Povinné plavání ve druháku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18791
1.12.24 19:18

@Oriseka ja to treba jako duvod vidim. Ty prvni dny nemusi byt zrovna prijemne. Mívala jsem fakt silnou. Ale nikdy jsem se kvůli tomu neomlouvala z tělocviku. Zas běžná dotace jsou dvě hodiny. Myslim, ze jedna hodina týdně plavání, kdy se tam stejně jen plácají na obezitu vliv mit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22896
1.12.24 19:19
@Cuddy píše: Více

Nevim, ja plavala vzdycky. Ze bych rekla detem, ze ted to sice vychazi a jedeme do aquace, ale ja budu sedet jen na lavicce a do vody nepujdu :nevim:. Staci kdyz se odectou ruzna nachlazeni a nemoce a kdy ma kdo cas a zas tolik terminu nezbyva. Ale nekdo to muze mit jinak, ale rekla bych se to zneuziva, ze necvici schvalne a na tohle se vymlouvaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22896
1.12.24 19:20
@Pajka89 píše: Více

Dobre ok, chapu. Ale takto to nemaji vsechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
1.12.24 19:21
@Oriseka píše: Více

Ty jsi ženská nebo chlap?
Ty epipi, nejsem středo ani vysokoškolačka a při silné menstruaci do bazénu prostě nepůjdu. Když si na suchu musím měnit tampon co dvě hodiny, tak pochybuju, že by mi ve vodě po hodině plavání neprotekl.
Zahoď svařák a zapoj mozek.

• Citovat
  • Upravit
2529
1.12.24 19:22

A? Nemusi, to mas pravdu taky, nekomu lroste taky jen nevyhovuje ta chlorovana voda..a neni na zom nic špatného, bez plavani v bazenu se da krasne zit, neni nutne to vyzadovat jako neco bez ceho se neda byt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5094
1.12.24 19:22
@Zeoli píše: Více

Já taky ne, ale oni si tahle pravidla vymysleli až po půl roce, co jsem tam zrovna nastoupila, protože právě holky měly s bazénem problém a i si vymýšlely, že jim není dobře, že mají MS a pak nikdo v bazénu neplaval a všechny kromě kluků seděly na lavičce. Jinak je to celkem dobrá škola.
Naštěstí jsem měla tu možnost a sehnala jsem si omluvenku na celý zbytek studia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22896
1.12.24 19:24
@hospodki píše: Více

Spis jde o ten pristup, ze na telak automaticky omluvenka, ze se to zneuziva. Hned prvni prispevek v diskuzi a doporucuji omluvenku na cele plavani. Tak jsem se jala oponovat. Tento pristup se mi nelibi. Kdyz jsou duvody opravnene, tak ano, ale ne hned automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
1.12.24 19:24

Vsak to neresi vsechny ale zakladatelka. :nevim: nebo myslis, ze vsech tech 15 holek to resi, pochybuji, vetsina z nich to treba neresi vubec, jine se na to sem tam vymluvi a pro nektere je to problem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
1.12.24 19:25
@Yasmina21 píše: Více

Tos mela dobrý. A ten zbytek holek to dělal jak? Co měly na vysvědčení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22896
1.12.24 19:27
@puzzles píše: Více

Jasne chlap🤣. Hned, kdo nema strasne silnou a bolestivou MS a neboji se tamponu, tak je hned chlap. Nekdo treba cvici rad :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22896
1.12.24 19:30
@j.a.n.i1 píše: Více

Ok, dobre, omluvenku 1 do mesice. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
1.12.24 19:33

@Oriseka jenže ty jsi sportovec, ne každý to tak má :lol: jako osobně do bazénu taky moc nemusím a hlavně v zimě. Furt resit vlasy, vymyta barva, hnusny a krepaty. Do toho mindráky z postavy v plavkach a slintající úchyláky ze třídy :nevim: jsem rada, ze jsme na střední plavani nemeli. Ja se tem holkám nedivim. Klasicky telak taky nechapu. Výmik jsem v životě neudelala, kotrmelec na kruhách a tyc… no zasmala by jsi se dost :lol: ale mela jsem fakt rada, kdyz jsme chodili do školní posilovny, nějaký aerobik, florbal, kotrmelce atp mi nevadily. Ikdyz jsem obézní s bmi 32 (ikdyz podle fotek jste mi to nehádaly), tak sport mam rada. Zustala mi individualita - posilka, běhání, pokud nejaka lekce tak sama za sebe ala jóga, bodypump. In-line brusle atp. Hlavně k tomu nikoho nepotrebuju. Nikdy jsem nechapala k čemu chtějí furt ženský někoho do posilky, někoho na skupinové cvičení at nejsou samy atp. Me to vždycky spíš obtěžovalo, kdyz chtěl někdo se mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5094
1.12.24 19:33
@Zeoli píše: Více

Od toho pololetí začaly taky plavat. :D pár si jich taky sehnalo omluvenky a 2 dělaly na konci roku zkoušky před komisí, ale do dalšího ročníku jsme šly všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
1.12.24 19:34

@Oriseka já plavu rada, často, po třech porodech nemám problém s tamponem, ale ani teď se první dny do bazénu nehrnu. V 16 by to pro mě byl opravdu stres. A jo, klidně dětem řeknu, že mne dnes bolí břicho a do bazénu nepujdeme.

Příspěvek upraven 01.12.24 v 19:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.12.24 19:34

Co mate s mámou za divný vztah, ze jí nedokážeš říct, aby tě omluvila kvůli menstruaci? :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa