Používáte kosmetiku vždy od jedné značky/řady ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
15.1.17 16:49

Je tu někdo, kdo nedá dopustit na čistící vodu od Clinique 2? Můj miláček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35991
15.1.17 16:50

Jinak ja pouzivam 3 kroky od Clinique a krem od Benefitumastnejsi, plet mam misty suchou a v zime. Ale ja jsem hrozne lina se malovat, tekze jsem rada, kdyz se aspon namazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35991
15.1.17 16:51
@Burj Chalifa píše:
Je tu někdo, kdo nedá dopustit na čistící vodu od Clinique 2? Můj miláček!

Ja, ale ja mam radsi ten podklapvy krem, to pouzivam leta a porad se k tomu vracim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
15.1.17 16:55

@Šťastná.máma.4
tak to znám taky, že si něco vyberu, sedí mi to nějakou chvíli a pak už ne. V podstatě to takhle mám od porodu. Dřív jsem na sebe mohla plácnout doslova cokoliv. V podstatě taky jedu pokus omyl, jen už si teda šetřím peníze těmi vzorky, že to pár dní mažu. To jsem si takhle jednou koupila noční krém od Vichy a po třetím namazání hrůza a mohla jsem ho hodit rovnou do koše :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.1.17 16:59
@lamicina píše:
@Šťastná.máma.4
tak to znám taky, že si něco vyberu, sedí mi to nějakou chvíli a pak už ne. V podstatě to takhle mám od porodu. Dřív jsem na sebe mohla plácnout doslova cokoliv. V podstatě taky jedu pokus omyl, jen už si teda šetřím peníze těmi vzorky, že to pár dní mažu. To jsem si takhle jednou koupila noční krém od Vichy a po třetím namazání hrůza a mohla jsem ho hodit rovnou do koše :roll: :lol:

Vichy mi taky nesedne. Drolí se mi to, vysušuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4987
15.1.17 17:03

Pleť cistim kremem Mary Kay, az dojde, objednam si Manna mýdlo. Krém mam jeden, přírodní levandulovo-grepovy. Je lehký a pleť je po něm krásně hladká. Běží jsem vyzkoušela jen od Dermacolu a nepoužívám, svedi mě po ni obličej. Rozjasňovač jsem ještě nezkousela. Ale byl tu nedávno tip na Albertě, tak to chci zkusit. Mám vyzkoušené celé řady od Ori, Avonu, MK i biodermy a byly to vyhozené peníze. Takže hledám jednotlivé výrobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.17 17:03

@levandule23 na akné mi strašně prave pomohl ten La Roche posay Effaclar rada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.17 17:05

@pikola Jak se jmenuje ten od Benefitu prosím? Já od Benefitu měla tuším make up a byl super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
15.1.17 17:05

Tak ja za sebe jsem vyskousela neskutecne kremu, a za mne, z prirodnich urcite Atok, jinak Vichy idealia, ale ten na.oci ne, predrazeny a drazdi okoli..dale la roche a skvely je eucerin..a nevo jsem mela od kosmeticky, ceska znacka Life for magada, neni nejdrazssi a hodne dobra..krem na ocni okoli a mineraly, ma 30ml, nedrazdi, krasne se vstrebava :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.17 17:07
@lamicina píše:
@Šťastná.máma.4
tak to znám taky, že si něco vyberu, sedí mi to nějakou chvíli a pak už ne. V podstatě to takhle mám od porodu. Dřív jsem na sebe mohla plácnout doslova cokoliv. V podstatě taky jedu pokus omyl, jen už si teda šetřím peníze těmi vzorky, že to pár dní mažu. To jsem si takhle jednou koupila noční krém od Vichy a po třetím namazání hrůza a mohla jsem ho hodit rovnou do koše :roll: :lol:

No prave :roll: taky si rikam koupím si třeba tenhle za 1000,– i víc ať je kvalitní, ale sedí mi týden a po týdnu totálně červený a otekly ksicht :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.1.17 17:09

Vyzkoušela jsem La Prairie, neskutečně příjemný. Ale ta cena, ta cena… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.17 17:24
@Burj Chalifa píše:
Vyzkoušela jsem La Prairie, neskutečně příjemný. Ale ta cena, ta cena… :zed:

To já bych i investovala ceny mi nevadí, ale vadí mi pak princip věci, ze to klidně mohu vyhodit, když mi to nesedí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.1.17 17:32
@Šťastná.máma.4 píše:
To já bych i investovala ceny mi nevadí, ale vadí mi pak princip věci, ze to klidně mohu vyhodit, když mi to nesedí :cert:

mně to právě sedne :(.Tedy zrovna u této značky platí, že se obtížně dostaneš ke vzorku, protože ho prodavačky zapírají ( proč by taky ne, když se tím mohou mazat samy)nebo nemají :nevim: s výjimkou Sephory, tam udělají malý odstřik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
15.1.17 18:00
  1. Hydra z řady Sébio - Bioderma
  2. nepoužívám, nechávám pleť odpočívat
  3. zrovna testuju nějaký roll-on značky Eveline, mám ho pár dní, zdá se mi docela ok
  4. Sébium Pore Refiner - opět Bioderma, mám rozšířené póry a mastnou pleť a bez tohohle pro mě nemá cenu si makeup ani nandavat, vypadalo by to hnusně
  5. nepoužívám
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
15.1.17 18:24

Ja pouzivam Nivea a jako bazi mam Nivea BB cream 5v1. Dlouhou dobu jsem pouzivala Ryor, ale pak mi prestala sedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí