu jen sedět,funět a čekat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
13.8.11 21:43

Ahoj Pájo :)

Psala jsem už dvakrát,ale blbne nám internet a ani jedno se mi to nepodařilo odeslat :(…tak zkouším potřetí…a třeba už se konečně povede.

K těm jménům,můžu Tě i nadále oslovovat Pájo?Jsi Pavla nebo Pavlína?

Jo,jo myslím si,že to září,zčátek ríjna bude optimální.My do konce září dokoupíme co chybí a pak budu už jen chystat.Taky bych ráda napekla nějaké cukroví co můžu dát do mrazáku,možná do něj i něco navařím :) ať nemusím klohnit hned po porodu :)

Pajo,jakou budete mít v postýlce matraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
13.8.11 22:43

Ahoj,
internet je mrcha,to znám :lol:

Já jsem Pavlína,ale oslovení Pájo mi úplně vyhovuje :wink: Je nějaká forma Tvého oslovení,kterou bys neměla ráda?Já jen abych se tomu kdyžtak vyvarovala :lol:

Já mám mrazák tak narvanej,že nevím,kam budu to navařený jídlo dávat,ale nějak to udělám,něco málo bych si určitě chtěla nadělat dopředu,i když mám tchýni,která by mi určitě navařila,ale ona vaří samý takový ty typický český jídla,který jsou pro mě těžký a moc je nemusím,takže se radši budu spoléhat sama na sebe :wink: Cukroví budu péct určitě čerstvý,z mrazáku to není ono :wink: Navíc peču fakt jen pár druhů,perníčky stejně musím udělat dopředu,linecky můžu taky,namazat a ozdobit to pak můžu kdykoliv :lol:

Matraci jsme si koupili s kokosem,prý jsou to nejlepší matrace,tak uvidíme jak se na tom malý bude spát :-)
 http://www.detskepostylky-eshop.cz/…okos-molitan

Jdu do hajan,dnes jsem tu sama,vůbec se mi do tý prázdný postele nechce :roll: Tak dobrou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
14.8.11 20:49

Ahojky :)

Vyloženě alergická :) nejsem na žádné oslovení.

To my můžeme i cukroví z mrzáku - hlavně o velikonocích :).Jaké druhy pečeš?Já měla loni deset druhů - šíleně mě to baví,člověk se odreaguje.Letos to vidím taky tak nějak :).Už se nemůžu dočkat,hlavně až už bude prdolka s námi :).

S tou matrací právě nevíme.Mamča nám koupila polyuretanovou,takže asi molitan…ale mám strach,aby nebyla moc měkká,takže uvažujeme taky nad kokos - molitan,nebo kokos-molitan-kokos :nevim: a tu polyuretanovou bychom nechali jako zálohu,kdyby nevyhovovala ta kokosovo molitanová :nevim:.Taky chceme monitor dechu nevím s kterou matrací se lépe snáší :nevim: ,budeme se muset někde poptat.

Jo jo,s tím usínáním sama v posteli,to taky znám (přítel a služební cesty)…nic moc příjemného! :-(
Ale snad jsi se vyspala dorůžova :)

paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
15.8.11 09:53

Dobré dopoledne :-)

Já peču perníčky,linecký,brněnský,pak takový mandlový sušenky,ořechový rohlíčky a dělám i kuličky z datlí a ořechů :-) Jo a ještě přímo na Štědrý den dělám slaný šneky se špenátem,po těch se vždycky zapráší,páč jsou všichni přežraný sladkýho :lol: A Ty? Aspoň se inspiruju :wink: Já loni vůbec nepekla,předělávali jsme dům,takže nebyla kuchyň,takže se letos těším,jak si to užiju :-) A taky se těším,až si udělám adventní věnec a takový ty serepetičky okolo :lol: prostě Vánoce,jak se patří :-) Si to tady plánuju a počkej - Bětuška pak bude vyžadovat pozornost 24hodin denně a na Vánoce bude leda tak strhaná matka a ne žádný cukroví a vonící byt :lol:

Na matraci se určitě poptejte,já monitor dechu neřešila a na diskuzích jsem si našla,že nejlepší je kokos…

Jo a ještě k Tvému dotazu s plenama do porodnice - v takový kartičce od dr.jsem se dočetla,že se má brát tak 10plen na den…ale v některých porodkách je prý máš zezačátku k dispozici,takže to se zkus poptat na Vinohradech,jak to řeší oni :wink:

Přeji krásný pondělní den :mavam: Paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
15.8.11 15:13

Ahojky :)

S těmi plenami…hledala jsem a taky počítám s těmi 10-12 na den.Když pochybí přítel přiveze :)

Jinak na vánoce peču linecké,vanilkové rohlíčky - jedny s oříšky druhé bez,kakaové kostičky,kávové oválky,včelí úly (vosí hnízda),stromečky (s kokosem nebo v čokoládě),důlkové koláčky,rafaelo kuličky,zkoušela jsem i marokánky-ale ty už letos dělat nebudu.Zato bych ráda vyzkoušela vánoční salám a kuličky s višní…tak uvidíme :)Plány to jsou krásné,ale uvidíme co na to budou říkat prďolky :)

Tak už jste si jistí jménem,jak tak koukám :)My už byli podepsat otcovství a jména už jsme taky uvedli :)…babičky už nic nezmění :)

Právě jsem pekla švestkový koláč,tak uvidíme jestli se povedl :)…už mě na něj honí mlsná :)

Paji,taky už na tebe začíná jít strach z porodu?Strašně se na Matýska těšíme,ale začíná se mi do podvědomí vkrádat strach,nebo spíše obavy…

A ještě něco…když tak sleduju fotoalba holek tady na emiminu,termín listopad a říjen…začínám mít pocit jako kdybych něco zanedbávala :)Holky mají zařízené pokojíčky,a výbavičku snad už nažehlenou už teď a já ještě nezačla :)…pořád si říkám času dost :)…asi jsem blázínek,že přemýšlím nad takovými věcmi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
15.8.11 16:47

No vidíš,na kokosový polomáčený jsem zapomněla :lol: Letos to ale ten počet asi zredukuju,páč vždycky dostaneme od rodičů a pak to jíme ještě v únoru :lol: Hmm,ty kuličky s višní zní dost lákavě :wink:

Jojo,Bětuška je jasná od začátku :-) To je fajn,že jste se babičkama nenechali ukecat na změnu jména :palec:

Jéé,švestkovej koláč!!Ty mi děláš chutě :lol: Taky mám doma pár švestek,ale chystám se na knedlíky,manžel švestkový miluje,tak ho o ně nesmím obrat :-) Letos jsme měli velkou úrodu hrušek,jsou naprosto luxusní,tak se cpu celý den hruškama,že mi lezou i ušima :lol: A těch ostružin,co máme ještě na zahrádce! Mňamy mňamy :lol:

Strach z porodu vůbec nemám,naopak se na něj čím dál víc těším…navíc jsem se teď o víkendu bavila s kamarádkou,která před třemi měsíci rodila na Bulovce a říkala,že doktoři i sestry jsou tam úžasný (a já měla největší strach právě z jejich přístupu…) Hlavně si říkám,že je to prostě poslední krok k tomu,abysme měli to naše sluníčko u sebe,takže to prostě zvládnout musím :lol: Spíš začínám mít trošku strach z kojení,páč se říká,že paradoxně holky s velkýma prsama mají málo mlíka a já bych kojila moc ráda,už jen proto,že je to finančně výhodnější než krmit Sunarem :lol: Možná to zní blbě,ale teď mi známá říkala,že za Sunar měsíčně utratěj 3000,– a to je děsná pálka 8-o Tak to je asi tak jediný z čeho se mi občas sevře žaludek…

S výbavičkou buď v klidu,každý se na to cítí jinak :wink: Taky jsem koukala,že jedna holčina s termínem ještě pozdějc než já,má už pokojík…Já mám teda vypráno,vyžehleno a složeno,ale to spíš proto,že jsem si to chtěla udělat dokud chci a ne dokud musím :lol: Taky mám ale pořád pocit,že nemám skoro nic a přitom,když nad tím přemýšlím,mi chybí spíš věci pro mě než pro malou :lol: Ale no stress :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
16.8.11 11:45

Ahoj Páji,

tak už je téměř po koláči…zůstatek jsou čtyři pidi kousíčky :)

Když máte takovou úrodu,tak to máte asi napráskaný mrazák na zimu,že :).My musíme něco pokoupit,ať mám na koláče :)…v zimě je to ovoce nechutně drahé a vzhledem k tomu,že bagrujeme ovoce a zeleninu ostošest,rozhodla jsem se ovoce nakoupit do mrazáku…

Zvládnout porod musíme,jinak se prďolka ven nedostane :)…no nebojím se bolesti…spíš je to asi tím,že jsem zdr. sestra a obavy mi nahání komplikace.Věřím,že žádné nebudou,ale…je tam to ale.S tím kojením je to dneska zapeklité,jak říkáš slečna s velkými prsy mívají málo mlíčka a ty maminky,kterémají mlíččka dostatek,kojit nemůžou kvůli bradavkám,alergiím prcků atd.My musíme ale věřit,že vše půjde,ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí