Koupení kočárku ve 22.tt - příliš brzy. Pověra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2562
20.5.13 11:03

@vsetin jo, silena prca, to jooo..a mimochodem, mas k tomu neco, nebo jdes jen okolo rejpat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
20.5.13 11:05
@Anjes píše:
Ja proste nakupovala od 30tt, kdyz jsem se na to uz citila, kocar mi nechali v prodejne, prisel tyden pred porodem a jeste k mame. Asi jsem tmarka, ale jak psala @mikkeilla, jsou „veci“ co se dodrzujou.

Tak to je na každém jak si to zařídí. Někdo to dodrží, jiný zase ne :pankac: Je to asi i hodně o tom, jak je daný člověk pověrčivý a tak. Já teda né že bych tady měla připravený kočár, to zas ne. Byl složený a uklizený, ale dom byl :pankac: Dávali jsme ho dohromady pak kolem 30.týdne a od té doby byl zabalený dole v kočárkárně…

• Citovat
  • Upravit
vsetin
20.5.13 11:06

@Anjes myslim ze hledat problemy tak kde nejsou, prčo :D jde videt ze asi mate bezproblemove tehu a nudite se :)

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
20.5.13 11:07
@vsetin píše:
Jezis to jsou problemy :D

A jdeš je asi řešit taky, když jsi sem napsala :pankac: ;)

• Citovat
  • Upravit
vsetin
20.5.13 11:08

Ja uz to nepotrebuju :D

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
20.5.13 11:08
@vsetin píše:
@Anjes myslim ze hledat problemy tak kde nejsou, prčo :D jde videt ze asi mate bezproblemove tehu a nudite se :)

Joo do těhu stavu bych se klidně vrátila :pankac:

• Citovat
  • Upravit
vsetin
20.5.13 11:10

Kdo ti brani :D

• Citovat
  • Upravit
2562

@vsetin ja mam rocni dite ty prco, nudim se u uceni na statnice a tyhle diskuterky co nemaj nic jinyho na praci, nez se tvarit jak dulezity chytry mam nejradsi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
@vsetin píše:
Jezis to jsou problemy :D

asi stejný jako barva kočáru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
20.5.13 11:13
@vsetin píše:
Kdo ti brani :D

Jmenuje se to jizva po císaři :think: ale to jsme tošku mimo téma tady ;)

• Citovat
  • Upravit
1850
20.5.13 11:46

@Ms.Blueberry jizva po císaři nemusí být pokaždé problém ;) Já jdu za 2 týdny na třetího císaře a problém jsem nikdy neměla - ať s otěhotněním, těhotenstvím, nebo druhým císařem. Tak držím palce aby to tak bylo i u Tebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
20.5.13 12:05
@lebudik píše:
@Ms.Blueberry jizva po císaři nemusí být pokaždé problém ;) Já jdu za 2 týdny na třetího císaře a problém jsem nikdy neměla - ať s otěhotněním, těhotenstvím, nebo druhým císařem. Tak držím palce aby to tak bylo i u Tebe ;)

Tak to je jasné :pankac: Ale přeci jen 3 měsíce po císaři je fakt brzo :nevim: Každopádně děkuji za držení palců ;) Snad to jednou budu mít tak, jako ty :pankac: Tobě přeji pohodový pruběh u císaře a brzské zotavení :hug: A samozřejmě zdravého klučíka :kytka: Ale to už jsme opravdu mimo téma :oops: :D

• Citovat
  • Upravit
169
20.5.13 13:11

Holky, já bych se nato ani neptala, ale zrovna včera mi kamarádka říkala, jak není dobré mít kočárek doma tak brzo…že by mohlo toto a toto se stát…ani to psát nebudu bo mi stoho nebylo vůbec dobře :( říkala jsem to manželovi a řekl mi nato, že nemám poslouchat takové bosorky co věří na takové (blbosti)-řekl to trochu jinak, ale takto stačí když to napíšu :)
MOC VÁM VŠEM DĚKUJI ZA NÁZORY, jsem teď klidnější, nebudu řešit pověry a budu zase šťastně a v klidu očekávat tu moji vysněnou holčičku :hug: :srdce:
Ještě jednou děkuji :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
20.5.13 13:13

Kočárek jsme měli brzy…obě děti mám zdravé. A když by se něco stalo, tak určitě poslední, co bych řešila je, že mám doma kočárek…
Já osobně nechtěla kupovat na poslední chvíli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
20.5.13 13:43

Jasne, ze si kazdy vybere kocar vcas radsi, ale proc vetsina obchodu nabizi uskladneni az do porodu…asi ze jsme vsechny hystericke pipiny bez priciny. Nekdo veri, ze zrcadlo je 7 let nestesti, ja ne, ale zas nechci mit doma kocar. A co. Nikoho z kamaradek tim ale nestrasim, i kdyz ty dve historky co jsem zazila jsou otres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí