Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vsetin jo, silena prca, to jooo..a mimochodem, mas k tomu neco, nebo jdes jen okolo rejpat?
@Anjes píše:
Ja proste nakupovala od 30tt, kdyz jsem se na to uz citila, kocar mi nechali v prodejne, prisel tyden pred porodem a jeste k mame. Asi jsem tmarka, ale jak psala @mikkeilla, jsou „veci“ co se dodrzujou.
Tak to je na každém jak si to zařídí. Někdo to dodrží, jiný zase ne
Je to asi i hodně o tom, jak je daný člověk pověrčivý a tak. Já teda né že bych tady měla připravený kočár, to zas ne. Byl složený a uklizený, ale dom byl
Dávali jsme ho dohromady pak kolem 30.týdne a od té doby byl zabalený dole v kočárkárně…
@Anjes myslim ze hledat problemy tak kde nejsou, prčo
jde videt ze asi mate bezproblemove tehu a nudite se ![]()
@vsetin píše:
Jezis to jsou problemy
A jdeš je asi řešit taky, když jsi sem napsala
![]()
@vsetin ja mam rocni dite ty prco, nudim se u uceni na statnice a tyhle diskuterky co nemaj nic jinyho na praci, nez se tvarit jak dulezity chytry mam nejradsi ![]()
@vsetin píše:
Jezis to jsou problemy
asi stejný jako barva kočáru ![]()
@vsetin píše:
Kdo ti brani
Jmenuje se to jizva po císaři
ale to jsme tošku mimo téma tady ![]()
@Ms.Blueberry jizva po císaři nemusí být pokaždé problém
Já jdu za 2 týdny na třetího císaře a problém jsem nikdy neměla - ať s otěhotněním, těhotenstvím, nebo druhým císařem. Tak držím palce aby to tak bylo i u Tebe ![]()
@lebudik píše:
@Ms.Blueberry jizva po císaři nemusí být pokaždé problémJá jdu za 2 týdny na třetího císaře a problém jsem nikdy neměla - ať s otěhotněním, těhotenstvím, nebo druhým císařem. Tak držím palce aby to tak bylo i u Tebe
Tak to je jasné
Ale přeci jen 3 měsíce po císaři je fakt brzo
Každopádně děkuji za držení palců
Snad to jednou budu mít tak, jako ty
Tobě přeji pohodový pruběh u císaře a brzské zotavení
A samozřejmě zdravého klučíka
Ale to už jsme opravdu mimo téma
![]()
Holky, já bych se nato ani neptala, ale zrovna včera mi kamarádka říkala, jak není dobré mít kočárek doma tak brzo…že by mohlo toto a toto se stát…ani to psát nebudu bo mi stoho nebylo vůbec dobře
říkala jsem to manželovi a řekl mi nato, že nemám poslouchat takové bosorky co věří na takové (blbosti)-řekl to trochu jinak, ale takto stačí když to napíšu ![]()
MOC VÁM VŠEM DĚKUJI ZA NÁZORY, jsem teď klidnější, nebudu řešit pověry a budu zase šťastně a v klidu očekávat tu moji vysněnou holčičku
![]()
Ještě jednou děkuji
![]()
Kočárek jsme měli brzy…obě děti mám zdravé. A když by se něco stalo, tak určitě poslední, co bych řešila je, že mám doma kočárek…
Já osobně nechtěla kupovat na poslední chvíli…
Jasne, ze si kazdy vybere kocar vcas radsi, ale proc vetsina obchodu nabizi uskladneni az do porodu…asi ze jsme vsechny hystericke pipiny bez priciny. Nekdo veri, ze zrcadlo je 7 let nestesti, ja ne, ale zas nechci mit doma kocar. A co. Nikoho z kamaradek tim ale nestrasim, i kdyz ty dve historky co jsem zazila jsou otres.