Používáte kosmetiku vždy od jedné značky/řady ?

15.1.17 16:11

Používáte kosmetiku vždy od jedné značky / řady ?

Používáte kosmetiku vždy od jedné značky / řady?
A s jakými přípravky jste spokojené? Jde mi o kompletní péči. Mám smíšenou
A jsem z ni trochu nešťastná. Místy je mastná, místy sucha…byla jsem už u mnoha kosmeticek, dermatolozek, jenže každá roka něco jiného a člověk je akorát zmatený.
Daly by jste mi nějaké tipy pro konkrétní přípravky? Jde mi o :

1. Denní krém
  2. Noční krém
  3. Krém/gel na oční okolí ( na kruhy, vrásky, pytlikx pod očima )
  4. Báze pod make up
  5. Rozjasňovač

Moc děkuji! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
15.1.17 16:13

Cizí spokojenost s určitým výrobkem Ti bude na nic, každá pleť reaguje trochu jinak. Právě kosmetika je hrozně individuální. Celé řady nepoužívám, kus od kuse té které značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
15.1.17 16:16

Hernajs, já nic takového nepoužívám!!!
Z kosmetiky krom mýdla je to jen pravá kolínská 4711 z Kolína nad Rýnem. A ta dokonce zavoněla i mojí paní, která mi ji potají kradla. Tak jsme se domluvili a používáme ji oba. Vždy objednám 800 ml balení, které si rozléváme do svých flakonů. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35991
15.1.17 16:20

Ne, pouzivam jak se mi zrovna zda co je dobre, stalici jsem nenasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
15.1.17 16:33

Kosmetiku od jedné značky nepoužívám.
1, 2 - Nivea
3 - Nivea v malé lahvičce na oční okolí, dělají i roll-on
4 -Dermacol - (oční) pouze na víčka pod stíny
5 - nepoužívám, ale ráda si počkám na tipy

• Citovat
  • Upravit
10905
15.1.17 16:38

Cien z Lidlu :)
Jaký rozdíl je mezi 1 a 4?
Rozjasňovač teda ne, to nevím, jestli mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35991
15.1.17 16:41
@Knihomyš píše:
Cien z Lidlu :)
Jaký rozdíl je mezi 1 a 4?
Rozjasňovač teda ne, to nevím, jestli mají.

denni krem je neco jineho, nez base, ta pripravi plet na makeup, vetsinou ji to jakoby vyhladi diky silikonu a zaplni pory atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
15.1.17 16:41

@Šťastná.máma.4
kombinuju značky, teď jsem se ustálila na Vichy a něco mám z Biodermy. Mamka mi nosí vzorky z práce (lékárna), tak si musím vše vyzkoušet a pak teprve nakupuju běžné balení. Stane se že i z osvědčené značky mi ten který produkt nesedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35991
15.1.17 16:42

Ja bych se zeptala, co na oboci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.1.17 16:44
@pikola píše:
Ja bych se zeptala, co na oboci :mrgreen:

potřebuješ ho doplnit nebo zvýraznit? Vlastně na obojí jsou výtečné matné stíny + dobrý štětec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
15.1.17 16:44

Mam smisenou citlivou plet 30+. Pouzivam na den hydratacni krem od Mixa, 8%, na noc modrou indulonu, na ocni okoli krem z Lidla, bazy pod makeup ani rozjasnovac nepouzivam, jako rozjasnovac se mi osvedcilo pit pravidelne cerstve citrusove plody a dostatek vody, je to opravdu videt.
A jeste merunkovy peeling od Alverde, miceralku a ocni odlicovac od Mixa, obcas i pletovku proti rozsirenym porum. Ale treba krem Mixa 30+ pouzivat nemohu, okamzita reakce :zed:

Cely tento mix pripravku vyplynul z toho, ze mi plet reaguje na kdeco reaguje, rudne, pali a ja to musim hledat stylem pokus omyl a jeste s omezenymi financemi :nevim:

Prijemne me prekvapila Essence dekorativka, vodeodolna tuzka na oci za 50, rasenka false lashes za 160 a moje precitlivele oci jsou uplne v klidu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.17 16:45

@lamicina Mě právě Bioderma přestala po půl roce vyhovovat, tak jsem přešla na La Roche Posay, jenže denní krém od nich mi už také přestává sedět :roll: @pikola Na obočí? Aby to rostlo? Nebo na konturaci? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.1.17 16:46
@Helileli píše:
Mam smisenou citlivou plet 30+. Pouzivam na den hydratacni krem od Mixa, 8%, na noc modrou indulonu, na ocni okoli krem z Lidla, bazy pod makeup ani rozjasnovac nepouzivam, jako rozjasnovac se mi osvedcilo pit pravidelne cerstve citrusove plody a dostatek vody, je to opravdu videt.
A jeste merunkovy peeling od Alverde, miceralku a ocni odlicovac od Mixa, obcas i pletovku proti rozsirenym porum. Ale treba krem Mixa 30+ pouzivat nemohu, okamzita reakce :zed:

Cely tento mix pripravku vyplynul z toho, ze mi plet reaguje na kdeco reaguje, rudne, pali a ja to musim hledat stylem pokus omyl a jeste s omezenymi financemi :nevim:

Prijemne me prekvapila Essence dekorativka, vodeodolna tuzka na oci za 50, rasenka false lashes za 160 a moje precitlivele oci jsou uplne v klidu :dance:

ano, Essence je skvělá značka, docela inovativní a za doslova pár korun!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.17 16:47

@Helileli To mám přesně já pokus/omyl, také mi hodně pleť reaguje, červená, svědí, páli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
15.1.17 16:48

Mym základem je tedy pleťová voda a nějaký mycí gel, teď jsem si koupila od Biodermy Sebium a žádné zázraky to teda s mymi pupínky nedělá :-( krém mám od Bione cosmetics s Aloe Vera, je mi na pleti strašně příjemný. Na vrásky kolem očí zatím nepoužívám, ale semtam použiju na osvěžení očního okolí gel z Oriflame. Bázi pod makeup nepoužívám, rozjasnovac taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí