Práce na doma - po večerech, má to smysl?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.1.11 16:10
ynax píše:
třeba žehlení pro jiné lidi

to nevím teda…jestli by to obstálo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.11 16:11

jak postupovat?vypsat inzerát kdo chce vyžehlit prádlo?a za kolik se to tak dělá? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.11 19:58

tak koukám že nikdo nic moc…brqala bych nějákou kompletaci něčeho…hledám na netu…ale všude chtěj prachy…a veřit nebo ne??hm? :-D něco jsem si našla ale chtěj za katalog prací 60kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.1.11 17:40

Ahoj, katalog nebrat, jde v podstatě o podvod, kde je uveden výčet prací, ty si jednu vybereš, odešleš svůj výběr pánovi/paní zpět a obratem ti přijde kolik máš zaplatit, pokud chceš práci získat. Je to jakože na materiál, většinou to bývá nějáký startovací balíček, cena cca 250 - 500 Kč. Ještě jsem neslyšela o nikom, komu by tato práce vyšla. Potom taky můžeš nabízet ty katalogy za oněh uvedených 60,– Kč :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.1.11 11:42

Dobrý den,
já už několik let spolupracuji s českou firmou.Jde o solidní výdělek bez vstupních poplatku.Práce není nijak náročná a můžete ji vykonávat z domu.Pokud máte zájem o více info napište mi na mail: pf-dedra@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
27.1.11 11:50

sammar - to zní skoro pohádkově /ale bohužel právě tak, jako většina těch inzerátů :nevim: /.

Nemůžeš se o tom trochu rozepsat? Je tu určitě více maminek, co by si rádo přivydělalo, a pokud je to něco solidního, tak proč dělat tajnosti?

Jinak moje mamka si přivydělávala cvakáním kamínků pro jabloneckou bižu. Ono jí to bavilo, ale strávila u toho docela dost času a musíš být dost rychlá, aby sis něco vydělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.3.11 13:27

Zdravím, mohu vědět o jakou práci jde? hledám taky, ale chtěla bych nějakou kompletaci spíš. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.3.11 14:20

sammar nejspíš prodává či nabízí výrobky fy Dedra, když tak zní její mail
kompletaci jsem taky hledala, ale je tu již psáno, nejdřív zaplať komusi, kdo ti pak o práci podá info, neprůhledné - nedůvěryhodné, žádnou takovou práci jsem na netu nenašla, jen zaplať a pak se dozvíš :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
31.3.11 16:37

Dobrý den ,měla bych zájem o informace alenicnabízet a prodávat nechci ty dotazníky mě zaujali :-) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.5.11 13:07

zarucena prace na doma

ahojky mate nekdo dobre skusenosti s praci na doma???rada bych neco nasla ale takove ty casaky(dedra,oriflam atd.)nejsou spatny ale na vesnici se to moc nevyplati..budu rada za jakoukoliv odpoved :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
27.5.11 13:18
smolarka píše:
ahojky mate nekdo dobre skusenosti s praci na doma???rada bych neco nasla ale takove ty casaky(dedra,oriflam atd.)nejsou spatny ale na vesnici se to moc nevyplati..budu rada za jakoukoliv odpoved :mavam:

Taky jsem přemýšlela o založení tohoto tématu,každá kačka by se mi hodila po utp z důvodu vvv jsem ještě k tomu dostala jako bonus výpověď v práci, další hledat nechci chci znovu otěhotnět takže přemýšlím jak si přivydělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.5.11 13:20

Z vlastní zkušenosti můžu říct, že není žádná zaručená práce na doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.5.11 13:23

leda home office od zamestnavatele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
27.5.11 13:26

Já dělám už tři roky OKG, naprostá většina práce je přes internet a jsem nadmíru spokojená. Skončila mi mateřská, a teďka to mám jako hlavní pracovní náplň :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
27.5.11 13:28

tak tak, myslím, že zaručenýho nic není. Každej chce vstupní poplatky,nebo minimálně několik stovek za „uvítací“ balíček a kdesi cosi. Jediný, co se dle mého dá dělat je vyrábět něco na ŽL. Já mám zahradnickou školu, tak chci,až bude malá trochu větší, dělat na ŽL věnce a nějaký vazby a tak.. Pracím typu Dedra, MWay, zkrátka nevěřím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí