Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
My jsme na dovolené, takže hezký byl celý den. Ale největší radost jsem měla asi v okamžiku, kdy si naše holky (2 a 5 let), které se věčně hádají, začaly najednou spolu v autě zpívat a dokonce jim to i ladilo
.
@VeruBorůvka píše:
Ahoj, to je krásná diskuze. Už z toho mám radost;-)
Jinak - dneska jela v tramvaji malá asi čtyřletá holčička a diskutovala s maminkou. O „bejuškách“, proč mají tečky, proč létají ke sluníčku,… Maličkosti, které většině lidí vyčarovaly úsměv na tváři. A pak holčička maminku objala a na celou tramvaj řekla: Ty si ta moje milovaná maminka bejuška,…
Ja mam radost ze zacina leto. Hura miluji leto. A nejvetsi radost mam z moji dcerky. Ona je moje vsechno a zacina z ni rust partacka.
@Lily Evans hezká diskuse ![]()
včera mě kadeřnice udělala nádherný melír a večer jsme pak s kámošem skoro až do rána zapíjeli naše nová autíčka, která jsme si oba koupili ve stejný den ![]()
Dneska se podívám do krásných knížek co jsem ještě neměla čas rozbalit a odpolko jsem pozvaná na tatarák, který můžu jíst klidně i bez topinek jak ho miluju ![]()
@Lily Evans píše:
Mám dobrou náladu, a pořád tady čtu spousty diskuzí o trápení, ale nic moc pozitivního. Tak si říkám, pojďme si napsat, co bylo na uplynulém dni hezkého
Kupříkladu jsem dnes muži upekla višňovou buchtu, poněvadž si ji přál, a on má teď radost. Já mám radost z dobrý hudby, z toho pečení, z toho že pršelo a nemusim kropit zahradu. A že mi zabrala Lactulosa
Co vy?
já měla radost, bo z mamce přišel výměr důchodu a nám spadla brada
jj, mám radost aji za ni, fakt velkou..
Já mám radost, že jsem včera byla konečně běhat a jak mi to zrovna pěkně šlo…
a taky mám radost, že jdu po práci s kamarádkami na pizzu.
Syna už nebolí uši, v pátek dobere atb a my konečně budeme moct vyrazit na chatu! ![]()
Dnes mám radost, protože jsem dala holku do školky. Znamená to totiž, že je zase zdravá a může tam jít ![]()
A mám radost, že jsem byla v práci už před sedmou. Půjdu o to dřív domů. A hlavně že tu práci mám ![]()
Dnes budou pasovat mého prvňáčka na čtenáře a to mám radost největší, protože ještě v pololetí ani učitelka nevěřila, že se někdy naučí číst! Je to bojovník každým coulem ![]()
Přetáhl jsem z firmy která pro mě šila nejlepší šičku/ střihačku. Fakt šikovná ženská které to i myslí. No u nás bude mít o polovinu vyšší plat než u nich.
To mi udělalo velkou radost
Mám radost, že mám dnes celý den pro sebe a že mohu v klidu dojet vybrat dárek k narozeninám pro našeho tátu.
Super diskuze
včera jsem měla radost že jsem se po dlooouhé době konečně vyspala (holky se vzbudily AŽ v půl sedmé), měla jsem radost z výkresů za celý rok co dcerka donesla ze školky a že odpoledne přišla moje mamka na kávu a donesla můj oblíbený zákusek
. Jinak déšť mě štval asi jako jedinou zde ![]()
Dneska jsme vstávaly už před pátou
ale zase už mám oběhané město, vytřený podlahy a skoro uvařeno.
U nas byl dnes hrozny vitr a nekdo zacal z asi 12 patra balkonu foukat do toho vetru bubliny z bublifuku.
Nic tak krasneho uz jsem dlouho nevidela - ta hromada bublin se nesla diky vetru strasne vysoko a daleko, bylo to uzasne… jak kdyz rano odnasi sny…
Takova kravina, a pritom me to fakt potesilo
@lear píše:
U nas byl dnes hrozny vitr a nekdo zacal z asi 12 patra balkonu foukat do toho vetru bubliny z bublifuku.Nic tak krasneho uz jsem dlouho nevidela - ta hromada bublin se nesla diky vetru strasne vysoko a daleko, bylo to uzasne… jak kdyz rano odnasi sny…
Takova kravina, a pritom me to fakt potesilo
to musela být nádhera ![]()
Za chvíli jdu ke kamarádce na oslavu narozenin. Zabalila jsem dáreček. A těším se na milá setkání s přáteli. Už teď je mi fajn ![]()