Power Plate - pomáhá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.12.15 21:24

Anglie

Pěkný den, ráda bych věděla, zda Power Plate v Anglii je totožný s tím, který se prodává i zde, a zda by nebylo možné jeden dodat za tuto cenu i k nám? Ráda si připlatím…Levandulie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.8.18 22:42

Ahojte…obnovím diskuzi, třeba je tady za tu dobu víc holek které mají s tímto cvičením zkušenost. Zajímá mě jak pomohlo vaší postavě. Zhubli jste? Nebo zpevnili postavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
24.8.18 07:18

Bez upravy stravy se na tom moc nezhubne,ale zpevneni je rychle a vyrazne.Ale prijde mi to trosku „Lehce nabyl,lehko pozbyl“.Jakmile prestanes chodit,okamzite to opadne.To treba po vytrvalem normalnim cviceni nenastane.Taky vibrace nevyhovuji kazdemu-nesmis byt tehotna,mit problemy se srdcem,muze zhorsovat migreny a nehodi se i k nekterym pohybovym problemum.Chodila jsem tam moc rada,ale po porodech se mi rozvinul kostrcovy syndrom a PP asi prispival ke spazmu tech vazu a bolelo to vic,musela jsem prestat.Takze zaver asi takovy-nemas-li zadne zdravotni problemy zkus to,vysledky jsou videt rychle,ale musis pak chodit porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
24.8.18 11:33

@tini …já bych právě potřebovala zhubnout i zpevnit. :D Priorita je teď pro mě ale spíš zhubnout kila po porodu. Stravu už jsem upravila, vím že je to potřeba, když chce člověk zhubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková