Pozitiva dne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3753
27.6.16 23:44

Pršelo - hurá

Island vyhrál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
28.6.16 00:06

My jsme na dovolené, takže hezký byl celý den. Ale největší radost jsem měla asi v okamžiku, kdy si naše holky (2 a 5 let), které se věčně hádají, začaly najednou spolu v autě zpívat a dokonce jim to i ladilo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
28.6.16 00:12
@VeruBorůvka píše:
Ahoj, to je krásná diskuze. Už z toho mám radost;-)
Jinak - dneska jela v tramvaji malá asi čtyřletá holčička a diskutovala s maminkou. O „bejuškách“, proč mají tečky, proč létají ke sluníčku,… Maličkosti, které většině lidí vyčarovaly úsměv na tváři. A pak holčička maminku objala a na celou tramvaj řekla: Ty si ta moje milovaná maminka bejuška,…

To je tak krásný. Dcera mi často říká: „Maminko, mám tě moc ráda.“ To jsem vždycky nejšťastnější.
Pozitiva:
S dcerou jsme byly u doktorky a vše v pořádku. Dopoledne jsme byly venku a nepršelo (pršelo až odpoledne). Dcera tu měla kamarádku (předtím brečela, že tady chce kamarádku). Vlastně potom, co první kamarádka odešla, tak přišla druhá kamarádka. Od babičky a dědy jsme dostali květák, brambory, okurkový salát a hrášek (vše vypěstováno na zahrádce). Obě děti spaly chvilku ve stejnou dobu a já si v klidu mohla uklízet. No, když nad tím tak přemýšlím, tak těch okamžiků je hodně - všechny je vypisovat nebudu. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.6.16 00:45

@Mexie
Pěkné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
28.6.16 06:33

Ja mam radost ze zacina leto. Hura miluji leto. A nejvetsi radost mam z moji dcerky. Ona je moje vsechno a zacina z ni rust partacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.6.16 06:45

@Lily Evans hezká diskuse :palec:
včera mě kadeřnice udělala nádherný melír a večer jsme pak s kámošem skoro až do rána zapíjeli naše nová autíčka, která jsme si oba koupili ve stejný den :dance:
Dneska se podívám do krásných knížek co jsem ještě neměla čas rozbalit a odpolko jsem pozvaná na tatarák, který můžu jíst klidně i bez topinek jak ho miluju :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.6.16 07:13
@Lily Evans píše:
Mám dobrou náladu, a pořád tady čtu spousty diskuzí o trápení, ale nic moc pozitivního. Tak si říkám, pojďme si napsat, co bylo na uplynulém dni hezkého :kytka:
Kupříkladu jsem dnes muži upekla višňovou buchtu, poněvadž si ji přál, a on má teď radost. Já mám radost z dobrý hudby, z toho pečení, z toho že pršelo a nemusim kropit zahradu. A že mi zabrala Lactulosa :lol:
Co vy?

já měla radost, bo z mamce přišel výměr důchodu a nám spadla brada :lol: jj, mám radost aji za ni, fakt velkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
28.6.16 07:27

Já mám radost, že jsem včera byla konečně běhat a jak mi to zrovna pěkně šlo…
a taky mám radost, že jdu po práci s kamarádkami na pizzu.
Syna už nebolí uši, v pátek dobere atb a my konečně budeme moct vyrazit na chatu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.6.16 07:37

Dnes mám radost, protože jsem dala holku do školky. Znamená to totiž, že je zase zdravá a může tam jít :lol:
A mám radost, že jsem byla v práci už před sedmou. Půjdu o to dřív domů. A hlavně že tu práci mám :palec:
Dnes budou pasovat mého prvňáčka na čtenáře a to mám radost největší, protože ještě v pololetí ani učitelka nevěřila, že se někdy naučí číst! Je to bojovník každým coulem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
28.6.16 07:47

Přetáhl jsem z firmy která pro mě šila nejlepší šičku/ střihačku. Fakt šikovná ženská které to i myslí. No u nás bude mít o polovinu vyšší plat než u nich.
To mi udělalo velkou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
28.6.16 07:56

Mám radost, že mám dnes celý den pro sebe a že mohu v klidu dojet vybrat dárek k narozeninám pro našeho tátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
28.6.16 08:39

Super diskuze :palec: včera jsem měla radost že jsem se po dlooouhé době konečně vyspala (holky se vzbudily AŽ v půl sedmé), měla jsem radost z výkresů za celý rok co dcerka donesla ze školky a že odpoledne přišla moje mamka na kávu a donesla můj oblíbený zákusek :-). Jinak déšť mě štval asi jako jedinou zde :lol:
Dneska jsme vstávaly už před pátou :roll: ale zase už mám oběhané město, vytřený podlahy a skoro uvařeno.

• Citovat
  • Upravit
1109
29.6.16 00:07

U nas byl dnes hrozny vitr a nekdo zacal z asi 12 patra balkonu foukat do toho vetru bubliny z bublifuku.

Nic tak krasneho uz jsem dlouho nevidela - ta hromada bublin se nesla diky vetru strasne vysoko a daleko, bylo to uzasne… jak kdyz rano odnasi sny…

Takova kravina, a pritom me to fakt potesilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
29.6.16 07:44
@lear píše:
U nas byl dnes hrozny vitr a nekdo zacal z asi 12 patra balkonu foukat do toho vetru bubliny z bublifuku.

Nic tak krasneho uz jsem dlouho nevidela - ta hromada bublin se nesla diky vetru strasne vysoko a daleko, bylo to uzasne… jak kdyz rano odnasi sny…

Takova kravina, a pritom me to fakt potesilo

to musela být nádhera :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3703
4.9.16 13:55

Za chvíli jdu ke kamarádce na oslavu narozenin. Zabalila jsem dáreček. A těším se na milá setkání s přáteli. Už teď je mi fajn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí