Potřebuji uklidnit - tlaky v podbřišku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
16.6.11 19:28
hvězdička25 píše:
Pája52 píše:
Hvězdičko,no to je super,to budeme mít mimča v podobným termínu :dance: Takže i starosti budeme mít relativně podobný :lol: Jinak se omlouvám,že píšu až teď,nakonec jsem byla odpolko taky u dr.,píchalo mě docela festově v podbřišku,mimčo sice statečně kopalo,ale po tý plodovce jsem přeci jen měla docela strach,tak jsem radši volala a ten mě chtěl vidět…
Jsem ráda,že u tebe to nakonec dopadlo v pohodě :hug:
Ahoj Pájo,doufám,že je u Tebe taky vše v pořádku!?

Jojo,říkal,že mám celkově citlivější dělohu a v místě vpichu až bolestivou,tak ať si zase na čas zvýším dávky magnezka,být v klidu a že se to zase uklidní :-) Poprvé v životě mě prohlížel doktor-chlap a ač si na svojí doktorku nemůžu stěžovat,je pravda,že jsou ty chlapi prostě ohleduplnější :-) Ale styděla jsem se jako prase :oops: :lol:
Co ty,už máš bříško v klidu? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
16.6.11 19:38
Pája52 píše:
hvězdička25 píše:
Pája52 píše:
Hvězdičko,no to je super,to budeme mít mimča v podobným termínu :dance: Takže i starosti budeme mít relativně podobný :lol: Jinak se omlouvám,že píšu až teď,nakonec jsem byla odpolko taky u dr.,píchalo mě docela festově v podbřišku,mimčo sice statečně kopalo,ale po tý plodovce jsem přeci jen měla docela strach,tak jsem radši volala a ten mě chtěl vidět…
Jsem ráda,že u tebe to nakonec dopadlo v pohodě :hug:
Ahoj Pájo,doufám,že je u Tebe taky vše v pořádku!?
Jojo,říkal,že mám celkově citlivější dělohu a v místě vpichu až bolestivou,tak ať si zase na čas zvýším dávky magnezka,být v klidu a že se to zase uklidní :-) Poprvé v životě mě prohlížel doktor-chlap a ač si na svojí doktorku nemůžu stěžovat,je pravda,že jsou ty chlapi prostě ohleduplnější :-) Ale styděla jsem se jako prase :oops: :lol:
Co ty,už máš bříško v klidu? 8-)

Takže musíš ležet nebo se jen šetřit? Hlavně,že je vše v pořádku! Já teď ám sice doktoku,ale předtím jsem měla doktora a je to pravda…jsou citlivější,jemnější…asi proto,že nejsou obdařeni tím co my a tudíž neví jak se cítíme při vyšetření :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
16.6.11 19:39

Ty jo píšu a tolik překlepů :oops:

Bříško mi tvrdne méně než včera…ale ještě pořád to není ono,i když…lépe je :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
16.6.11 19:40

Holky už jste se dívaly po kočárcích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
16.6.11 19:50

Jen se mám šetřit,ležet naštěstí nemusím :-)
Tak ti držím palce,ať to brzy přejde :hug:
Na kočárky jsem koukala,ale nakonec stejně budu mít hlubokej půjčený od tety,autosedačku od kamarádů a budeme kupovat jen sporťák.Docela se mi líbil ten straší model X-Landeru :-) Jakej jsi vybrala ty?A už jsi zaregistrovaná v porodnici?Kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
16.6.11 20:06
Pája52 píše:
Na kočárky jsem koukala,ale nakonec stejně budu mít hlubokej půjčený od tety,autosedačku od kamarádů a budeme kupovat jen sporťák.Docela se mi líbil ten straší model X-Landeru :-) Jakej jsi vybrala ty?A už jsi zaregistrovaná v porodnici?Kde budeš rodit?

My máme předběžně vybraný jedo fyn 3 ds tak uvidíme jestli se nám zalíbí ještě nějaký jiný :) Registrovaná ještě nejsem…chci jít do Vinohrad…ale tam mě odmítli registrovat,protože jsem neměla všechny odběry…moje dr je dělá až v16tt protože dříve jsou prý neobjektivní..chystám se tam příští týdenA co ty a porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
16.6.11 20:10
hvězdička25 píše:
Pája52 píše:
Na kočárky jsem koukala,ale nakonec stejně budu mít hlubokej půjčený od tety,autosedačku od kamarádů a budeme kupovat jen sporťák.Docela se mi líbil ten straší model X-Landeru :-) Jakej jsi vybrala ty?A už jsi zaregistrovaná v porodnici?Kde budeš rodit?
My máme předběžně vybraný jedo fyn 3 ds tak uvidíme jestli se nám zalíbí ještě nějaký jiný :) Registrovaná ještě nejsem…chci jít do Vinohrad…ale tam mě odmítli registrovat,protože jsem neměla všechny odběry…moje dr je dělá až v16tt protože dříve jsou prý neobjektivní..chystám se tam příští týdenA co ty a porodnice?

A budete kupovat úplně nový kočárek nebo ho zkusíte sehnat v bazárku?
Ty jo,to jsi dobrá,že jdeš do Vinohrad,mě každý říkal,že Vinohrady jsou nejhorší porodnice a nemocnice vůbec 8-o :roll: Ale tak záleží,co kdo od tý nemocnice očekává…
Já jsem zaregistrovaná na Bulovce,byla jsem tak asi v 15tt a vzali mě v pohodě,tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
16.6.11 20:18
Pája52 píše:
hvězdička25 píše:
Pája52 píše:
Ty jo,to jsi dobrá,že jdeš do Vinohrad,mě každý říkal,že Vinohrady jsou nejhorší porodnice a nemocnice vůbec 8-o :roll: Ale tak záleží,co kdo od tý nemocnice očekává…
Já jsem zaregistrovaná na Bulovce,byla jsem tak asi v 15tt a vzali mě v pohodě,tak jsem na to zvědavá.

No právě,říká a nevím kde to berou…znám hodně maminek a hlavně spokojených maminek a taky tam pracuje mode mudr a ta je úžasná :)Budeme kupovat nový…kočárek a matrace..to jsou věci které nové chci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
16.6.11 20:26
hvězdička25 píše:
Pája52 píše:
hvězdička25 píše:
Pája52 píše:
No právě,říká a nevím kde to berou…znám hodně maminek a hlavně spokojených maminek a taky tam pracuje mode mudr a ta je úžasná :)Budeme kupovat nový…kočárek a matrace..to jsou věci které nové chci…

No právě,říkám,že záleží a každým…Sestřenice mýho manžela tam byla na praxi a říkala,že už by tam v životě nešla,ale proč,to jsem se jí neptala.A jedna kamarádka tam rodila 1.dítě a ta tvrdila,že to tam všechno dělaj „postaru“ a že si ani nemůžeš říct,že něco chceš nebo nechceš,prostě se tě neptaj…No uvidíš,třeba to zrovna bude v pohodě a navíc tam máš svojí dr.,tak tam aspoň máš někoho z personálu,koho znáš a věříš mu :-)
My taky budeme kupovat novou matraci,postýlku máme ještě po mě a bráchovi :-) Sporťák taky novej a ten hlubokej vypadá jak kdyby ho nikdo nikdy nepoužil,páč to mimčo z toho stejně hrozně rychle vyroste a jak tam jen leží,tak ho ani nemá šanci zničit :lol:
No nic,pro dnešek se s tebou rozloučím,přeji ti krásný zbytek dne a opatruj se :hug: Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
16.6.11 20:31

Pji taky se moc opatrujte :) K té postýlce,jestli můžu - je u nímožnost určit si výžku lůžka?Nebo je lůžko jen v jedné poloze?Budeme mít taky starší a dříve než ve 30tt to asi nezjistím,jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.6.11 08:23
hvězdička25 píše:
Pji taky se moc opatrujte :) K té postýlce,jestli můžu - je u nímožnost určit si výžku lůžka?Nebo je lůžko jen v jedné poloze?Budeme mít taky starší a dříve než ve 30tt to asi nezjistím,jsem zvědavá :)

Jojo,je možnost si tam nastovit výšku,za což jsem nesmírně vděčná :lol: Jinak ještě máme doma takovej ten košík na kolečkách,ten už taky odvozil asi 6 dětí a pořád vypadá jak novej 8-o :dance: Nakupuješ už věci pro mimi?Jako hračky,takový ty doplňky jako dudlíky,nůžtičky na nehty atd,oblečení?Já ještě nemám kromě pár oblečků vůbec nic a když tady vždycky koukám na ty alba,co toho ty holky už mají,tak si říkám,že jsem asi trochu pozadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
17.6.11 11:12
Pája52 píše:
hvězdička25 píše:
Pji taky se moc opatrujte :) K té postýlce,jestli můžu - je u nímožnost určit si výžku lůžka?Nebo je lůžko jen v jedné poloze?Budeme mít taky starší a dříve než ve 30tt to asi nezjistím,jsem zvědavá :)
Jojo,je možnost si tam nastovit výšku,za což jsem nesmírně vděčná :lol: Jinak ještě máme doma takovej ten košík na kolečkách,ten už taky odvozil asi 6 dětí a pořád vypadá jak novej 8-o :dance: Nakupuješ už věci pro mimi?Jako hračky,takový ty doplňky jako dudlíky,nůžtičky na nehty atd,oblečení?Já ještě nemám kromě pár oblečků vůbec nic a když tady vždycky koukám na ty alba,co toho ty holky už mají,tak si říkám,že jsem asi trochu pozadu :lol:

Je tak to je fajn,doufám že ta naše bude teda taky polohovatelná.Přiznám se,že my jsme kupovali ještě když jsme nečekali…když se nám něco líbilo,tak jsme koupili a navíc už jsme měli něco pro prvního prcka.A teď ještě nekupujem (vyjímkou asi tří triček - tojsem si nemohla pomoci) a nebudeme kupovat dříve než po 25tt.Akorád máme zamluvenou postýlku,předběžně vybraný kočárek a v jedné aukci soutěžím o autosedačku,jinak to nehrotíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.6.11 16:15
hvězdička25 píše:
Pája52 píše:
hvězdička25 píše:
Jojo,je možnost si tam nastovit výšku,za což jsem nesmírně vděčná :lol: Jinak ještě máme doma takovej ten košík na kolečkách,ten už taky odvozil asi 6 dětí a pořád vypadá jak novej 8-o :dance: Nakupuješ už věci pro mimi?Jako hračky,takový ty doplňky jako dudlíky,nůžtičky na nehty atd,oblečení?Já ještě nemám kromě pár oblečků vůbec nic a když tady vždycky koukám na ty alba,co toho ty holky už mají,tak si říkám,že jsem asi trochu pozadu :lol:
Je tak to je fajn,doufám že ta naše bude teda taky polohovatelná.Přiznám se,že my jsme kupovali ještě když jsme nečekali…když se nám něco líbilo,tak jsme koupili a navíc už jsme měli něco pro prvního prcka.A teď ještě nekupujem (vyjímkou asi tří triček - tojsem si nemohla pomoci) a nebudeme kupovat dříve než po 25tt.Akorád máme zamluvenou postýlku,předběžně vybraný kočárek a v jedné aukci soutěžím o autosedačku,jinak to nehrotíme :)

Tak to jsem si oddechla,už jsem si začínala myslet,jestli není něco špatně,že nemám nakupovací mánie :lol: S manželem jsme se dohodli,že asi taky začneme nakupovat až po tom velkým UTZ a až budeme mít ty výsledky z genetiky.A v září asi začneme řešit nastěhování postýlky,přebalováku atd. Přijde mi,že to bude za chviličku,když vidím,jak ten čas strašně letí…já se těším!!! :dance:
Co ty a porod,máš strach? A nevadí ti,že se pořád na všechno vyptávám? :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
17.6.11 16:36

Ahoj Páji,ptej se,nikdo jiný se mě jinak neptá,takže jsem ráda,žemůžeme popovídat spolu.Špatně nic není :) Jen jsme maminky,které si nákupy chtějí užít až s pořádným břichem a po utz s jistotou,že už můžeme :)

Porod?Nebojím se…zatím :) Spíše se těším na ten náš uzlíček.Bolest jako ttakovou zvládám dobře a navíc nevím jaké to bude,takže jsou to spíše obavy,obavy aby byl prcek v pořádku.A už jsem se dívala na pár videí…zatím mě to neděsí.A co ty?chceš si nechat píchnout epidurál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.6.11 16:58
hvězdička25 píše:
Ahoj Páji,ptej se,nikdo jiný se mě jinak neptá,takže jsem ráda,žemůžeme popovídat spolu.Špatně nic není :) Jen jsme maminky,které si nákupy chtějí užít až s pořádným břichem a po utz s jistotou,že už můžeme :)Porod?Nebojím se…zatím :) Spíše se těším na ten náš uzlíček.Bolest jako ttakovou zvládám dobře a navíc nevím jaké to bude,takže jsou to spíše obavy,obavy aby byl prcek v pořádku.A už jsem se dívala na pár videí…zatím mě to neděsí.A co ty?chceš si nechat píchnout epidurál?

Tak kdybych už aly byla s těma otázkama otravná tak řekni :wink: :lol:

Porodu se taky nebojím,mám spíš obavy z personálu nemocnice,jak se budou chovat,jestli budou přístupný mým požadavkům,jestli se nima bude dát komunikovat a domluvit…ale zatím jsem v tomhle směru na Bulovku slyšela jen chválu :-) S epidurálem nepočítám,zastávám názor,že si to má každá máma s tím dítětem prožít,tak jak to je.Vždycky si představím,jak se asi v tu chvíli musí cítit miminko,musí to být pro něj hrozný a taky si tím projít musí.Ale taky nikdy neříkám nikdy,může se stát,že budu „slaboch“ a tu bolest nedám,v tom případě bych ale radši volila nějakou jinou variantu než epidurál.Jinak doufám a věřím,že se porod obejde bez zbytečných lékařských zákroků a samozřejmě,že mimčo bude zdravý a já už ho pak nepustím :-) :srdce: A teď jsem slyšela o nějakým tom porodnickým gelu,to si myslím,že by mohlo být super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí