Povinné plavání ve druháku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9877
1.12.24 18:21

Náhoda, reklama na menstruační plavky anebo menstruační troll? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
1.12.24 18:23

A já myslela, že ta doba kamenná, kdy se o menstruaci nemluvilo nebo se tomu říkalo všelijak, už pominula, a moderní mládež už to bere jako normální věc :think:

Je úplně normální to buď rict mamce, ať ti napíše omluvenku, nebo rovnou učiteli (kupodivu muži vědí, že mají ženy menstruaci, a že to někdy fakt hodne bolí, a nejsou z toho v žádném šoku). Naučit se komunikovat o normálních věcech je pro život velmi osvobozující, a nejlíp začni s maminkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
1.12.24 18:27
@Anonymní píše: Více

a myslíš, že těch 14 ostatních holek menses nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
1.12.24 18:28

@Yasmina21 hmm, mě by zajímalo, jestli by ti to napsal lékař, kdyby to nebyl někdo známej, kazdej totiž známého doktora nemá. :roll: jinak zakladatelko, v druháku ti bude minimálně 16, nejsi mimino, normálně bych šla ráno za učitelem, řekla mu že jsem to dostala a dneska neplavu a drepela na lavičce. Stejně to bude všem jasný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
1.12.24 18:30
@Netopýr1 píše: Více

při patnácti šestnáctiletých holek asi ani nebude jediná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
1.12.24 18:31

Když jsem chodila na střední plavat já, tak jsme měly každý měsíc jedenkrát automatickou omluvenku na menstruaci. Rodiče nic omlouvat nemuseli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5094
1.12.24 18:35
@Netopýr1 píše: Více

Neznámý netuším, ale třeba zakladatelka má někoho, kdo by jí mohl omluvenku sehnat. :nevim:
Možná bych zkusila ukecat pediatra. Moje byla taková ochotná. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2421
1.12.24 18:36

Nebudes preci jedina, kdo bude mit zrovna menstruaci.meli jsme taky povinne plavani, pri menzesu jsem proste sedela na lavicce. absence me prošla ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
1.12.24 18:40
@Oriseka píše: Více

Mně to přijde jako sakra důvod neplavat. Ano, tampony možné jsou, ale přece jen pořád je to z hygienického hlediska trochu riskantnější. Sama tak plavu, ale ten nacucanej tampon pak, ten je dost nepříjemný. Plavky jsem ještě nezkusila. Někdo může mít menstruaci tak silnou, že se může bát, aby mu tampon vystačil. A zrovna na střední jsem měla hodně silný a bolestivý menzes. Učitel by měl správně holkám rovnou říct, že nemusí cvičit, pokud mají třeba nepříjemnou a bolestivou menstruaci, a nechat to na nich. Je vlastně docela ponižující si pořád chodit pro omluvenky.

Pokud to tak mají, leda říct mámě nebo se domluvit s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
1.12.24 18:44
@Zmatka píše: Více

vždyť ona ještě vůbec neví, jak to bude škola řešit, je přece normální, že dívky na střední menstruují a že mají plavání, ona už se dopředu děsí něčeho, co ještě nenastalo - asi tam nejsou první ročník holek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
1.12.24 18:49

Prober to s mamkou at ti napise omluvenku. Jako ja obcas chodim i s ms, ale jednou jsme z toho mela fest zanet a od te doby si davam pozor. Jako dospela zenska si sama rozhodnu, kdy jdu s ms bazenu a kdy uz je mi to proti srsti, ja nekdy mivala takove ktece, ze by me tam nikdo nedostal a nekdy jsme na zacatku ms ani nesnesla tampon, myslim v tom veku kolem 15-16 let. Pak se to casem upravilo. Ale tohle by mela byt tva volba, zda s ms pujdes plavat a ne ze je telak a musis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
1.12.24 18:50

Proboha, je to jen plavání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
1.12.24 18:53
@Oriseka píše: Více

A me zas prijde. Treba sportuje jinak. Ja sama sportuji hodne, jsem hodne sportovne zalozena a kdyz mam menzes, do bazenu nelezu, nemam to rada, vadi mi to. Jeden cas jsme z toho mela kolobeh zanetu, stacilo jedno plavani a vzdy neco..a co se tyce sportu a bolesti, tak driv v tomto veku jsme mela tak silne krece, ze jsme kolikrat nemohla nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22896
1.12.24 18:53
@Zmatka píše: Více

A vsechny maji strasne silnou a strasne bolestivou menstruaci a hrozne se boji tamponu. Na vysce byly z plavani mozne 2 omluvy za pololeti a hotovo. Na dalkovem studiu byl 1 kurz za rok a kdo nemohl, tak zas za rok. No a najednou to slo. Kdo se boji, tak to muze nakombinovat tampon+mensteuacni plavky. Jeste se to nezkusilo a uz se to vzdava. Tampon jde jiste vymenit i behem hodiny. Ty omluvy by mely byt opravnene a ne automaticke. Cviceni na bolesti naopak pomaha, alespon me ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22896
1.12.24 18:56
@astoret píše: Více

Dobre, ale snad vsechny nemaji strasne silnou a strasne bolestivou menstruaci. Zneuziva se to, aby nemusely cvicit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí