Potřebuji uklidnit - tlaky v podbřišku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
17.6.11 20:42
MLOPAS píše:
no jen mě vystrašila ta dr.. říkala že tak začíná potrat.. naštěstí na ultrazvuku bylo mimi v pořádku :) tak nemusím mít takový strach? je to mé druhé těhu,ale bojím se o malé víc než při prvním :D

Ahoj :mavam:
Mě moje dr.taky říkala,že je to v prvních třech měsících celkem normální,kdyby to přetrvávalo i po těch třech měsících,většinou stačí brát magnézium a ono se to uklidní.Hlavní je,že tě to bolí jen trošku a přestane to,když odpočíváš,takže se nedej vystresovat,takhle potrat opravdu nezačíná…Přeji pohodové těhulkování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
17.6.11 21:22
Pája52 píše:
hvězdička25 píše:
Pája52 píše:
Taky jsem jí do patřičných mezí poslala (slušně) s tím,že aspoň bude do budoucna vědět,že člověk vždycky musí nést následky za svoje chování (prý se s kamarádem opili…) Taky si to nedokážu představit,dítě chci už od 17ti a když jsem viděla ty // na testu,brečela jsem štěstím jako želva…Jen doufám,že z týhle „hlouposti“ s věkem vyroste…Já jsem dneska úplně mrtvá.Už mám roupy,těším se do práce :lol: Co ty vlastně takhle celé dny děláš,když jsi na nemocenský?

Tak to doufám,že z toho vyroste!

Momentálně se válím :) Jinak žehlení,uklízení,čtení,stavím puzzle,trajdám se po obchodech a obhlížím dětské věcičky,semtam se stavím do práce,pracuju po telefonu - kolegyňky potřebují radu někdy i 15× denně :),peču,vařím teplé večeře…jednoduše užívám si období beze stresů :)Ty máš dneska dovču? Jak přežiješ víkend? :) My jdeme zítra na třešně,hi,už se nemůžu dočkat :)
Jéé,já ti tak závidím :-) Ty puzzle jsou dobrej nápad,asi nějaký omrknu v obchodě,ale to aby měly tak 5000ks :lol: Tenhle měsíc taky pořád peču,máme na zahradě mraky jahod a rybízu,tak musíme nějak zdělat :-) Já mám dovču celý týden,malá je s mamčou někde na chatě.Měla jsem jet k babičce a dědovi a nakonec jsem šla na ten odběr plodovky,takže se snažím celý týden šetřit a už mi z toho trošku hrabe :jazyk: :lol: Víkend bude v pohodě,to tady budu mít muže,v sobotu asi půjdeme do bazénu a pak asi půjdeme zafandit kamarádům na mistrovství v softballu a v neděli asi dáme nějakej výlet,abysme taky vypadli z Prahy :-)

Pájo,ten rybíz bych si dla…pokud zítra nějaký koupíme tak udělám bublaninku…jsem neskutečný žrout :) Ty jo 5000 dílků?Já si zatím troufla jen na 3000 :)Kam chodíte na bazén? Kdy budeš mít výsledky plodovky?Držím pěsti at je vše v pořádku - ale určitě bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
17.6.11 21:23
MLOPAS píše:
no jen mě vystrašila ta dr.. říkala že tak začíná potrat.. naštěstí na ultrazvuku bylo mimi v pořádku :) tak nemusím mít takový strach? je to mé druhé těhu,ale bojím se o malé víc než při prvním :D

Mě tím strašili taky,ale je to opravdu normální :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.6.11 09:59
hvězdička25 píše:
Pája52 píše:
hvězdička25 píše:
Pája52 píše:
Taky jsem jí do patřičných mezí poslala (slušně) s tím,že aspoň bude do budoucna vědět,že člověk vždycky musí nést následky za svoje chování (prý se s kamarádem opili…) Taky si to nedokážu představit,dítě chci už od 17ti a když jsem viděla ty // na testu,brečela jsem štěstím jako želva…Jen doufám,že z týhle „hlouposti“ s věkem vyroste…Já jsem dneska úplně mrtvá.Už mám roupy,těším se do práce :lol: Co ty vlastně takhle celé dny děláš,když jsi na nemocenský?

Tak to doufám,že z toho vyroste!

Momentálně se válím :) Jinak žehlení,uklízení,čtení,stavím puzzle,trajdám se po obchodech a obhlížím dětské věcičky,semtam se stavím do práce,pracuju po telefonu - kolegyňky potřebují radu někdy i 15× denně :),peču,vařím teplé večeře…jednoduše užívám si období beze stresů :)Ty máš dneska dovču? Jak přežiješ víkend? :) My jdeme zítra na třešně,hi,už se nemůžu dočkat :)
Jéé,já ti tak závidím :-) Ty puzzle jsou dobrej nápad,asi nějaký omrknu v obchodě,ale to aby měly tak 5000ks :lol: Tenhle měsíc taky pořád peču,máme na zahradě mraky jahod a rybízu,tak musíme nějak zdělat :-) Já mám dovču celý týden,malá je s mamčou někde na chatě.Měla jsem jet k babičce a dědovi a nakonec jsem šla na ten odběr plodovky,takže se snažím celý týden šetřit a už mi z toho trošku hrabe :jazyk: :lol: Víkend bude v pohodě,to tady budu mít muže,v sobotu asi půjdeme do bazénu a pak asi půjdeme zafandit kamarádům na mistrovství v softballu a v neděli asi dáme nějakej výlet,abysme taky vypadli z Prahy :-)
Pájo,ten rybíz bych si dla…pokud zítra nějaký koupíme tak udělám bublaninku…jsem neskutečný žrout :) Ty jo 5000 dílků?Já si zatím troufla jen na 3000 :)Kam chodíte na bazén? Kdy budeš mít výsledky plodovky?Držím pěsti at je vše v pořádku - ale určitě bude :hug:

Mmmm,bublaninka :dance: Já jsem zase hroznej mlsoun :lol: A žrout občas taky :oops: :lol:
Já jsem myslela jako 5000ks,aby mě to zabavilo na celou mateřskou :lol:
My právě do bazénu moc nechodíme,všechno máme docela z ruky,nejblíž jsou Letňany,ale tam je prý studená voda,tak dneska pojedeme na Barrandov,stejně máme program tím směrem,takže to nebude ani zajížďka :-) Já se do tý vody taaak těším!!Hrozně mě bolej záda…si bytelně zaplavem :lol: :lol: :lol:
Na výsledky si mám zavolat 28.6.,ale věřím,že všechno bude v pohodě,sice jsme tam měli riziko 1:5 na nějakou mentální retardaci,ale genetička říkala,že se vyskytuje docela vzácně,takže jsme na plodovku šli spíš pro jistotu.

Hvězdičko,užijte si víkend,pořádně si nacpěte pupíky třešněma,rybízem,bublaninkou a vůbec všema dobrotama a budu se těšit,že se tady zase potkáme :hug: Papapa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
22.6.11 15:26

Ahoj Páji,dlouho jsem se neozvala.Tak rybíz ani třešně jsme nakonec nenašli.Teda na třešně se nám v tom počasí nechtělo.My od Barandova kousek bydleli :)Na tom krytém bazéně jsme nikdy nebyli,jen jsme se ttam mrkli přes dveře…ale chodili jsme na Petynku :) Kousek od Anděla.

Taky věřím,že výsledky budou v pořádku,až budete vědět,tak mi dej určitě vědět co a jak.

Dnes jsem byla na vyšetření na chiře…to jo myslela jsem si,že mám zánět slepého střeva…nemohla jsem vůbec chudit ani se rychleji pohnout,ty jo…pořádně mě prohlídli a on to prcek kope nožkama,mám placentu hodně doprava,natahujou se vazy a když se to dá vše dohromady,tak to tak bolí.Netušila jsem že to bolí až tak :) Mám nesmírnou radost že je vše ok…z radosti jsem koupila pár hraček pro mrňouska :)A ja se máš ty?Co víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 09:15
hvězdička25 píše:
Ahoj Páji,dlouho jsem se neozvala.Tak rybíz ani třešně jsme nakonec nenašli.Teda na třešně se nám v tom počasí nechtělo.My od Barandova kousek bydleli :)Na tom krytém bazéně jsme nikdy nebyli,jen jsme se ttam mrkli přes dveře…ale chodili jsme na Petynku :) Kousek od Anděla.

Taky věřím,že výsledky budou v pořádku,až budete vědět,tak mi dej určitě vědět co a jak.

Dnes jsem byla na vyšetření na chiře…to jo myslela jsem si,že mám zánět slepého střeva…nemohla jsem vůbec chudit ani se rychleji pohnout,ty jo…pořádně mě prohlídli a on to prcek kope nožkama,mám placentu hodně doprava,natahujou se vazy a když se to dá vše dohromady,tak to tak bolí.Netušila jsem že to bolí až tak :) Mám nesmírnou radost že je vše ok…z radosti jsem koupila pár hraček pro mrňouska :)A ja se máš ty?Co víkend?

Ahojky :-) No víkend byl super,v bezénu se mi pěkně ulevilo od těch zad,takže paráda :) Ale tenhle týden je fakt náročněj,už se těším na zítřek,to mám volno a jdeme na ten velký UTZ :dance:

Hehe,já měla úplně to samý v pondělí :lol: Bolelo to jako čert 8-o,takže jsem taky myslela,že mám zánět slepáku.Nejhorší bylo,že mě to bolelo celý den a pak i v úterý ráno…Volala jsem dr.a ta mě naštěstí uklidnila,že to jsou vazy a je pravda,že mi během tohodle týdne bříško povyskočilo :dance: V úterý večer si ve mě prďola dělal diskotéku,normálně mi úplně skákalo břicho :lol: a pak nás nemají bolej vazy,když tam tak řáděj :lol: Hlavně,že to není nic závažnýho a že se mají pěkně k životu,co bysme pro ty naše sluníčka nevydržely,že jo? :lol:

Tak já zas letím do prácošky a večer se tady ještě určitě ukážu,tak můžeme poklábosit :wink:
Opatruj se,páááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
23.6.11 18:48

Baf,jsem tady :).Je muselo to být fajn si takhle odpočinout v bazénu,my chodíme občas a to jen tam,kde dosáhnu :lol: vodě nevěřím :)

Zítra dzžím pěstičky,my jdeme na 3d utz až 8.7 a na velký utz 11.7.Už se taky nemůžu dočkat :)

Už máte vymyšlené jméno/jména? Z našich jmen jsou obě babičky nešťastné a to doslova :lol:

S tím příškem je to fakt,já už se začínám válet do schodů :) Hodně vykouklo :) a prďolka pěkně řádí,tuším,že dělá kotrmelečky :)Ony ty naše prďolky si to musí užít dokud mají v bříšku místo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 19:13

Lek :lol: Uff uff,konečně sedím :-)

Já jsem vyloženě kachna,vodu miluju,zato manžek neumí ve svých 32letech pořádně plavat :lol: Bohužel trpím na mykózy,takže se to pak často neobejde bez čípkové léčby :roll: Ale po víkendu zatím dobrý,tak snad to vydrží celý léto…On by Tě přítel určitě zachránil,kdybys náhodou klesala je dnu :wink:

Dneska jsem koupila první hračku!! :dance: Takovej ten typickej špendlík,co jsme měly všichni :lol: A taky jsem se stavila v jednom super bazárku a hnedka jsem si odnesla troje kalhoty a tři trička,vypadá to všechno jako úplně nový a za pár kaček :pankac: Prostě paráda,už na mě asi jde mánie :lol:

Na UTZ taky držím palečky :wink: Necháte si říct,co to bude? :wink: Doufám,že se nám prďola zítra nebude stydět 8-)

Jména jsme chtěli český,pokud možno krátký a bez R,páč máme dvě v příjmení,takže nakonec vyhrála Alžbětka a Matěj :-) Jaký máte vy?Nějaký exotický,že jsou z toho babičky neštastný? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
23.6.11 19:22

To víš,že by mě zachránil :) O tom nepochybuju. Já myslela,že jsem jediná,která dokáže plavat jako sekera :) Sekera ke dnu :) Ne sranda.

Taky už na mě ta mánie začíná padat,ale ještěmusím vydržet :) Když to vidím v těch obchodech :)…tak abychom toho neměli zbytečně moc :)

Je pěkné jména,chválím výběr. Nám ty naše exotické nepříjdou.Máme vybraného Matyase (bez s s háčkem) nebo Emily…babičky to rozdýchají,snad…zatím to tak nevypadá,ale nic jiného jim nezbyde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 19:37

No taky se držím jen tak tak :-) Naštěstí máme spoustu věcí k dispozici k popůjčování,takže toho nemusíme kupovat moc…ale u toho oblečení mi to asi stejně nedá :lol:

Jména jsou krásný,obě!! :potlesk: :palec: Babičky do toho naštěstí nemají co mluvit :lol: A pokud se hodí k příjmení,tak není co řešit :wink: Nám by se žádný takový jméno k příjmění nehodilo,tak jsme to museli vyřešit takhle.Je pravda,že asi před 4lety jsme říkali,že budeme mít Elišku,ale tu má teď každej,tak jsme od ní upustili,změnili jsme to na Anežku a to nám nakonec vzala moje teta,takže to bude prostě Bětka :-) Pro kluka se mi líbil ještě Mikuláš,ale manžel chce prostě Matěje :lol:

Tak jsem se nakonec ještě pustila do uklízení… :oops: Jako musím říct,že ohýbat se je už celkem náročný a trošku mi ta vana překáží,jak na ní nejsem zvyklá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
23.6.11 20:12

Přesně tak,babičky do toho nemají co kecat :)

Ty jo,my říkáme už teď jaký máme panděro,ale počkej za pár měsíců a co teprve před porodem :lol:

Mě čeká pořádný úklid zítra včetně žehlení…pak ze sebe má člověk tak krásný pocit :) A taky mám v plánu zítra konečně udělat tu bublaninku,když to nevyšlo minulý týden…už mám doma třešně :)

Dnes už se budu loučit,ju. Už půjdu do hajan.

Měj se krásně a zítra pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 20:41

Jojo,přesně :lol: mám pocit,že mám hroznej břuch a když pak vidím ty fotky,tak mi tam leze takovej kulda :lol: Ale jako pokrok,dneska mě dva lidi v tramvaji pouštěli sednout :lol:

Tak část úklidu mám za sebou,zítra dodělám zbytek,uff…
Mmmm,bublanina…mě hrozně honí mlsná :lol: Já si snad zítra koupím třešně a taky si jí upeču :lol: Tak ať Ti to jde zítra pěkně od ruky :-) Jsem grogy,jdu si dát vanu a pak huuuup do peřin :lol: Tak čus bus bambus a dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
24.6.11 12:32

Ahojky :-)
Tak jak Ti jde uklízení :wink: Já jsem akorát dorazila od dr. :dance:
Prďolka je prý o trošku menší a má málo plodový vody,ale vypadá to,že je vše v pohodě a zatím to dr.taky tipuje na holčičku :-) I když bylo to fakt hrozně blbě vidět,jak je tam tý vody málo,takže nemáme ani pořádnou fotku :nevim: Asi si budeme muset počkat až na podzim,abysme pořádně viděli jak vypadá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
30.6.11 14:05

Ahoj Pájo,jsem ráda,že vyšetření dopadlo dobře :hug:

My tady měli o víkendu návštěvu…uf celé dva dny jsme trajdali po Praze.Bublaninka moc chutnala a v mžiku byl plech prázdný :).Včera jsem pekla jogurtovou,mňam taky vynikající :)Jinak se teď chodíme koupat na Slávii…kdo by nešel v takových vedrech,že :) takže sem jen tak nakukuju a dnes mám konečně trošku času napsat.Jakpak se máte? Já jdu za cvilku žehlit plíny :) přítel jich třicatero nakoupil,tak at už je můžu schovat. A uvažuju nad zeleninovou polívečkou,zase mě honí mlsná :) Mějte se krásně a zase písni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.7.11 15:25

Ahojda :mavam:
To je venku počasí,že by jeden :poblion:

Musím říct,že poslední dobou toho na mě bylo nějak moc,hlavně psychicky,na genetice přišli na nějakou nejasnost u jednoho chromozomu,s manželem jsme museli oba na odběr krve a nakonec zjistili,že to má malá(ý? :lol: ) po taťkovi :-) Prý nic vážnýho,příští čtvrtek nám k tomu řeknou víc na osobní schůzce… Konečně jsem se asi po měsíci pořádně vyspala,jak se mi strašně moc ulevilo :-)
Jakpak se máte Vy?? :wink:

Tak jsem dneska konečně upekla tu bublaninu :dance: Včera jsme sklízeli rybíz,tak jsem si dala něco do mrazáku a ze zbytku jsem pekla :-) Škoda,že je ještě horká,nejradši už bych se do ní pustila :lol:
Jinak prďola je čím dál aktivnější,teď už jí dokonce pořádně cítí i taťka,tak je úplně štěstím bez sebe a teď vždycky zkouší poslouchat srdíčko :lol: Zatím se mu asi nepoštěstilo,ale jak ho znám,tak to nevzdá :lol:
Na dnešek jsem si naordinovala už jen relax,malá se vzteká,že nemá chvíli klidu a mě chvílema pěkně tvrdne bříško,takže si jdu hodit nožky nahoru a v průběhu budu kontrolovat bublaninu,jestli už náhodou nevychladla,mňam mňam :lol:

Tak se zatím mějte krásně,opatrujte se a písni :wink: Páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky