Potvrzení od zaměstnavatele do MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1100
16.4.10 22:15

U nás taky nikdo potvrzení nechtěl - nicméně jsem si ho nechala vystavit a všude jsem jim ho vrazila spolu s přihláškou......vzali nás do dvou školek. Rozhodně si ho zkus kdekoli sehnat, i kdyby ti ho vystavi třeba kámoš co má firmu. Nikoho to k ničemu nesvazuje. Však jiné maminky taky pod svetrem schovávají u přijímaček bříško.
Obojí je ale nefér..... :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
16.4.10 22:25

Daninko, nezoufej. Mě mladší dceru (Prosinec 2007) taky nevzali a včera mi volala ředitelka MŠ, kam chodí starší dcera, že mají místo, akorát že už ted od května, tak prý jestli mi nevadí to školné takhle dřív. No nevadí, jsem za to vděčná!!!! Takže uvidíš, že to dobře dopadne. Opravdu do 3. narozenin je ještě spousta času, spousta dětí nezvládne nástup a rodiče je ze školky stáhnou a nebo se odstěhujou. My jsme taky náhrada za odstěhované ted v dubnu.

• Citovat
  • Upravit
904
17.4.10 13:48

Ahojky,
tak ja to zkusim jeste sehnat a do tohjo cervna snad nejake mit budu. Ostatni necham nahode.
Jeleno, tak to je skvely, ze ti malou aspon takhle vzali. Taky doufam, ze u nas nekdo odpadne a my prijdem misto neho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
10.5.10 14:58

Jeste jednou ja :-)
Tak to potvrzeni mit bduu, mohla byste mi nektera poradit co se tam ma napsat???? Prosim prosim.
Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
10.5.10 22:23

Ahoj, určitě něco v tomto znění:
Hlavička zaměsnavatele a tvoje iniciály a pak, že potvrzují „… předpokládaný nástup dne… a potvrzení se vydává na žádost jmenovaného…“

• Citovat
  • Upravit
2216
11.5.10 09:59

Tak já to psala už jinde, ale např. my jsme byli včera na zápisu a pak jsem lítala pro razítka a potvrzení. Po nás chtěli razítko od dětské o zdrav. stavu malé, o tom, že je očkovaná (v opačném případě by ji stopro nevzali), dále potvrzení , že manžel pracuje, že budu pracovat já, a rodný list. Kdyby malou přijali, tak pouze se 3 měs. zkušební lhůtou, během které ji mohou vyhodit. Budou si podrobně zjištovat, zda údaje, které jsem jim dala jsou pravdivé, tzn. zda skutečně nastupuji do práce, zda pracuje i manžel apod. Nikdy toto nedělali , ale letos je prý více dětí, než minulý rok, takže proto většina školek dává přísnější požadavky. A další roky prý bude ještě o něco více děti, takže se máme na co těšit. Já si dala i požadavek do soukromé školky v našem 10 000 městě (otvírají už druhou školku), ale pouze , že ji tam budu dávat max. 3× do týdne a tak max. na 5 hodin. Samozřejmě , že budou upřednostňovat děti, které tam budou celý den a jestli kapacitu celodenní vycházkou naplní, tak máme smůlu. Jedna soukromá školka , která je u nás, už po 5 měsících fungování kapacitu celodenní docházky naplnila, takže si myslím, že se to podaří i této. Jinak, minulý rok mi ji nevzali a to i přesto, že jsem jim dala potvrzení , že nastupuji do práce, takže letos jsem si skoro jistá, že ji nevezmou. Ale letos mi to tolik nevadí, páč budu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5446
11.5.10 14:44

Ahoj. Predem bych chtela rict, ze skolky maji tyhle „byrokraticke“ pozadavky ciste proto, aby se kryly. Musi nejak oduvodnovat, proc ktere dite prijaly a jine ne (pro pripad, ze se rodice odvolaji, nebo aby je nemohl nekdo narknout napr. z protekce pri prijimani), takze na to maji kriteria. Vetsinou je to: věk dítěte (predskolaci maji ze zakona povinnost navstevovat MŠ rok pred nastupem do ZŠ - cili maji prednost pred kymkoliv jinym. Takze pokud by se teoreticky do nejake skolky hlasilo tolik predskolaku, kolik maji volnych mist, nikoho jineho by automaticky ani nesmeli vzit), zamestnani obou rodicu (pokud vim, ze maminka nema praci, ale hleda, nebo nastoupi nekdy v prubehu roku, tak bych ji taky poradila, at si formalne nejake to potvrzeni sezene. nema se to, ale v dnesni dobe je to tezke…), bydliste (-jestli bydlite ve spadove oblasti nebo nekde daleko),dalsi sourozenec v MŠ (coz je jasne plus pro vas). No a samozrejme je nutne to potvrzeni od doktorky - nikdo by asi nechtel, aby jeho dite bylo v kolektivu s nekym, kdo nema potrebnou lekarskou peci, takze by mohl ohrozovat zdravi ostatnich. No, snad jsem to tu moc nezahltila… Hodne stesti! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5446
11.5.10 14:53

No, abych nezapomnela, jeste maji (jak uz tu nekdo zminoval) „body navic“ deti prihlasene na celodenni a celorocni dochazku. Taky ty, co dosahly veku tri let. No a dulezite je i datum podani zadosti. No, vypada to az desive slozite, co? Skoda, ze o ruseni materskych a zakladnich skol rozhoduji vetsinou lidi bez schopnosti myslet dopredu (tak jako o spouste veci u nas). Ted si mohlo hodne rodicu usetrit tenhle maraton kolem prijeti a neprijeti… Ach jo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat