Power jóga doma, instruktážní dvd

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3212
6.3.13 10:21

Kuba123…http://www.sportklubeva.estranky.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
6.3.13 10:22

4mm stačí. U Vietnamců seženeš kolem 100

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
6.3.13 10:48

Jj já byla taky překvapená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
6.3.13 10:51
@CokeLady píše:
Můžete mi prosím poradit, co se týče podložky - jak by měla být vysoká? Klasická karimatka se prý klouže, spešl na jogu je lepčí. :kytka:

Mám jí od vientamců za 150,– a je úplně stejná jako na józe s cvičitelkou. Neklouže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.3.13 15:27

Nevíte někdo, zda je možné cvičit power jogu i na začátku těhotenství, tzn. v 1. trimestru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
14.3.13 19:13

Powerjóga se v těhotenství nedoporučuje.
Ale… mam dost klientek které cvičí i v těhu. Jsou to ale zkušené cvičenky Powerjógy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.3.13 22:40

A jsem zkušená cvičenka, když cvičím půl roky 3× týdně? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
15.3.13 07:43

To se zeptej svého těla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
16.1.14 22:02

Stoj na jedné noze

Ahoj,
začala jsem s kamarádkou chodit na power jogu. Máme za sebou druhý kurz a já jsem ani na jednom nebyla schopná stát na jedné noze a mít druhou nohu na stehně, natož pak zapojit ruce. Ať to doma zkouším jak chci, prostě to neustojím. Je mi 33 a můj o pět let starší manžel to zvládne levou zadní, i dcera. Já se tam prostě kymácím jak napitá a neustojím to. Jak je to možné? Prý se málo soustředíma, ale nepřijde mi. Asi něco dělám špatně. Měl jste někdo podobný problém. Vím, že se z toho nestřílí, ale v tu chvíli je mi to hloupé a navíc bych se ráda koncentrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
16.1.14 22:09

@1024 Ano je to o nesoustředěnosti a o dýchání a také dost o tom potlačit své ego. Na začátku svého jógování jsem nebyla schopna takřka žádných pozic, protože obecně nejsem na sport nadaná. Čím více jsem to řešila, tím to bylo horší. Pomohlo se na vše vykašlat, soustředit se pouze na sebe a opravdu kráčet krůček po krůčku. Tj. Nejdřív jen stoj na jedné noze nic jiného. Až pak přidávat. A neporovnávej se - to nemá smysl. Každý je jiný.

Problém ve stání na jedné noze může být způsoben také oslabenými svaly, které drží střed těla tzv. svalový korzet. Balanc se drží právě v těchto místech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
16.1.14 22:10

@1024 Je o jednak o koncentraci ale i o těle - musíš být zpevněná. Já byla na power joze po dlouhé době a měla jsem s tím taky problém, neměla jsem ty svaly, co dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
16.1.14 22:14

No oslabená to já jsem, to mě nenapadlo. Mám od dětství vadné držení těla. Navíc mám delší dobu bolesti pravé ruky, resp. ramene, ztuhlé svalstvo apod.
A je dobré to doma zkoušet, nebo co na to pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
16.1.14 22:18

Rozhodně zkoušet, ale pokud možno bez rodiny :-) I když já se nejvíc „naposilovala“ opakovaným cvičením pozdravu slunce - ten je mě osobně maximálně blízký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
16.1.14 22:32

Tak budu zkoušet. Ono je to zatím jedno z počátečních cvičení, tkeré jsme dělali, jen jsme opravdu hrozně neohebná, cvičitelka mě rukou donutí jít níž, ale sama bez pomoci to prostě nedám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
17.1.14 00:44
@1024 píše:
Ahoj,
začala jsem s kamarádkou chodit na power jogu. Máme za sebou druhý kurz a já jsem ani na jednom nebyla schopná stát na jedné noze a mít druhou nohu na stehně, natož pak zapojit ruce. Ať to doma zkouším jak chci, prostě to neustojím. Je mi 33 a můj o pět let starší manžel to zvládne levou zadní, i dcera. Já se tam prostě kymácím jak napitá a neustojím to. Jak je to možné? Prý se málo soustředíma, ale nepřijde mi. Asi něco dělám špatně. Měl jste někdo podobný problém. Vím, že se z toho nestřílí, ale v tu chvíli je mi to hloupé a navíc bych se ráda koncentrovala.

Jééé, já jsem taky teď začala cvičit :P a jsem „zarezlá“ jako ty… cvičim nějaký druh jogy podle youtube a ta slečna tam leží a dá si kotník na stehno pokrčené nohy a přitáhne to k sobě… no, tak to taky tedy nedám i když to vypadá jednoduše… nic si z toho nedělej… to se časem poddá. Chce to taky hodně protahovat. Já se teď hodně protahuji, tak se to všechno snad zlepší. Držím pěsti, ale fakt nejsi sama :hug:
určitě kvůli tomu nepřestávej cvičit!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková