Pozornost dítěti v nemoci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6499
6.2.18 22:17

Mě to nikdy nenapadlo. Nikdy ani své děti v nemoci nelituji, jen se těším, až budou v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3104
6.2.18 22:20

Proč ne, jestli to je opravdu jen pozornost a nezahrneš ji horou blbostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
6.2.18 22:41

@Karleon Jakože ti není dítěte líto? :think: To je smutné

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
6.2.18 22:43

A proč ne? :nevim: Však to taky není za odměnu. Mě taky potěší, když je mi zle, když mi manžel třeba koupi něco dobrýho. Synovi jsem naposledy koupila pohádku na DVD, aby měl u čeho ležet a ještě nějaký omalovánky. Prostě pro radost.

• Citovat
  • Upravit
4990
6.2.18 22:58

Kupuju spis drobnosti na zabaveni, casopis, nejakou tvorici vec. Ale nevychovne koukame cely dny na pohadky, muze jist na gauci a nosim ho i na zachod :-) Bracha kdysi dostal za pobyt v nemocnici samopal, ale to je bratru 30 let. A kdyz jsme jeli s malym z nemocnice, tak jsem mu na benzince koupila fantu. Litrovou. Byl z toho na vetvi :-) Dneska mu poprve vrtali zub, pujdeme za to do kavarny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.2.18 05:11
@Jana.49 píše:
Ahoj dáváte někdo dítěti když je nemocné nějakou drobnost(např. hračku)? Je mi dcerky líto dnes má čtiřicítky a na pohotovosti nám řekli ze má náběh na zápal plic. Ráda bych jí udělala radost, ale nevím zda je to uplně výchovné dávat dítěti dáreček za nemoc. Co myslíte?

Ne. To bych furt neco kupovala.

• Citovat
  • Upravit
14064
7.2.18 06:51

Ne, bezne ne. Chodí je pri nemoci hlídat chůva za 100/hod, to je jejich odměna ???? (s nadsázkou samozřejmě..ale mají se velmi rádi a mají vždy radost, když přijde).
Já jako matka stahnu nějaké nové pohádky, uvařím oblíbené jídlo, vezmu si je do postele.
Já mám totiž děti hamouny :nevim: často srovnávají kdo co dostal a stojí mé velké úsilí to usměrňovat v duchu idey, že životního štěstí nedosahujeme vlastnictvím a hromaděním mnoha věcí a že každý v naší rodině dostane to, co potřebuje a časem, při příležitosti i to, co si moc preje. Tuhle křehkou rovnováhu nehodlám narušovat ještě dárečky při rýmě ????
A nemocne děti taky nelituji. Vždyť by se cítily ještě hůř. Vlastní zkušenost z mého dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
7.2.18 08:06
@elot píše:
@Karleon Jakože ti není dítěte líto? :think: To je smutné

Myslela to spis tak, ze jim nerika " chudinko nemocna, no to je hrozny, co se ti deje". To nedelam ani ja. Spis povzbuzuju a chvalim, jak to zvlada a je sikovny, ze spolupracuje s pani doktorkou a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
7.2.18 08:32

Kdyz tyden lezel v nemocnici, podostaval hromadu hracek od navstev i na vysetrenich v ambulancich.

Kdyz mel horecky, videla jsem ze je mu vazne spatne a ustal u doktora vysetreni v klidu, dostal treba nejakou mnamku kterou bych mu jinak nedala.

Za rymicky a kasliky nic nedavame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
7.2.18 15:50
@elot píše:
@Karleon Jakože ti není dítěte líto? :think: To je smutné

To záleží na úhlu pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit