Potřebuji uklidnit - tlaky v podbřišku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4228
17.6.11 17:08

Jé a já myslela,že jsem divná když nechci epidurál…když jsem to totiž někomu řekla,tak se na mě dívalijak na blázna :)Jsem ráda,že nejsem jediná kdo má názor stejný jako já :)Pár týdnu před porodem se tady budeme radit a zkoušet všechno možné - se vsadím :)Já slyšela zase o lněném semínku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.6.11 17:15

Jojo,na mě lidi taky koukaj divně :-) Hlavně jedna moje kamarádka,která rodila před rokem a je naopak takovej ten typ,že si nechala dát snad všechno,co jí doktoři řekli a tak mi to všechno pořád cpe a že jsem hloupá,že to nechci…Třeba kvůli injekci na vypuzení placenty jsme se spolu pohádaly :lol: Ale tak ať si každej říká co chce,rodit budu já 8-) A další kamarádka ta zas nechápe,že chci u porodu manžela a že chci,aby mi dali miminko rovnou na břicho,ještě upatlaný a od krve…prej jí to přijde nechutný…je to naše dítě bože :zed: No tak jsem si tak pro sebe řekla,že ta na dítě ani na těhotenství rozhodně ještě zralá není a tím naše debata skončila…
Já úplně vidím,jak tady sedíme a píšeme si mezi kontrakcema :lol: :lol:
Lněný semínko?K čemu a jak se to používá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
17.6.11 17:27
Pája52 píše:
Jojo,na mě lidi taky koukaj divně :-) Hlavně jedna moje kamarádka,která rodila před rokem a je naopak takovej ten typ,že si nechala dát snad všechno,co jí doktoři řekli a tak mi to všechno pořád cpe a že jsem hloupá,že to nechci…Třeba kvůli injekci na vypuzení placenty jsme se spolu pohádaly :lol: Ale tak ať si každej říká co chce,rodit budu já 8-) A další kamarádka ta zas nechápe,že chci u porodu manžela a že chci,aby mi dali miminko rovnou na břicho,ještě upatlaný a od krve…prej jí to přijde nechutný…je to naše dítě bože :zed: No tak jsem si tak pro sebe řekla,že ta na dítě ani na těhotenství rozhodně ještě zralá není a tím naše debata skončila…
Já úplně vidím,jak tady sedíme a píšeme si mezi kontrakcema :lol: :lol:
Lněný semínko?K čemu a jak se to používá?

Ježiš vždyť to o píšeš je naprosto normální a přirozené a placentu porodíš tak jak tak ta injekce to jen urychluje.
lněné semínko usnadnuje porod…pokrývá porodní cesty takovým hlenem a dítě prý líp klouže :)ale užívá se až na konci těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.6.11 17:30

No tak hlavně aspoň víme,co chceme a teď záleží na personálu,jak tomu bude přístupnej…

A to se prostě normálně před porodem zobou ty samotný semínka? No vidíš,zas jsem o něco chytřejší,o tomhle jsem ještě neslyšela :-) Takže pokud to dobře chápu,taky bych ráda měla co nejpřirozenější porod? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
17.6.11 17:36
Pája52 píše:
No tak hlavně aspoň víme,co chceme a teď záleží na personálu,jak tomu bude přístupnej…A to se prostě normálně před porodem zobou ty samotný semínka? No vidíš,zas jsem o něco chytřejší,o tomhle jsem ještě neslyšela :-) Takže pokud to dobře chápu,taky bych ráda měla co nejpřirozenější porod? :-)

přesně tak…semínko se drtí a užívá od 36tt.A ten porod bych chtěla co nejpřirozenější…ale je jasné,že nechci ohrozit miminko…v tom případě by šly mé požadavky bokem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.6.11 17:50
hvězdička25 píše:
Pája52 píše:
No tak hlavně aspoň víme,co chceme a teď záleží na personálu,jak tomu bude přístupnej…A to se prostě normálně před porodem zobou ty samotný semínka? No vidíš,zas jsem o něco chytřejší,o tomhle jsem ještě neslyšela :-) Takže pokud to dobře chápu,taky bych ráda měla co nejpřirozenější porod? :-)
přesně tak…semínko se drtí a užívá od 36tt.A ten porod bych chtěla co nejpřirozenější…ale je jasné,že nechci ohrozit miminko…v tom případě by šly mé požadavky bokem…

Ty jo,tak já snad poprvé vstoupím na emiminu do diskuze a narazím zrovna na někoho,kdo se na všechno dívá stejně jako já,to je super :dance:

Včera jsem se tady hrozně vytočila,páč mi do zpráv napsala nějaká 15ti letá holka,že nechtěně otěhotněla,rodiče jí nechtějí podepsat žádost o potrat,tak jestli náhodou nevím o způsobu,jak se mimča zbavit bez potratu :pocitac: No chápeš to?? Já byla tak nasr..á :zed: Docela bych jí přála,aby tenhle dotaz položila ženský,která děti chce a nejde jim to…ta by sní asi pěkně vymetla… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
17.6.11 17:59
Pája52 píše:
hvězdička25 píše:
Pája52 píše:
přesně tak…semínko se drtí a užívá od 36tt.A ten porod bych chtěla co nejpřirozenější…ale je jasné,že nechci ohrozit miminko…v tom případě by šly mé požadavky bokem…

Ty jo,tak já snad poprvé vstoupím na emiminu do diskuze a narazím zrovna na někoho,kdo se na všechno dívá stejně jako já,to je super :dance:

Včera jsem se tady hrozně vytočila,páč mi do zpráv napsala nějaká 15ti letá holka,že nechtěně otěhotněla,rodiče jí nechtějí podepsat žádost o potrat,tak jestli náhodou nevím o způsobu,jak se mimča zbavit bez potratu :pocitac: No chápeš to?? Já byla tak nasr..á :zed: Docela bych jí přála,aby tenhle dotaz položila ženský,která děti chce a nejde jim to…ta by sní asi pěkně vymetla… :cert:

Tak to je drsný 8-o Slušně bych ji poslala do patřičných mezí…nedokážu s to představit,my se o špunta snažili dlouho a někdo tady pošle takovou zprávu.Myslím,že ta slečna chtěla jen podrásat nervy,naštvat…sama musela vědět,že na těchto stránkách jsou pouze maminky,které děti chtějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.6.11 18:03

Taky jsem jí do patřičných mezí poslala (slušně) s tím,že aspoň bude do budoucna vědět,že člověk vždycky musí nést následky za svoje chování (prý se s kamarádem opili…) Taky si to nedokážu představit,dítě chci už od 17ti a když jsem viděla ty // na testu,brečela jsem štěstím jako želva…Jen doufám,že z týhle „hlouposti“ s věkem vyroste…

Já jsem dneska úplně mrtvá.Už mám roupy,těším se do práce :lol: Co ty vlastně takhle celé dny děláš,když jsi na nemocenský?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
17.6.11 18:15
Pája52 píše:
Taky jsem jí do patřičných mezí poslala (slušně) s tím,že aspoň bude do budoucna vědět,že člověk vždycky musí nést následky za svoje chování (prý se s kamarádem opili…) Taky si to nedokážu představit,dítě chci už od 17ti a když jsem viděla ty // na testu,brečela jsem štěstím jako želva…Jen doufám,že z týhle „hlouposti“ s věkem vyroste…Já jsem dneska úplně mrtvá.Už mám roupy,těším se do práce :lol: Co ty vlastně takhle celé dny děláš,když jsi na nemocenský?

Tak to doufám,že z toho vyroste!

Momentálně se válím :) Jinak žehlení,uklízení,čtení,stavím puzzle,trajdám se po obchodech a obhlížím dětské věcičky,semtam se stavím do práce,pracuju po telefonu - kolegyňky potřebují radu někdy i 15× denně :),peču,vařím teplé večeře…jednoduše užívám si období beze stresů :)Ty máš dneska dovču? Jak přežiješ víkend? :) My jdeme zítra na třešně,hi,už se nemůžu dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.6.11 18:33
hvězdička25 píše:
Pája52 píše:
Taky jsem jí do patřičných mezí poslala (slušně) s tím,že aspoň bude do budoucna vědět,že člověk vždycky musí nést následky za svoje chování (prý se s kamarádem opili…) Taky si to nedokážu představit,dítě chci už od 17ti a když jsem viděla ty // na testu,brečela jsem štěstím jako želva…Jen doufám,že z týhle „hlouposti“ s věkem vyroste…Já jsem dneska úplně mrtvá.Už mám roupy,těším se do práce :lol: Co ty vlastně takhle celé dny děláš,když jsi na nemocenský?

Tak to doufám,že z toho vyroste!

Momentálně se válím :) Jinak žehlení,uklízení,čtení,stavím puzzle,trajdám se po obchodech a obhlížím dětské věcičky,semtam se stavím do práce,pracuju po telefonu - kolegyňky potřebují radu někdy i 15× denně :),peču,vařím teplé večeře…jednoduše užívám si období beze stresů :)Ty máš dneska dovču? Jak přežiješ víkend? :) My jdeme zítra na třešně,hi,už se nemůžu dočkat :)

Jéé,já ti tak závidím :-) Ty puzzle jsou dobrej nápad,asi nějaký omrknu v obchodě,ale to aby měly tak 5000ks :lol: Tenhle měsíc taky pořád peču,máme na zahradě mraky jahod a rybízu,tak musíme nějak zdělat :-) Já mám dovču celý týden,malá je s mamčou někde na chatě.Měla jsem jet k babičce a dědovi a nakonec jsem šla na ten odběr plodovky,takže se snažím celý týden šetřit a už mi z toho trošku hrabe :jazyk: :lol: Víkend bude v pohodě,to tady budu mít muže,v sobotu asi půjdeme do bazénu a pak asi půjdeme zafandit kamarádům na mistrovství v softballu a v neděli asi dáme nějakej výlet,abysme taky vypadli z Prahy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.6.11 18:38

Ahojky jsem v 8tt a pobolivá mě v podbřisku..jedna dr říkala že to tak bývá ale druhá mi včera řekla že to neznačí nic dobrého..mam mít klidový režim a nenamáhat se.. máte to některá z nastávajících maminek také tak?? je to normální?? mám z toho celkem strach :(( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
17.6.11 18:41
MLOPAS píše:
Ahojky jsem v 8tt a pobolivá mě v podbřisku..jedna dr říkala že to tak bývá ale druhá mi včera řekla že to neznačí nic dobrého..mam mít klidový režim a nenamáhat se.. máte to některá z nastávajících maminek také tak?? je to normální?? mám z toho celkem strach :(( :zed:

Milopas záleží na tom,jak tě v podbřišku pobolívá a jestli celodenně nebo občas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.6.11 18:44

nebolí to moc..spíše je to jako křeče při MS.. když ležím je to dobré :) tak nevím..je to normální-není? jsem po císařském řezu..jestli je to tou jizvou,že by se roztahovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
17.6.11 19:46
MLOPAS píše:
nebolí to moc..spíše je to jako křeče při MS.. když ležím je to dobré :) tak nevím..je to normální-není? jsem po císařském řezu..jestli je to tou jizvou,že by se roztahovala?

Milopas tak tohle je naprosto normální,mívám to do teď…takové ty menstruační bolesti,obča a bez křečí…je to tím jak si mimisek dělá místo,neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.6.11 19:51

no jen mě vystrašila ta dr.. říkala že tak začíná potrat.. naštěstí na ultrazvuku bylo mimi v pořádku :) tak nemusím mít takový strach? je to mé druhé těhu,ale bojím se o malé víc než při prvním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí