Poznáte někdo z ultrazvuku pohlaví? Holka/kluk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
2.11.16 20:03
@Markéta80 píše:
@Lamátko záleží na zkušenostech lékařů, ti co dělají screeningy většinou to znají mnohem lépe. mě genetik říkal že ani mezi nožičky nekouká ale stačí vidět postavení pánve :lol:

ak snad se nesekl, mám doma dva kluky a je tedy fakt, že jakmile mi v tom 13 tt řekl holčičku mám vše růžové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59414
2.11.16 20:06

@Lamátko :mrgreen: :mrgreen: to jsi jako já ale já čekala na genetiku na 3D :mrgreen:, ve 13tt bych teda růžové hadry neriskla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
2.11.16 20:08

No já byla tak našená že mám plnou tašku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
2.11.16 20:09

Kdyžtak to prodám, ale asi by mě švihlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.11.16 20:20
@Vanille píše:
Vidím tam rodné číslo Jany Tenglové a divím se, že se někdo nebojí zveřejňovat takto citlivé údaje. :think:

Taky jsem si rikala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.11.16 20:41
@Yasminn píše:
myslíš? 8o :nevim: :think: :think: :lol: :lol:

Předpokládám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.11.16 20:58

Ahoj holky, jdu si pro radu. Ve 13 TT mi můj dr řekl ze to bude kluk tak na 80%. Dostala jsem i foto, které sem přidám. Všichni mi říkají ze to určitě bude kluk ze dle této fotky je to jasný. Co si myslíte vy? Předem dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
2.11.16 21:03

@Karkulka91 no ve 13tt vypadají kluci i holky stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
2.11.16 21:27

Promiň já tam prostě vidím jen mimozemšťana :D nechápu jak někdo kdo se v tom nevyzná řekne je to jasný kluk :D u já si u syna byla jistá že je to holčička :mrgreen: takže ani na vlastní pocity se úplně spolehnout nemůžeš tak mi prosím tě ukaž ty experty na pohlaví :mrgreen: i můj gynekolog s letitou praxi (odrodil mi mého manžela) mi řekl že mi to řekne nejdřív kolem 20tt :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
2.11.16 21:29
@kopejka píše:
@Karkulka91 no ve 13tt vypadají kluci i holky stejně :nevim:

Kdyby jen ve 13tt ale asi tak do půli roka narozeného miminka nepoznam jestli je to holka nebo kluk pokud nemá vyloženě modrou nebo růžovou nebo holčička náušnice pokud je bez náušnic a v neutrální barvě tak jsem v pasti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
2.11.16 21:32
@samanta2208 píše:
Kdyby jen ve 13tt ale asi tak do půli roka narozeného miminka nepoznam jestli je to holka nebo kluk pokud nemá vyloženě modrou nebo růžovou nebo holčička náušnice pokud je bez náušnic a v neutrální barvě tak jsem v pasti :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
2.11.16 21:36

Ale vy co o tom spekukujete jedna věc je dobrá vždy je to prostě 50na50 takže buď se trefíte nebo ne to je dobrá zprava ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
3.11.16 06:11

Moc dekuju :) uvidíme co nam řekne jiný dr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
3.11.16 07:26

@Karkulka91 hele já ti to prozradím…máš šanci 50% že je to kluk :lol: :lol:

né vážně, hele moje kamarádka mi před pár lety ukazovala 3D fotky z ultrazvuku ve 13tt a ty fotky byly vážně kvalitní a vše bylo vidět a já říkám, jé to je kluk, vidím pindíka a ona že ne, že jí doktor (zkušený) řekl, že to bude holka! A holku fakt má! Ale nekecám, normálně jsem viděla bimbase :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

Prostě v tomto týdnu opravdu pohlavní orgány u kluka a holky jsou skoro stejné, akorát záleží v jakém úhlu směřuje pohlavní hrbolek. Někteří zkušení doktoři jsou schopni takto brzy opravdu pohlaví určit. :-) Ale je spousta takových co jen tipují. Počkej na porod, tam to budeš mít na 100% :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.17 14:54

Holky, jsem 12+5, myslíte že jde vidět na této fotce pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí