Pozitivní test po limitu

4.3.24 11:56

Pozitivní test po limitu

Ahoj holky :) prosím, včera jsem dělala z ranní moči test…cca za 10 minut jsem ho šoupla do krabičky jako negativní, dneska ráno jsem na něj koukla znovu a je tam čárka, celkem silná, ale po limitu…mám dva dny do M/S…měl někdo takhle silnou čárku,,jen tak”? Nebo můžu doufat, i když byl po limitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1377
4.3.24 12:00

Jedine dalsi test ti ukaze pravdu :). Ja jsem ted certsve tehotna a carka se mi ukazuje v limitu, ale fakt az ke konci. Mozna jsi proste na zacatku tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.3.24 12:02

Brala bych jako negativní a udělala dalsi, lepe klasicky papirkovy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36017
4.3.24 12:03
@Twigulinka píše:
Ahoj holky :) prosím, včera jsem dělala z ranní moči test…cca za 10 minut jsem ho šoupla do krabičky jako negativní, dneska ráno jsem na něj koukla znovu a je tam čárka, celkem silná, ale po limitu…mám dva dny do M/S…měl někdo takhle silnou čárku,,jen tak”? Nebo můžu doufat, i když byl po limitu?

Platí co tam bylo v limitu. Ale jestli máš dva dny do menstruace tak se čárka ještě může objevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
4.3.24 12:51

Zkoušela bych znovu testovat obyč. papir. testem, já jsem měla slabé čárky před MS, moc přeji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15183
4.3.24 14:37

Brala bych to jako pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.24 16:40

Ja to mela podobne po limitu a bylo to pozitivni. Nikdy se mi nestalo, ze by se negativni zmenil na pozitivni a nebylo zadne tehotenstvi…

• Citovat
  • Upravit
5.3.24 12:28

Já si včera večer dělala mamatest comfort do proudu moči. Vyšel negativní a tak jsem ho hodila do koše. Po hodině jsem šla okolo a koukla se na test. Byl pozitivní s pěkným duchem. Dneska ráno jsem to zkoušela znova a test vyšel negativní a po hodině ani duch. Četla jsem že mamatest to dělá a má se opravdu sledovat do těch 5min. Pak už ne. Mám zpoždění 2dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
5.3.24 20:53
@Twigulinka píše:

Podle me he pozitivni, nedelalas dneska znovu? Volila bych obyc papirkovy s citlivosti 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.24 12:18

@LucieKLuc tak M/S pořad nic, dělala jsem další test, čárka zase po limitu, ale divná…strašně tenká, jak kdyby byl vadný test 🫣 tak už fakt nevím no…zkusím ještě počkat…dnesk mě teda bolí břicho jak čert, přesně jak když má přijít menstruace…kdyby nepřišla, byl by to zázrak no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.24 18:48
@Twigulinka píše: Více

Ahoj, mám takhle přesně tři testy za sebou…dopadlo vše dobře u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
26.8.24 17:03

Holky, jak vám to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
12.11.24 17:59

Pozitivní?

Ahoj holky, Mám 2 dny před MS a samozřejmě jsem to nevydržela a udělala si test z odpolední moči. Vim je to hrozně brzo. Byl negativní. No a dnes ráno jsem ho chtěla vyhodit. A byla tam čárka. Není silná jako ta kontrolní, ale jde krásně vidět. Je nějaká šance na těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
12.11.24 18:33
@trybitka píše: Více

Co je to za značku? Ta čárka je dost výrazná, takže šance bych řekla, že určitě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
12.11.24 18:41

Je to mamatest. V reálu je ještě výraznější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie