Potřebuji uklidnit - tlaky v podbřišku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
4.11.11 10:43

Ahoj :-)

Tak v porodnici ještě neležím,malá se prostě rozhodla,že nás bude napínat co nejdýl :roll: Už je to fakt pakárna :zed: :lol: Už ani to tvdrnutí moc nemám,minulý týden to bylo mnohem horší…tak asi neporodím :mrgreen:
Ale s manželem na tom poctivě makáme (čoveče mě to teď taky nějak strašně baví :oops: ) :lol: a od středy mi začala odcházet ve velkým zátka,teď už krvavá…tak snad se to konečně hne…Na druhou stranu je to „vyhánění“ docela fajn,taky si říkám,že pak budeme mít na dlouhou dobu útrum,tak je třeba si to užít :mrgreen: No ale je fakt,že s těma polohama je to naprd :roll:

S tím Hamiltonem nevím,někde ho dělají bez toho,aby se Tě i zeptali,někde to prostě oznámí,že ho udělaj… :nevim:

Držím palce,ať je na kontrole všechno ok a ať je nějaká změna :wink:

Šikula :wink: Třeba by muž překvapil a bylo by vyžehleno,až byste se s Matýskem vrátili z porodky :wink: :-) Mě dneska čeká zas velkej páteční úklid,docela se na něj těším,že se zas zaměstnám.Včera jsem se jen flákala,nic se mi nechtělo,chytla jsem od muže nějakýho bacila :think: Tak to dneska musím dohnat…

To Tě obdivuju,že Ti bylinkový čaje nevadí,já jsem schopná vypít jen tak jenom mátovej,ten miluju…nejlépe z čerstvý máty :-) Jinak jedu na ovocnejch.

Užij si pohádku,já se jdu pustit do toho uklízení,sna d to konečně zabere a příště už se budu hlásit po návratu z porodky :-D
Měj se krásně,dávej na Vás pozor a těším se na další info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
9.11.11 11:42

Ahoj Pavli :-) ,
ty jo já než se k něčemu dokopu :)Tě obdivuju :-) …uklizeno tady sice mám,ale mám zase nakupeno prádlo :lol: …tomu se říká boj s větrnými mlýny :lol:

Ale máme novinku :) Včera jsme byli v poradně v porodnici a jak nebyl Matýsek minulý týden nachastaný,tak teď už je na porod plně připraven :dance: i CS se hodně změnilo :dance: …ostatně i já,všechno mě bolí,snad permanentně tvrdne bříško,mám z toho radost :dance:

A copak vy? Hnulo se to? :hug:

Jdu si ohřát jahodové knedlíčky,nenažranec jeden jsem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.11 13:47

Ahoj. Já prožívám to samé jako hvězdička, já se už pomalu viděla na slepém střevě, píchá mě na pravé straně v podbřišku, vážně to nic není?? Jdu sice v úterý k dr ale uklidnit by mě potěšilo - jinak jsem taky psala do jiné diskuze že jsem teprv ve 14týdnu a přes pupíka mám 95cm, není to moc? Před tím jsem byla vcelku normální postavy… Holky já chci už taky bublinky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.11.11 17:49

čerstvá maminka

Ahoj :-), jsem tak přemýšlela nad tím co jsi napsala..a 95cm je hodně moc..a není jen můj názor tak snad nejsme vsichni úplně hloupý..Ale 95 cm je vážně moc..nečekáš 5terčata?? nebo jsi se překlikla :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.11 06:43

Ahoj

Mirčula : teď jsem se měřila znovu a mam 65cm, takže to byl vážně překlep.. Moc mě to mrzí, a tyhle míry jsem napsala i do Vystavte bříška - trapas :dance:
A tyhle míry jsou už v pořádku? Příjde mi že jsem stejně nějak veliká? asi si dopřávám více dobrot…
Jak ji na tom byla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
15.11.11 15:05
hvězdička25 píše:
ty jo já než se k něčemu dokopu :)Tě obdivuju :-) …uklizeno tady sice mám,ale mám zase nakupeno prádlo :lol: …tomu se říká boj s větrnými mlýny :lol:

Ale máme novinku :) Včera jsme byli v poradně v porodnici a jak nebyl Matýsek minulý týden nachastaný,tak teď už je na porod plně připraven :dance: i CS se hodně změnilo :dance: …ostatně i já,všechno mě bolí,snad permanentně tvrdne bříško,mám z toho radost :dance:

Jdu si ohřát jahodové knedlíčky,nenažranec jeden jsem :oops:

Ahojky Adélko :mavam:
Tak jakpak se máte,co je novýho?
Já se hlásím po návratu z porodnice :dance: Bětuška se narodila 11.11.2011 :mrgreen: ve 14:52 :-) Míry 50cm a 3,3kg (a prej že bude menší,hahaha :roll: :lol: ) V úterý dr. v poradně říkal,že pokud se nerozrodím,nastoupím v sobotu ráno na vyvolání,no a v pátek ve dvě ráno mi začala odtékat voda a hnedka kontrakce :-) Tak jsem ráda,že to šlo samo :-) Je to strašný zlatíčko,v podstatě zatím pořád spinká nebo baští,občas jí trápí bříško,ale dá se to zvládnout :-)
Co Vy,nejste náhodou už v porodnice,nebo dokonce z porodnice doma? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.11.11 19:23

čerstvá maminka

Ahoj :-). To přeci vůbec nevadí že jsi se překlikla tak žádný stres.. :wink: :-). Já jsem se zatím neměřila..ale hned zítra to napravím a hned napíšu :-).Jinak jestli si dopřáváš a neděláš to moc tak je vše v pořádku(můj názor) :-). U některé si mimčo prostě řekne :wink: :-). Já teda vůbec žádné chutě nemám..ani jsem neměla a nemám nevolnosti :-) až teď poslední dobou tj.2 týdny mě pálí žáha jak čert, ale dá se to :roll:. Tak přeju ať je vše ok a ať pěkně rosteš :wink: :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
20.11.11 14:58
Pája52 píše:
hvězdička25 píše:

Já se hlásím po návratu z porodnice :dance: Bětuška se narodila 11.11.2011 :mrgreen: ve 14:52 :-) Míry 50cm a 3,3kg (a prej že bude menší,hahaha :roll: :lol: ) V úterý dr. v poradně říkal,že pokud se nerozrodím,nastoupím v sobotu ráno na vyvolání,no a v pátek ve dvě ráno mi začala odtékat voda a hnedka kontrakce :-) Tak jsem ráda,že to šlo samo :-) Je to strašný zlatíčko,v podstatě zatím pořád spinká nebo baští,občas jí trápí bříško,ale dá se to zvládnout :-)
Co Vy,nejste náhodou už v porodnice,nebo dokonce z porodnice doma? :wink:

Ahoj Pajuli,
moc gratuluji k narození prďolinky.Je nádherná!

My stále čekáme,zítra máme termínek a Maťuldovi se nechce…zkouším vše možné,prcuji jako fretka a jsou z toho akorát hodně příšerní poslíčci…říkám si jak poznám ty pravé kontrakce,respektive jak to budu počítat,protože jakmile zkončí jeden poslík,zčne se hned rozjíždět druhý…takže počítám od vrcholu k vrcholu…no snad až to příjde,snad neporodím v taxíku :)

A jakpak se máte vy? :) Tuším,že krásně a trošičku závidím,že už máte malinkou u sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
24.11.11 15:46
hvězdička25 píše:
Pája52 píše:
hvězdička25 píše:

Ahoj Pajuli,

My stále čekáme,zítra máme termínek a Maťuldovi se nechce…zkouším vše možné,prcuji jako fretka a jsou z toho akorát hodně příšerní poslíčci…říkám si jak poznám ty pravé kontrakce,respektive jak to budu počítat,protože jakmile zkončí jeden poslík,zčne se hned rozjíždět druhý…takže počítám od vrcholu k vrcholu…no snad až to příjde,snad neporodím v taxíku :)

A jakpak se máte vy? :) Tuším,že krásně a trošičku závidím,že už máte malinkou u sebe :)

Ahojky Adél :)

Tak jak,pořád nic? ;)

Díky za gratulaci :hug: Máme se fajn,Bětuška je poklad a taťka jí pěkně rozmazluje :mrgreen:

Neboj,kontrakce fakt poznáš :lol: Já jsem si taky říkala,jak je poznám,když mám pořád tak hrozný poslíčky a když to přišlo,okamžitě jsem věděla,že to je ono (a to jsem ještě napůl spala :lol: ) A přiznám se,že jsem je vůbec nepočítala :oops: :lol: Stejně tím,že mi odtékala voda a měla jsem pozitivního streptokoka,musela jsem do dvou hodin do porodnice.Jinak bych si tu nejdelší část odbyla pěkně doma ve vaně a to bych ty kontrakce asi počítala,abych do porodky nedorazila pozdě :)

Jinak,mála už bude zítra na světě 14dní…to je neskutečný,jak ten čas letí :think:

Adélko,moc Ti držím palečky a myslím na Tebe!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
30.11.11 10:51
Pája52 píše:
hvězdička25 píše:
Pája52 píše:
hvězdička25 píše:

Ahoj Pajuli,

A jakpak se máte vy? :) Tuším,že krásně a trošičku závidím,že už máte malinkou u sebe :)

Ahojky Adél :)

Tak jak,pořád nic? ;)

Díky za gratulaci :hug: Máme se fajn,Bětuška je poklad a taťka jí pěkně rozmazluje :mrgreen:

Neboj,kontrakce fakt poznáš :lol: Já jsem si taky říkala,jak je poznám,když mám pořád tak hrozný poslíčky a když to přišlo,okamžitě jsem věděla,že to je ono (a to jsem ještě napůl spala :lol: ) A přiznám se,že jsem je vůbec nepočítala :oops: :lol: Stejně tím,že mi odtékala voda a měla jsem pozitivního streptokoka,musela jsem do dvou hodin do porodnice.Jinak bych si tu nejdelší část odbyla pěkně doma ve vaně a to bych ty kontrakce asi počítala,abych do porodky nedorazila pozdě :)

Jinak,mála už bude zítra na světě 14dní…to je neskutečný,jak ten čas letí :think:

Adélko,moc Ti držím palečky a myslím na Tebe!!! :srdce:

Ahoj Pájuli,
jsem moc ráda,že se máte krásně :hug:

Omlouvám se,že jsem se tak dlouho neozvala,poslední dobou na mě padla nějaká těhotenská depka - tlustá,ošklivá,do ničeho se nevejdu,Matýskovi se nechce,babička to pepří tím,že má vysněné datum narození malého a pouze v ten den se prý malý může narodit,každý doktor říká něco jiného - jeden jste krásně připravená,druhý na porod to absolutně nevypadá.Jeden jede dle termínu poslední MS,druhý dle UTZ ve 12 týdnu,nikoho nezajímá to,že jsme měli ovulaci vyvolávanou…takže se každou poradnu tak akorád dohaduju.Neodešla ani hlenová zátka…teda myslím,jen jsem dva dny krvácela…to jsme leželi v porodce…ale krev byla čerstvá bez hlenu,tak nevím.V poradně jsem se s doktorkou dohodla,že tedy pojedeme dle termínu UTZ pro jistotu..takže mě zítra čeká oxytocinový zátěžový test a v pátek vyvolávání…pokud teda nenarazím na někoho,který mi řekně,že přeci přenáším jen 5 dní (zítra)…oto by mě asi kleplo.

O vyvolávání jsem to dokonce neřekla ani mamce,jsem ošklivá :,( absolutně mě štve jk mě každý bombarduje tak co už?Nebo mazej už rodit atd…jak má být člověk v klidu?

Pái promiň,že jsem se tak vypsal…snad na Tebe nepřenesu nějaké chmury! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
30.11.11 11:09

Ahoj Adélko :hug:

To se Ti teda nedivím,že Tě ty doktoři tak deptaj,obzvlášť takhle ke konci,kdy už se člověk modlí,aby to bylo za ním…Mě deptalo,jak mi doktor pořád tvrdil,že bude narozená dřív,že bude menší a nakonec jsem přenášela a Bětka měla úplně normální míry…V příštím těhu se fakt stresovat nenechám takovejma řečma…

Doufám,že to krvácení nebylo nic vážnýho! 8o

Jo to bombardování „tak co,už?“ a „mazej rodit“ mě taky strašně vytáčelo…jsem se přihlásila na FB a hned 3 okna chatu,co tady jako ještě dělám…tak jsem tak radši ani nechodila :lol: No a pak Tě bude každej bombardovat,kdy může přijít na návštěvu :lol:

Vydrž,za chvilku už to budeš mít za sebou a matýsek bude u Tebe v náručí :kytka: Držím palce,ať se matýsek rozhodne sám a nemusíš na vyvolání :hug:

Jinak u nás je to občas náročný,malou trápí prdíky,tak když zrovna nespí nebo nejí,tak pláče…poslední dva dny to byl teda mazec,plakala skoro do půlnoci…ale naštěstí pak v noci docela spí a na kojení se budí po 4hodinách,nabaští se a spí dál (snad to nezakřiknu!).Muž naštěstí pomáhá,když to jde…ale i tak je to občas náročný…Na ten zvuk pláče už jsem si i zvykla a nějak mě to nedeptá,spíš mi trhá srdce,když vidím,jak jí to bolí a nemůžu jí nijak moc pomoct…a mám pocit,že za chvíli budu živa jen o vodě,páč Bětka má snad prdy i když na „zakázaný“ potraviny jen pomyslím… :roll: No tak jen držím a doufám,že se to po šestinedělí srovná…

Tak jsem se Ti tady taky pěkně vykecala,doufám,že jsem Tě tím nějak nevystrašila! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
8.12.11 13:53
Pája52 píše:

To se Ti teda nedivím,že Tě ty doktoři tak deptaj,obzvlášť takhle ke konci,kdy už se člověk modlí,aby to bylo za ním…Mě deptalo,jak mi doktor pořád tvrdil,že bude narozená dřív,že bude menší a nakonec jsem přenášela a Bětka měla úplně normální míry…V příštím těhu se fakt stresovat nenechám takovejma řečma…

Doufám,že to krvácení nebylo nic vážnýho! 8o

Jo to bombardování „tak co,už?“ a „mazej rodit“ mě taky strašně vytáčelo…jsem se přihlásila na FB a hned 3 okna chatu,co tady jako ještě dělám…tak jsem tak radši ani nechodila :lol: No a pak Tě bude každej bombardovat,kdy může přijít na návštěvu :lol:

Vydrž,za chvilku už to budeš mít za sebou a matýsek bude u Tebe v náručí :kytka: Držím palce,ať se matýsek rozhodne sám a nemusíš na vyvolání :hug:

Jinak u nás je to občas náročný,malou trápí prdíky,tak když zrovna nespí nebo nejí,tak pláče…poslední dva dny to byl teda mazec,plakala skoro do půlnoci…ale naštěstí pak v noci docela spí a na kojení se budí po 4hodinách,nabaští se a spí dál (snad to nezakřiknu!).Muž naštěstí pomáhá,když to jde…ale i tak je to občas náročný…Na ten zvuk pláče už jsem si i zvykla a nějak mě to nedeptá,spíš mi trhá srdce,když vidím,jak jí to bolí a nemůžu jí nijak moc pomoct…a mám pocit,že za chvíli budu živa jen o vodě,páč Bětka má snad prdy i když na „zakázaný“ potraviny jen pomyslím… :roll: No tak jen držím a doufám,že se to po šestinedělí srovná…

Tak jsem se Ti tady taky pěkně vykecala,doufám,že jsem Tě tím nějak nevystrašila! :andel:

Ahoj Pajuli :hug:
hlásíme se po návratu z porodnice.Matýsek se vyklubal 2.12.2011 v 13:50.Při narození vážil 3420g a měřil 49 cm.Rodili jsme vyvolávaně a šlo to velice rychle :).Je to naše obrovské zlatíčko :srdce: :hug:

Paji jestli chceš,tak mi pošli e-mailovou adresu a já pošlu fotečky,nemám ráda vkládání fotek na FB a jiné internetové servry.A hlavně nám napiš jak se máte vy :)

Mějte se krásně.Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
24.12.11 14:19

Ahoj Pavli,
krásné Vánoce plné lásky,pohody a štěstíčka Vám přejeme! :hug: .

My si to naplno užíváme :) stromeček nazdobený,dárečky zabalené,na pohádky koukáme…

Matýsek s tátínkem tady teď vedle mě chrní :hug: :srdce: .

Matýska trápí prdíky,nevíme čím pomoci,bojujeme s nimi jako bojovníčci,dlouho jsem se proto neozvala…

Doufám,že je u Vás vše v pořádku! :hug: Poslala jsem Ti pár foteček žabičky naší,tak snad dorazily :)

Mějte se moc krásně a někdy se ozvěte :) Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.12.11 19:19

omlouvám se,že jsem nenapsala dřív,ale měla jsem frmol,s malou jsme měly minulý týden hodně krušný,já jsem do toho měla horečky,takže jsme s manželem všechno doháněli 23. a 24. :zed: Ale nakonec jsme si ten Štědrý večer užili :) Poprvé konečně jako rodina :srdce:
O svatcích jsme byli po příbuzných,Bětuška to zvládla bravurně :andel:

Jak jste si užili svátky Vy,rodinko? ;)

S prdíkama soucítím,Bětuška už naštěstí prdí docela hezky,ale taky jsme si užili svoje…Pokud můžu poradit,nám pomohla mast Pupík,mažu během každýho přebalování,před kojením dávám BabyCalm (Sab Simplex nám nepomohl a navíc tohle je přírodní…),nan bříško třešňové pecky,denně pár lžiček fenykl.čaje přímo malý a teď jsem koupila i laktobacílky.U nás je teď pro změnu problém s mlíčkem,asi ho mám málo,takže krmím dlouho (klidně hodinu),ale naštěstí málokdy musím dokrmit…Aspoň že přes noc pěkně spinká,vydrží i 5hodin v kuse :dance: V úterý jsme byly po měsíci na kontrole,Bětka má 4,2kg a měří 55cm :srdce: Roste jako z vody,prďolka :)

Fotky dorazily,Matýsek je nádherný miminko :srdce: Je vidět,že jste si dali záležet ;) :lol:

A jak to všechno zvládáš?Kromě prdíků vše ok? Držím palce,ať to Matýska brzo přejde :hug:

Jo a málem bych zapoměla - malá už se strašně krásně směje! :srdce: To je fakt k nezaplacení,vždycky bych jí úplně láskou sežrala :andel: Dneska se řechtala i na koníka od Lamaze,co dostala k Vánocům :lol:

Opatrujte se a mějte se fajn :hug: Těším se,až zas napíšeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
29.12.11 20:39

Ahoj Páji :)

Je tak to jste si užili,je už lépe?Co Tě přepadlo?Chřipka?
Jsem ráda,že jste si užili vánoční svátky :).My taky,byly nádherné..i kdyžatrošku hektické :)aMalinký je zlatíčko,ale přes den nám moc nespinká,když ho neprobudí prdík,takamu vypadne dudan a je pláč :)V noci nám spinká 4 pak 5 a pak 4 hodiny…ale uspáváme klidně i hodinku a půl :lol: a před prvním nočním spinkáním musí uspávat jedině tatínek…u mámy prostě neusne :)

Už se moc těším až se Matýsek bude taky vědomně usmívat,zatím to dělá jen nevědomky,ale i tak je to užasné :)

Pavli závidím Ti kojení,nám se mlíčko absolutně nerozjelo a přikládání už jsem vzdala…jen mě to deptalo…do dnes si připdám neschopná..nestíhám žehlit,nebyla jsem schopna kojit (nejsem) a někdy netuším jak malého utišit…prostě nerozeznám co ho trápí…ještě ne na 100% :(…přiznám se,že co dva dny brečím…s Matýskem kvůli prdíkům,ale někdy jen kvůli mé neschopnosti :(…taky mě dokáží vytočit maličkosti :zed: snad se po šestinedělí vše srovná.

Co se týče prdíků…my jedeme na heřmánkovém čaji (fenykl nezabírá),na masážích bříška,cvičení s nožkama,gel pupík je taky fajn a infacol je zázrak,radši klepu :)

Moc děkujeme za pochvalu :)

Mějte se krásně a zase písni :) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí