Povinnosti rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.2.22 15:05

@unuděná ale to není o těch penězích ono to možná blbě vyznělo.

Psala jsem jako že ani na ten nový telefon ji nedal peníze

A zda jsem povinná mu dát číslo

To byla taková vsuvka

Asi to vyznělo blbě

Že jako cislo komunikovat chce ale přispět nad rámec nic nechce

• Citovat
  • Upravit
2499
17.2.22 15:05

@Keyllah no já nevím, ona to napsala po tom, co jsi na ní pořád útočila, tys ji napsala abys ji vyloženě ranila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.22 15:06

@Keyllah tak znovu

• Citovat
  • Upravit
19609
17.2.22 15:07
@BohunkaP píše:
Ale on se zajímá, jak vidíš… sice začal až poté, co ho soud „klepl přes prsty“, ale začal a snaží se…A kromě toho, pointa je úplně jinde - kdyby přispěl na nový telefon, tak zakladatelku ani nenapadne mu dceřino číslo nedat… ale protože nepřispěl, vzteká se a chce ho vytrestat.

Já bych tu logiku vzala možná z jiné strany. Ona se ptá, jaký důvod uvést, aby mu to číslo dát nemusela. Třeba to, že ten mobil není z jeho peněz.

Vy ji tady tepete, jak nějakou bláznivku.

Ona fakt nemá žádnou zákonnou (ani morální) povinnost vykreslit dítěti otce v co nejlepších barvách a utvořit v dítěti představu o báječném, ale neexistujícím tatínkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.22 15:08

@unuděná po tomhle rozsudku se s malou už neviděl jak uváděl kvůli té manželce pak chtěl po me a napsal tu SMS že at si ji můj osvojí že ji nechce že by to nezvládli 3 děti pak jsem o něm 4 roky neslyšela až pak když ho vzali k soudu na alimenty tak zase začal komunikovat

• Citovat
  • Upravit
53190
17.2.22 15:08
@Anonymní píše:

To byla taková vsuvka

Asi to vyznělo blbě

Že jako cislo komunikovat chce ale přispět nad rámec nic nechce

Aha, takže všechen ten sloh kolem, jak si telefon rozbila, jak jí přítel koupil nový a jak jste jí zřídili paušál najednou není důležitý. Jde jen o to, že nechcete dát otci její nové telefonní číslo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
17.2.22 15:11
@Anonymní píše:

To byla taková vsuvka

Asi to vyznělo blbě

Že jako cislo komunikovat chce ale přispět nad rámec nic nechce

já bych mu číslo nedala, proč jako?? Když se s dcerou komunikovat a nechce přispět na komunikační prostředek, kterého se dožaduje, tak ať ji koupí taky telefon a platí paušál nebo dobíjecí kartu. Nevidím problém 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
17.2.22 15:14
@neila píše:
já bych mu číslo nedala, proč jako?? Když se s dcerou komunikovat a nechce přispět na komunikační prostředek, kterého se dožaduje, tak ať ji koupí taky telefon a platí paušál nebo dobíjecí kartu. Nevidím problém 8)

Ano… tak tohle je naprosto typická ukázka toho, jak s dítětem mlátit sem a tam, dělat si z něj rukojmí a zbraň… hlavně aby si to ten syčák, co nechce připlatit, co nejvíc vyžral. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.22 15:14

@unuděná vždyť jsem to psala jako otázku zda jsem povinná mu dát číslo na dceru a vyste se tu na mě úplně sesypaly co jsem za matku a odpovídala vám na vaše dotazy a k. Tomu jsem napsala že na ten telefon ji taky ani nepřidal. Ja nevím jak ti to mám vysvětlit mého jestli to blbě píšu nevím už

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.22 15:17

@BohunkaP tak zase svoje děti bere na dovolenou naší nevzal nikdy jezdí s nima na výlety a vse jim kupuje proč by nemohl přidat i první dceři na nový telefon.. Proč jen svoje děti upřednostňuje.

• Citovat
  • Upravit
19609
17.2.22 15:19
@BohunkaP píše:
Ano… tak tohle je naprosto typická ukázka toho, jak s dítětem mlátit sem a tam, dělat si z něj rukojmí a zbraň… hlavně aby si to ten syčák, co nechce připlatit, co nejvíc vyžral. :zed: :zed:

Mám tvoje příspěvky vždycky moc ráda. Píšeš věcne a pragmaticky.

Ale tohle je evidentní citový výlev, kdy sis do toho naprojektovala něco, co v tom není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
17.2.22 15:23
@Cattus píše:
Mám tvoje příspěvky vždycky moc ráda. Píšeš věcne a pragmaticky.
Ale tohle je evidentní citový výlev, kdy sis do toho naprojektovala něco, co v tom není.

Mýlíš se - nemám, co bych do toho projektovala, zrovna toto téma se mne, na rozdíl od některých jiných, osobně vůbec nedotýká.

Jestliže by nějaká matka odmítla dát biootci kontakt na jeho dítě s tím, že chce-li s ním udržovat kontakt, ať mu na to koupí extra telefon, tak to se na mne nezlob, to není nic než používání dítěte jako zbraně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5387
17.2.22 15:26
@Anonymní píše:
@Keyllah byl rozšířený umíš číst a on chtěl zúžit a já nechtěla chtěla jsem aby se vidali chápeš to??? Doma jsme jasně řekli oba že ji nechceme bránit ve styku s otcem ať ho pozná!!!
@Anonymní píše:
@Takco narození až 3 roky žádný kontakt pak 2 krat ji viděl ve 3.5 a pak ji neviděl 4 roky a pak začal se zajímat až když byl soud o výživné

Takže chtěl zúžit ještě tako slabý styk a o alimenty jsi žádala ažv jejich skoro 8 letech???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13237
17.2.22 15:33
@Majinka7 píše:
Hele co není může být, nikdy bych se nikomu neposmivala jak žije svůj život jako jsi to udělala ted ty, člověk nikdy neví, co se v budoucnu může stát :think:

Sorry ale to byla reakce až na zakladatelku, která vyrukovala s tím, že by ji za matku nechtěla a že její děti jsou chudinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13237
17.2.22 15:40
@Anonymní píše:
@BohunkaP tak zase svoje děti bere na dovolenou naší nevzal nikdy jezdí s nima na výlety a vse jim kupuje proč by nemohl přidat i první dceři na nový telefon.. Proč jen svoje děti upřednostňuje.

Protože o to vaše společné nestojí! Nestojí o něj od začátku a ty to od začátku odmítáš pochopit! Soudně vynutíš alimenty, ale ne opravdový zájem a lásku… On má svou rodinu. Vaše dcera do ní nepatří… Je to prostě závazek. A ty místo abys to přijala a jednala už tenkrát v zájmu dítěte, tak jsi jednala možná podle svého nejlepšího přesvědčení, ale klidně to nemuselo být to nejlepší pro dítě. Teď se už i holka kousla a nemá zájem ( nedivím se jí). Mohla jsi ho nechat zmizet že života… Tě možnosti jsi nevyužila. Tak ho budeš trestat aspoň soudama a financema… Tudíž bude mít k tobě ještě větší odpor. No a protože se evidentně neumíte domluvit, tak se může stát, že i on začne tebe a dceru naoplatku prudit svým zájmem rodiče zapsaného v RL… Má nejen povinnosti, ale i práva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí