Používáte omluvu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jezek1 nojo, já furt proč mi učitelky nic neříkají o mladé a ono to bude tím, že nechodím na dilnicky. ještě, že žádné nedelaji.
poznámku o rejpání jsem si vylozila jako že rejpeš, cekalas, že to pochopim jako slova o pozitivní motivaci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Zorko, lidé by se určitě omlouvat měli, s dětmi je to možná někdy těžké, když onemocní, ale omlouvám se vždy, třeba i na poslední chvíli. A jsi z Prahy? Ráda bych pořádala výtvarku v parku pro maminky, které budou o prázdninách v Praze, ale po tvých zkušenostech se mi ani moc nechce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivabozi Nepřipadá mi to jako něco strašného - prostě je třeba se smířit se skutečností, že lidi nepovažují přihlášení na FB za něco závazného a že jsou zpravidla tak zahlcení informacemi, že lehce zapomenou. (Já se takhle několik let chystám na místní každoroční akci, co se koná 1. víkend v květnu. V dubnu si zkontroluji, že se koná, a pak se proberu v půlce května… naštěstí to teda nevisí na přihlašování.)
Takže přimět zájemce vyplnit formulář/poslat přihlášku e-mailem, a pak e-mailem nebo jinak připomínat a bombardovat. Případně požádat o zálohu na materiál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivabozi Když to bereš takhle, tak je to špatně. Ty můžeš mít naopak velikou šanci na úspěch. Záleží na umístění, což já jsem na okraji města v podkrkonoší. Hlavně se nevaž na konkrétní číslo návštěvníků, kteří ti to přislíbí. Já už tu chybu taky neudělám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zorkaV ne zorko,
já to chci hlavně jako aktivitu pro sebe, doufám, že se třeba seznámím a že snad přijdou aspoň dvě, tři. Ale já bych na tvou akci bývala přišla moc ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim vas, je to blbe omluvit se u lékaře emailem, ze nemuzu prijit, ze mam obe deti nemocne? je blbe napsat email s tim ze pak zavolam a domluvim si jiny termin kontroly?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
Prosim vas, je to blbe omluvit se u lékaře emailem, ze nemuzu prijit, ze mam obe deti nemocne? je blbe napsat email s tim ze pak zavolam a domluvim si jiny termin kontroly?
Já osobně nevidím důvod proč to dělat. Není lepší zvednout telefon a domluvit si nový termín rovnou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SussieS píše:
Já osobně nevidím důvod proč to dělat. Není lepší zvednout telefon a domluvit si nový termín rovnou?
Tak třeba protože neví, jak dlouho ještě budou děti nemocné
nebo pokud je to gynda, tak je třeba problém se objednávat na dlouho dopředu, pak to „nevyjde“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
Blbé to určitě není, ale dost to závisí na tom, jestli si lékař ten email přečte.
- Citovat
- Upravit
@Tunrida píše:
Blbé to určitě není, ale dost to závisí na tom, jestli si lékař ten email přečte.
Souhlas, pokud bych věděla, že ho aktivně používá, tak proč ne, jinak je lepší zavolat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
V pořádku je to jedině v případě, že máš s doktorem (resp. sestrou) takový způsob kontaktu domluvený - tj. pokud víš, že e-mail pro účely objednávání a rušení termínů aktivně používá.
Pokud běžně komunikuje telefonicky a e-maily si čte jednou za tři dny, tak je to docela hloupé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit