Koupení kočárku ve 22.tt - příliš brzy. Pověra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
617
19.5.13 21:41

U prvního jsme kočár pořídili, doma nestál, babičky by to neunesly :mrgreen:
Teď stojí dva kočáry dole na chodbě, druhé čekáme a nikomu už to nepřijde.
Pokud máš nějaké chvění, udělej to tak, abys byla v klidu ty. Zbytečně se nestresuj, přemýšlela bys nad tím až do porodu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.5.13 21:42

Tak než se starší dcera narodila mněla jsem nakoupenou výbavu až do vel 86 :mrgreen:, v 5m jsem dělali pokojík a kupovali kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
19.5.13 22:07

Já si v 17.tt zamluvila kočárek na inzerát a po velkém UZ ve 21.tt si pro něho jela. Taky jsem se trochu bála, jestli to není předčasné a v poho. Dali jsme ho do garáže :) Jo a pampersky v akci za cenu pod 3Kč/plena jsem kupovala od 14.tt, jsem si říkala, že za tuhle cenu je kdykoli prodám, kdyby něco.. A jak jsme teď za ně rádi, když vidím ty akce 6kč/ks 8o Držím palce, ať je u vás vše OK až do 40tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.5.13 22:15

Je to povera, pakarna jako hrom, nekdo si ji vymyslel, aby zjistil jak moc jsou zensky blby a tedka se vam vsem, co o tom vubec uvazujete, chechta.

Vlastne uvazuji, ze zkusmo taky rozsirim nejakou vlastni desnou nehoraznost. Dneska staci internet a par kvazivedeckych terminu, o ostatni se postaraji proste duse samy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.5.13 22:29

Tak pokud na pověry nevěříš, klidně ho nech doma. Pokud jsi neklidná, tak ho klidně odvez. :mrgreen: My měli doma kočár už čtyři měsíce před porodem. Kupovali jsme ho na veletrhu, rodiče daleko, do sklepa jsem ho dávat nechtěla, tak nám vegetil zaparkovaný doma a já si s ním jezdila po bytě. A mimochodem: teď čekáme druhé a kočáry mám doma rovnou tři. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli
19.5.13 22:29

Ahoj, taky jsem tohle řešila… u nás nebyla jiná možnost, než mít vše doma… ale taky jsem měla strach! pak už jsem to neřešila… člověk by se z toho všeho zbláznil… ted už máme vše připravené pod prostěradlem a čekáme… :-)

• Citovat
  • Upravit
12154
20.5.13 08:33
@Renysek28 píše:
Ahoj těhulky, maminy atd.
mám takový dotaz…jsem ve 22tt a manžel mi koupil kočár přes inzerát. Jen tak mimochodem je nádherný a jsem na 100%spokojená, jen opravdu nevím jestli ho můžu mít doma, i když moc na pověry nevěřím, ale i tak jsem taková neklidná :nevim: napiště mi prosím vaše názory a zkušenosti abych měla klidnou duši…

Jestli nemáš „klidnou duši“, odvez kočár pryč (k příbuzným…).
Mně osobně takové pověry nic neříkají, snažím se koukat na svět racionálně ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
20.5.13 10:43

Kočárek jsme měli doma úplně od začátku a vlastně ještě před tím, než jsem otěhotněla (předešlé nevydařené těhu) a vše bylo OK :palec: ;)

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
20.5.13 10:44
@Ms.Blueberry píše:
Kočárek jsme měli doma úplně od začátku a vlastně ještě před tím, než jsem otěhotněla (předešlé nevydařené těhu) a vše bylo OK :palec: ;)

Ale pokud ti kočárek leží v žaludku a jsi z něj neklidná, tak jak píší holky…odvez někam k příbuzným a nebo rozebrat a někam uklidit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2562
20.5.13 10:46

@Ms.Blueberry predesle nevydarene tehu, kdyzs mela doma kocar, je divny ok teda. Mne nevadi doma nic, postylka, hadry, ale ten kocar proste jo. V obou pripadech co me z nich doted mrazi byl teda novej, necekal po predesalym diteti, doma od cca 6. mes. a obe dopadly blbe. A ty letity povery jsou sice pro nekoho blby, ale ja to drazdit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.5.13 10:47

Já teda na pověry nevěřím, ale jsou jisté „věci“ které dodržuji..Ale je to každého věc, jestli chcete mít ten kočárek doma, tak ho doma mějte.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
20.5.13 10:51

On má každý tu hranici jinde, já byla posera na začátku, do 12tt jsme o těhotenství věděli jen já a manžel, do 20tt jsem nekoupila ani ponožtičku a pak přeci jen strach trochu opadnul. Nevidím rozdíl v tom mít doma kočárek nebo postýlku, oblečení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
20.5.13 10:52
@Anjes píše:
@Ms.Blueberry predesle nevydarene tehu, kdyzs mela doma kocar, je divny ok teda. Mne nevadi doma nic, postylka, hadry, ale ten kocar proste jo. V obou pripadech co me z nich doted mrazi byl teda novej, necekal po predesalym diteti, doma od cca 6. mes. a obe dopadly blbe. A ty letity povery jsou sice pro nekoho blby, ale ja to drazdit nebudu.

Co je na tom divného :nevim:? Já na tyhle pověry nevěřím :nevim: Poprvé byl doma a dopadlo to špatně. Podruhé byl doma a dopadlo to dobře. Na kočárku to přeci nestojí. Ale to je na každém jak chce a jak to cítí. Napsala jsem pouze názor :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2562
20.5.13 10:57

Ja proste nakupovala od 30tt, kdyz jsem se na to uz citila, kocar mi nechali v prodejne, prisel tyden pred porodem a jeste k mame. Asi jsem tmarka, ale jak psala @mikkeilla, jsou „veci“ co se dodrzujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
20.5.13 11:01

Jezis to jsou problemy :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat