Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já před děta dělala jógu několik let poměrně aktivně, ale ten stoj na jedné jsem taky nikdy nedotáhla do dokonalosti - nejsem schopna tu pokrčenou nohu dát na stehno, mám ji maximálně na koleně. Plus mě začne bolet nárt stojné nohy. Tuhle pozici jsem zlepšovala fakt po milimetrech, jiné mi šly skvěle. Je to fakt indivinduální a nemá cenu se s tí trápit, podstatné je to, že cvičíš správně, ne jak dokonale to vypadá ![]()
Díky za podporu. Koukám i na nějaká instruktážní videa, abych alespoň základy nedělala blbě, jako roztažené prsty, kde má být skrčeno, kde nataženo. Blbé je, že instruktorka nechce abychom na ni koukali, měli zavřené oči a vnímali co nám říká, ale kolikrát ji skrz hudbu neslyším ![]()
@1024 Tak to já se musím koukat, jak to cvičit, pokud ty cviky neznám. Oči zavírám, soustředím se, ale pokukuju. Co jí říct, aby snížila hlasitost hudby?
Můžu tu power jogu cvičit aniž bych uměla normální jogu?? chtěla bych chodit, ale zatím jsem necvičila ted jsem 9 měsíční lenoch ale malá dává zabrat ale konečně bych se chtěla hýbat ale vím že doma mi to tak nepůjde a navíc bych to flákala..
Jasné. Málo kdo přejde z jógy na Powerjógu. Cesta je spíš obráceně. Přeju hezké plutí na vlně dechu…