Používáte kosmetiku vždy od jedné značky/řady ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
585
15.1.17 18:24

Ja pouzivam Nivea a jako bazi mam Nivea BB cream 5v1. Dlouhou dobu jsem pouzivala Ryor, ale pak mi prestala sedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.1.17 18:29

Kokosový olej, krásně voní, hydratuje pokožku (pleť se neleskne), neobsahuje žádné chemické neznámé složky, takže pleť ani nečervená, ani neštípe, jen spokojené vrní blahem a navíc má prospěšné složky.
Používám s vůní a lisovaný za studena. Cena do dvou set.
Vydrží mí měsíc, někdy ani ne, jelikož s ním i peču, čistím si zuby, krémuji si ruce, perfektní na masáž.
Přírodě věrná až na věky. :srdce:
Mám pocit, že i kdybych si koupila krém za 10 kč, nebo za 10.000, tak se nic svému složení a přirozenosti nevyrovná kokosovému oleji.
Také jsem kdysi se sama hledala, hledala to pravé pro mou pleť, co se má pleť natrápila, červenala, podrážděná byla, štípala mě a pořád to nebylo ono. Musela jsem udělat krok zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
15.1.17 18:51

Vsechno od jedne znacky nepouzivam.
1.kremy denni mam od barekolu.
2.na noc salos olej s sipkem
3.jeste jsem nenasla ten pravy.
4.gabriele salvet fialova baze
5.mam od rimelu a nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
15.1.17 19:01

1. denni krem od Nivea, kdyz jsem doma. Kdyz jdu ven, tak CC krem od Olay.
2. momentalne Nivea, ale stridam to. Kdyz mam dlouho jeden, tak mi zacne vadit. Casto mam misto kremu na noc olejicky (z mandli, kokosovy nebo arganovy).
3. Weleda, rada z ruzi a zustavam mu verna uz hodne let.
4. a 5. nepouzivam

Mivam obdobi, kdy se nemazu vubec nicim. Vetsinou v lete, jakmile se trochu opalim, pak uz mazu maximalne slunecni ochranu, pokud maji byt slunecne dny. Az tri mesice rocne jsem bez kosmetiky a rekla bych, ze to obcas neskodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35991
15.1.17 19:08
@Petulka1234 píše:
Kokosový olej, krásně voní, hydratuje pokožku (pleť se neleskne), neobsahuje žádné chemické neznámé složky, takže pleť ani nečervená, ani neštípe, jen spokojené vrní blahem a navíc má prospěšné složky.
Používám s vůní a lisovaný za studena. Cena do dvou set.
Vydrží mí měsíc, někdy ani ne, jelikož s ním i peču, čistím si zuby, krémuji si ruce, perfektní na masáž.
Přírodě věrná až na věky. :srdce:
Mám pocit, že i kdybych si koupila krém za 10 kč, nebo za 10.000, tak se nic svému složení a přirozenosti nevyrovná kokosovému oleji.
Také jsem kdysi se sama hledala, hledala to pravé pro mou pleť, co se má pleť natrápila, červenala, podrážděná byla, štípala mě a pořád to nebylo ono. Musela jsem udělat krok zpátky.

No, to je hezke, ale me teda kokosovy olej druhy den smrdi jako zvratky, smrdi mi od nej obleceni, postel a vsechno, ceho se dotknu. Zkousela jsem s tim mazat dite a to samy, jelikoz zlukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
15.1.17 19:13

OdOd doby kdy mi zjistili alergii na konzervat tak používám už výhradně kosmetiku Bione a je úžasná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.1.17 19:14

@pikola Je to možné, že to tak cítíte, já určitě ne, voní mi stále nádherně kokosově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35991
15.1.17 19:20
@Petulka1234 píše:
@pikola Je to možné, že to tak cítíte, já určitě ne, voní mi stále nádherně kokosově.

Nejde o to v te sklenici, ale o mne a veci na kterych ten olej ulpi, rucniky, povleceni a obleceni. To smrdi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.1.17 19:24

@pikola Je to možné, já jsem nikdy nic takovýho necítila, ani na polštáři nikde a to ho používám nonstop už půl roku. Asi je to nos od nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
15.1.17 19:45

@Šťastná.máma.4 mám hodně citlivou a suchou pleť, dost kosmetiky mě pálí, nebo mi nevyhovuje - špatně se vsákne mám pocit mastného filmu a kůže při tom suchá atd. Za mě nej byla kosmetika Shiseido a Juvena (Shiseido o něco příjemnější). Na odlíčení mám raději mycí gel, nemám ráda mléka a vody, přijde mi, že se to „matlá“ :D Momentálně používám Manufakturu (růže-vřídelní sůl) s už několikrát jsem se k ní vrátila, je příjemná. Sice ne tak, jako výše zmíněné, ale ty si dopřeju z fin. důvodů jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
15.1.17 19:46

Vše od stejné řady nepoužívám, hodně je to o tom, v jakém stavu je zrovna pleť. Přípravky dost střídám podle momentálního pocitu.
Teď u mě vede:
odlíčení: micelárka Avene čistění: 3 kroky od Clinique - čistící gel, voda a hydratace. Střídám dvojku a citlivou řadu.
Pak dávám sérum Estée Lauder advanced night repair nebo new dimension
Na to pak krém Estée Lauder Revitalizing supreme nebo Clinique Smart
Na oční okolí Clinique smart - ten je bezvadný. Revitalizing od Estée mě štípal.
Bázi pod makeup mám od Inglot, ale moc nepoužívám.

Ale pak mám třeba období,, bez chemie,, a používám jen olejíčky od Saloosu a kyselinu hyaluronovou:)

A bezvadné je obličejové serum z kutilova
http://www.kutilov.cz/…s-retinolem/

Zmiňovaný kokosový olej je skvělý, ale časem dost vysušuje, na který nedám dopustit, tak to je jojobový :palec: :palec:

Příspěvek upraven 15.01.17 v 19:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
15.1.17 19:48

Zmíněný kokosák nebo arganový olej taky občas použiji a mám ráda, ale po cca 3 dnech mám pocit horšího vsakování a že je kůže pod ním suchá (při tom používám s kapkou vody, aby dobře hydratoval). Někdy jsem si zkoušela brát jen vzorky, když vím, jak reaguju a třeba Clinic mě hodně štípal, to samé L. R.Posay, La Chévre, Dermacol a několik dalších.

Příspěvek upraven 15.01.17 v 19:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
15.1.17 19:48
@Simushka163 píše:
OdOd doby kdy mi zjistili alergii na konzervat tak používám už výhradně kosmetiku Bione a je úžasná

Jo uzasna kosmetika. Mam sampon, kondicioner a keratin ve spreji na vlasy. Vlasy mam jak nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
15.1.17 19:50

Kokosak je dobry, ale na oblicej se bojim. Pry zanasi pory :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
15.1.17 19:51
@scentini píše:
Jo uzasna kosmetika. Mam sampon, kondicioner a keratin ve spreji na vlasy. Vlasy mam jak nikdy.

To jo navíc bio kvalita za neskutečný peníze a ještě se mi líbí že je česká značka a že jak jednotlivé složky tak ani finální produkty netestují na zvířatech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí