Pozitivita syfilis v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.11.16 08:14

Já mám za sebou teď najednou úmrtí v rodině, zjištění že přítel má doma těhotnou, ale on se moc doma nezdrzuje kvůli profesi a pořád je mimo Cr nebo tak takže, když byl u mě asi to nebylo napadne přítelkyni a naopak mně nebylo napadne, když měl služební cesty a byl s ní doma…potom mi rekl, ze to mají mezi sebou dost zle a že s nikým jiným než se mnou nespi, ale to už jsem s ním přestala spát a hned šla na testy, protože kamarád se hodně rozpovídal o tom clubu a jeho přítelkyni… Nikdy v životě bych nikomu nenabourala rodinu!!! Styděla jsem se za něj! :/ opravdu skvělý manipulátor a lhář. Mám zkušenosti s lidmi co lžou ale ten na to má snad školy, to není možné.

• Citovat
  • Upravit
Padme93
28.11.16 08:14
@Anonymní píše:
Zdravím maminky, omlouvám se moc za anonym, je to velmi citlivé pro mě. ráda bych tu pohovorila na téma syfilis, příznaky, jakou máte léčbu v dnešní době a zda-li opravdu se člověk po injekcich stává pro druhé neinfekcni - jak mi bylo řečeno doktorem, že již nejsem infekční. Co to znamená? Může se sama nemoc opět projevit? I když jsem prelecena, třeba jen oslabenim imunitního systému?Řeknu vám, vždy jsem se těchto chorob bála, vždy jsem chodila po každém partnerovi testy, protože chlapům míč nevěřím, ale…zamilovala jsem se tak moc a on byl tak skvělý lhář, že jsem věřila příteli, který si dlouhé chvíle zprijemnoval pobyvanim v bordelu a jak já vím, že nemá rád prezervativ, tak vím, že ho ani tam zcela jistě nepoužíval. Dozvěděla jsem se to po půl roce našeho vztahu od jeho kamaráda a říkám si, zajdu na testy… Hm…a hle syfilis…To není to nej… Konfrontovala jsem ho, načež mi odvětil, že to je pouze jako chripka, polezim si v nemocnici, dostanu tři injekce a jsem zdravá a že to moc řeším… Moc řeším!??? Jsem člověk se srdeční arytmii a on to vi, věděl, že mám oslabenou imunitu a hlídám se jakkoliv… Pak mi došlo, že když jsme se poznali chodil na injekce pendeponu :D jaká náhoda že? Tvrdil mi, že kvůli Aslo co má zvýšené… Kecy v kleci, už to dávno měl… Jsem psychicky na dně, protože máte vedle sebe člověka, kterýmu věříte, jinak vztah přeci nemá smysl, že mu vše říkáte a milujete ho a on vás asi tedy vědomě nakazí??? Když jsem řekla, že jsem musela podepsat nejaky papir a on začal chrlit jak celá léčba probíhá a že se není čeho bát hlavně že to není hiv, byla jsem v šoku jak je klidný. Normální člověk se přeci hned lekne, vyděsí se a nechce s vámi ani spát a hlavně jde na testy. On? Hned další týden se mnou chtěl spát a bez gumy? Rozešli jsme se, řekla jsem mu, že je nezodpovedny a nemá rád sebe a ani me apod…prostě nevím co mě čeká a nemine a bojím se, že když jsem člověk s oslabenou imunitou, že až teď půjdu na odběry mi ty antibiotika nezabraly :( s nikým nespím, moc nechodím ven, citim se jako prasiva…asi to dobře nesnáším psychicky. Máte nějakou touto nemocí zkušenosti? Moc prosím o informace. Pro mě bylo hrozné ponižující slyšet, že jsem v nějaké evidenci u hygieny :( je to hrozné. Krásný večer všem zde přítomným.

Myslím, že ho klidně můžeš nahlásit policii za šíření pohlavní choroby.

Přeju ti, aď z toho nemáš žádné následky a doporučuju pro příště, striktně trvat na kondomu a zdravotních testech. Mám sice stálého partnera, u kterého jsem si téměř jistá, že by při případné nevěře nebyl vůl a ochranu použil, ale kdbych si měla najít někoho jiného, rozhodně ho ženu na testy. To se nedá svítit.

• Citovat
  • Upravit
25179
28.11.16 08:51
@Anonymní píše:
To není obyčejný člověk… Měla bych velké problémy mimo, všechno to vím a uvědomuji si, ale když jsem zjistila, po půl roce, že má doma těhotnou přítelkyni a vůbec ho to netankuje… On je že soudního prostředí… Má na ruzne veci lidi… To bych nerozebirala, tam hlavní otázka nesmeruje, problém je v tom, že já jsem kvůli tomu opravdu psychicky na dně a nějaké popotahovani bych taky úplně nezvládla, potřebuji teď chvíli klid. Já i když ho pak konfrontovala s tím, že má doma těhotnou a jako jestli mu to nevadí… Byl jako skála, jemu je vše jedno, on si vše zaplatí. Pro mě to byl vztah, pro něj úlet neumím se mu ani podívat do očí ani na něj… Nahlasila jsem pouze jméno partnera, se kterým jsem spala, což byl jen on. Takže to jméno tam mají. Bohužel udat ho prostě nelze.

tak (ex)přítel se rochní na úrovni morální spodiny a jeho společenské postavení v tom naprosto nehraje roli. ty bud ráda, že ses takového hajz. a zbavila a do budoucna se pouč. Ze syflu se vyléčíš, bud ráda, že to není HIV, a v budoucnu si vztahy a sex. život nastav moudřeji. Btw. ty jsi nevěděla, že má doma přítelkyni? To jste se asi příliš nepoznali…
Jinak já bych na něj to trestní oznámení klidně podala, at už se pohybuje v jakémkoli prostředí. Jestli má někde nějaké záznamy už bych neřešila, ale minimálně ho budou vyšetřovat (to musí každého) a dostane morální lekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
28.11.16 09:50

Ale jaký pak nelze. On je ze soudního prostředí no a!!! Naopak, já bych se ho nebála, je-li to soudce, tak má být morálně čistí jako lilie!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
28.11.16 09:52

Čistý jako lilie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9049
28.11.16 09:55

Hm to je síla. Sice mě trochu zaráží, proč sis začala s někým „alá“ mám vliv na vše, vše si zaplatím…to si asi musela cítit od začátku, takový jsou vždy nebezpeční, už je pro případ nějaké msty. Jinak je mi velmi líto, co se ti stalo, protože to není nic milého, budeš to mít v papírech už napořád a to není nic moc.
Jinak to ber jako ošklivé ponaučení, že chodit na testy až po, je velká chyba a je lepší vždy na začátku trvat na kondomu. Nechala bych si udělat HIV test opakovaně, tam přeci je taky nějaká doba, kdy se začnou tvořit protilátky, určitě to bude 3 měsíce, ale to ať tu poradí, někdo, kdo dává krev, jak to je.
S tím podáním trestního oznámení ti neporadím, jestli je takový jak píšeš, můžeš ho poštvat proti sobě a mohl by se ti mstít, myslím, že označení jako sexuálního partnera stačí. :nevim: ASi bych se bála v tom víc lovit. Jeho těhotná přítelkyně je tedy taky maso, myslím, že ta je ve větším průšvihu než ty, pro miminko je to velmi nebezpečné :(
Jinak neporadím nic moc, je to bohužel poučení do dalšího života. Znám holku, co jednou jedinkrát vycestovala na dovču do Tunisu, tam si chtěla užít, on byl vzdělaný Tunisan, tak si myslela, že nehrozí problém, u ní se na to přišlo dost pozdě, až když měla za dva roky vážný vztah a byla právě těhotná, o miminko přišla a vztah se jí rozpadl. Od té doby je sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.16 11:22

Já když jsme se seznámili jsem nevěděla co je zač, jaké má postavení atd…ne nadarmo píšu jak moc to byl dobrý lhář, protože ač se zajímám dost o psychologii tohle bylo i na mě moc…neváhal třeba volat někomu aby mu potvrdil jeho lži okamžitě na místě a v noci bylo mu to jedno a vždy mu to někdo potvrdil!!! Apod… Myslím, že v tom má hodně zkušenosti s manipulaci apod, opravdu byl svatý, přispívá na charitu přece a podobný ušlechtilý věci… Je to přeci dobrák, bezdomovci dá pěti stovku jen tak…Pak mi kamarád říká, že umí dát slap.ce deset tisíc, aby se oblékla, protože se vykupuje z hrichu :D ale mě nikdy nic nedal no… Tak já po něm nic nechtěla. O tom vztahy nejsou…sluníčkář. :/ má prostě masku, která z něj dělá ideál a ve skutečnosti jsem se divila co na něj vylezlo. Jsem ráda, že je to za mnou…já byla na testech po třech měsících, mám testy na vše hiv nejsem ani nic…a to jsem v životě ani chlamydie neměla… Ale díky rozumu mi na to přišli hned a začala jsem léčbu cca za 4 měsíce co jsem to od něj dostala, já vím přesnou dobu nákazy, protože jak říkám testy si dělám pp každém partnerovi. Děkuji moc všem za info. :oops:

• Citovat
  • Upravit
29.5.18 21:25

Syfilis v těhotenství

Ahojky holky, najde se někdo se stejným problémem? Popřípadě s již prodelanym problémem. V 16tt kdy mi bral gynekolog odběry na tripple test a pohlavní choroby, mi vyšel pozitivní test na sifilis ???? do te doby jsem o tom neměla tušení, že ho mám. Nyni lezim v nemocnici a pichaji mi atb penicilin, mám předepsaný injekce na 14dnu a potom už ambulantne prý po doby 4tydnu jedna injekce. Poprosím o jakýkoliv zkušenosti, dopad na mimco atd:-( a jak probíhá další léčba. moc děkuji 0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12702
29.5.18 22:44
@Anonym22222 píše:
Ahojky holky, najde se někdo se stejným problémem? Popřípadě s již prodelanym problémem. V 16tt kdy mi bral gynekolog odběry na tripple test a pohlavní choroby, mi vyšel pozitivní test na sifilis ???? do te doby jsem o tom neměla tušení, že ho mám. Nyni lezim v nemocnici a pichaji mi atb penicilin, mám předepsaný injekce na 14dnu a potom už ambulantne prý po doby 4tydnu jedna injekce. Poprosím o jakýkoliv zkušenosti, dopad na mimco atd:-( a jak probíhá další léčba. moc děkuji píše: Více

No uprimne ja bych byla hodne zvedava, od koho jsem to chytla..to neni ze vzduchu ale prenasi se to.pohl.stykem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.18 22:48

@lilith1 já vím od koho jsem to chytla, S manželem máme již 3leteho kluka, ale minuly rok jsme měli krizi a jednou jsem ulitla s klukem, takže nákazce vím. ???? teď se hrozne bojím hlavně o to mimi, manžel o všem vi, a hrozne mě podporuje, hold jsem blba, ale čas nejde vzít zpět.

• Citovat
  • Upravit
802
29.5.18 22:50

@Anonym22222 a dříve ti krev nebral? Mě už v 9. týdnu těhotenství.
Nějaké projevy si měla, v jakém si stádiu, 1.?
Určitě je důležité, že se léčíš, antibiotika neublíží. A co manžel, měl by jít také na test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 19:52

ahoj mám bohužel úplně stejnou zkušenost jestli chceš mužem si prohodit e-mail nebo Facebook a mužem pokecat mám zdravou holčičku a druhá se mi narodila před 9 měsíců a taky zdravá :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
11.7.18 19:55
@Anonym22222 píše:
Ahojky holky, najde se někdo se stejným problémem? Popřípadě s již prodelanym problémem. V 16tt kdy mi bral gynekolog odběry na tripple test a pohlavní choroby, mi vyšel pozitivní test na sifilis ???? do te doby jsem o tom neměla tušení, že ho mám. Nyni lezim v nemocnici a pichaji mi atb penicilin, mám předepsaný injekce na 14dnu a potom už ambulantne prý po doby 4tydnu jedna injekce. Poprosím o jakýkoliv zkušenosti, dopad na mimco atd:-( a jak probíhá další léčba. moc děkuji píše: Více
ahoj msm stejnou zkušenost mužem prohodit e-mail a pokecat a mám zdravé děti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.18 12:47

Syfilis

Holky teď jsem volala na kožní a mám se dostavit ze prý v těle to mám znova aktivní ze potrebuji udělat znova testy a když vyjdou zas aktivní co se bude dít mám stoho strach jak je možné ze po 5 letech je to únava aktivní já myslela ze už je to zabité :nevim:

• Citovat
  • Upravit
28.10.18 11:13
@Anonymní píše:
ahoj mám bohužel úplně stejnou zkušenost jestli chceš mužem si prohodit e-mail nebo Facebook a mužem pokecat mám zdravou holčičku a druhá se mi narodila před 9 měsíců a taky zdravá :srdce: :srdce:
@Anonymní píše:
ahoj mám bohužel úplně stejnou zkušenost jestli chceš mužem si prohodit e-mail nebo Facebook a mužem pokecat mám zdravou holčičku a druhá se mi narodila před 9 měsíců a taky zdravá :srdce: :srdce:

Ahoj moc rada, můj e-mail je kfabiano@centrum.cz děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky