Používáte angelsounds?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1313
24.3.18 15:22
@rozand píše:
Protože praktické využití nemá. Srdeční vadu absolutní většina matek nepozná a pokud srdce nebije, už není co zachraňovat.

Takze je jednodussi si koupit v lekarne za 3stovky fonendoskop a vicemene udela stejnou sluzbu bez jakychkoliv pochyb zda je co neni pro miminko vhodne. :) ja mela stary a mphu rict ze srdicko jsem nasla sice ne v tak brzkych tydnech ale nasla. A bylo to spis pro poteseni, vyhoda mohla jsem posloucht treba trictvrte hodiny aniz bych se musela bat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
24.3.18 15:27

Me doktorka rekla, ze se opravdu nemusim bat ho pouvivat.Je absolutne neskodny…to neni jako normalni ultrazvuk, ktery je nekolikrat silnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.3.18 15:52

@NatalieSofie Doktoři taky tvrdí, že časté létání nemá vliv na plod, ačkoli výzkumy v oblasti záření dokazují opak (to už spíš můžete v klidu na RTG zubů například). Doktor není odborník na techniku, o vlivu ultrazvuku se prostě aktuálně vedou spory a řeší se, zda je skutečně neškodný. Každopádně dítě evidentně není nijak radostné během vyšetřování ultrazvukem, tedy nevidím důvod ho tomu vystavovat i mimo nutné příležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
24.3.18 16:35

Ja ji verim a tak budu pouzivat dal…,ale dekuji za nazor.Ja uz jsem prisla o 3 mimca, tak je to pro me dost uklidnujici vecicka. Jinak jsem cetla i na jinych diskusich, ze spoustu holek pouzivalo kazdy den a maji naprosto zdrave deti :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
24.3.18 17:18

@NatalieSofie Ne, neměla jsem nic, ani fondendoskop. Jen kontroly u lékaře. Prosperující těhotenství to nezajistí a když to náhodou nejde „naladit“, tak jsou zbytečné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.3.18 22:35

@Barunkaska nase mimco je na utz celkem klidny :nevim: :mrgreen: ale jak jsem psala, nejsem zastance nejakyho dlouhyho kazdodenniho zkoumani. Ale pro klid matky urcite lepsi, jak se stresovat ;)

@Jana206 zadny ale ani, ze je nebezpecny ;) navic jsem nikde nepsala, ze jsem zastance kazdodenniho dlouheho zkomani (se) :P ale lepsi, kdyz bych byla ve stresu si poslechnout jednou za cas pro klid, nez se nervit :nevim: muj nazor ;) a nevim jak ty, ale ja moc moznosti, jak to chytnout a prilozit nenasla…navic jsem psala, ze kdyz jsem nenasla, nezkoumala jsem dlouho, ale vyprdla se na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.3.18 22:39

@rozand tak jasne, takovych strasaku je ;) a rekla bych, ze je co zachranovat - matku! On mrtvy plod v tele dokaze taky nadelat neplechu bohuzel :nevim: ale myslim, ze nema cenu se tu prit. Zakladatelka pouzivat chce a bude :lol: ja treba uz vubec nepouzivam a nevidim duvod pouzivat denne pro potechu poslechu srdce miminka, kdyz citim pohyby :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
25.3.18 07:03
@Kukacka123 píše:
@rozand tak jasne, takovych strasaku je ;) a rekla bych, ze je co zachranovat - matku! On mrtvy plod v tele dokaze taky nadelat neplechu bohuzel :nevim: ale myslim, ze nema cenu se tu prit. Zakladatelka pouzivat chce a bude :lol: ja treba uz vubec nepouzivam a nevidim duvod pouzivat denne pro potechu poslechu srdce miminka, kdyz citim pohyby :mavam:

Moje příbuzná mela ZT na prelomu prvniho a druhého trimestru, 80.letech, kdy nebyl v ordinaci lékaře utz. Nez na to přišli, měla sepsi. Ale tady by postacil bezny utz v ordinaci, lékaři ji tam nakonec objednali, ale mezitím opakovaně pohmatem zkoumali a meli podezření, ze deloha neroste. V tomto stadiu ještě nemusí zachytit srdeční činnost ten kovový zvon, co tenkrát meli. A i ten je závislý na zkusenem uchu lékaře, aby nezachytil neco jiného.

Já jsem angelsounds neměla, stacily mi prohlidky u lékaře, ale casto tu ctu diskuze, jak to matky pořídí uz nekdy v 8.týdnu a hledají a hledají. Přitom se to má pouzivat od 12. výše s tím, ze to srdicko zachytí jen při dobré poloze. A zase hledají a hledají. Jinak riziko zt po 12.tydnu prudce klesá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
25.3.18 08:30

@Jana206 tak pokud nekdo pouziva, jak nema, samozrejme s rim nesouhlasim, ale to tu pisu uz ponekolikate a pripadam si uz jak blazen :mrgreen: jinal ZT sice klesa, ale ja osobne prodelala ZT v 17tt a znam plno pripadu z okoli, kdy to nekdo mel podobne a prodelal ZT do 20tt. Na kontroly se chodi po mesici a byt treba 14 dni ci vice s mrtvym rozkladajicim se plodem v brise je asi hrozne. Navic pohyby plno tehotnych citi az kolem 20tt nejdrive. Sama jsem srdicko najit nemohla, ale tak jsem nehledala jak blazen a vyprdla se na to. Angelsound mi koupil manzel, abych mela klid, kdybych necitila pohyby pozdeji. Kolem 23tt se mi pravdepodobne roztahla deloha a pohyby jsem citila jemne a obcas. Tam jsem jednou Angelsound pouzila a slysela krasne srdicko, coz me uklidnilo (hned jsem nasla, pouzila na 10 vterin a konec). Vse bylo v poradku i potom na kontrole ;) a zrovna proto chapu obcasne, podotykam OBCASNE pouziti Angelsoundu pro uklidneni ;) ne kazdodenni, jak tu pise zakladatelka. S tim sama nesouhlasim a nedelala bych to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
25.3.18 09:48

Ja nepouzivam kazdy den, to jsem vubec nepsala :) tak 3× tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.3.18 09:15
@NatalieSofie píše:
Ja nepouzivam kazdy den, to jsem vubec nepsala :) tak 3× tydne

Nepsala jsem, ze vylozene ty, psala jsem - jak psala zakladatelka. Vyse jsi psala, ze nekdo pouzival i kazdy den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí