Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barcule88 píše:
@jitka 11 jak mas stary ditko?
20 měsíců vnuk a syn 4,5 roku.
Vnuk je na fotce- profilu.
@Barcule88 píše:
Takze mlada babickasnad tedy nevadi to tykani
kdepak
![]()
@Barcule88 píše:
Takze mlada babickasnad tedy nevadi to tykani
na počítači se to nevidí
@Barcule88 píše:
@cher a jak dlouho ti trvalo nez sis nasla kamosky? U me je prusvih ze sem še stehovala 2 x v roce, prvni za pritelem do prahy a ted v ramci prahy
No já se za život stěhovala vícekrát a nikdy nebyl se seznámením problém, až u toho posledního stěhování mi bylo 30 a už to je znát. Bydlím na malém městě, lidi se tu znaj od mala, mám pár známých, pak holky z práce a tím to hasne. Nemám, bohužel, už svou základnu přátel, přes pc jsem v kontaktu s těma starýma, ale nenahradí to osobní kontakt, co si budem povídat.
@cher no prave, navic ty stary nemaj jeste deti takze jsou nekde jinde. Ja tady mam znamy z prace, ale dela tam i muj muz. Takze tam se mi nechce
Ahojky připojuji se…hledam kamarádku mam skoro 3ketou holčičku a kvuli castemu stehovsni ne jen mi ale i známi a kamarády:-( Jsem z Prahy rada poznsm nhakou super maminu, je mi jedno odkud ja jsem z Prahy 6
@VladkaMn my jsme praha 15 ale nekde na pul cesty by se dalo potkat ![]()
Klidne neni problwm budem rafi a kde na pul cesty myslíš jezdime na andel nebo do centra dnes jedeme do kuluskova to jd herna v kotve na namesti republiky pokud to znas ![]()