Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ynax píše:
třeba žehlení pro jiné lidi
to nevím teda…jestli by to obstálo ![]()
jak postupovat?vypsat inzerát kdo chce vyžehlit prádlo?a za kolik se to tak dělá? ![]()
tak koukám že nikdo nic moc…brqala bych nějákou kompletaci něčeho…hledám na netu…ale všude chtěj prachy…a veřit nebo ne??hm?
něco jsem si našla ale chtěj za katalog prací 60kč
Ahoj, katalog nebrat, jde v podstatě o podvod, kde je uveden výčet prací, ty si jednu vybereš, odešleš svůj výběr pánovi/paní zpět a obratem ti přijde kolik máš zaplatit, pokud chceš práci získat. Je to jakože na materiál, většinou to bývá nějáký startovací balíček, cena cca 250 - 500 Kč. Ještě jsem neslyšela o nikom, komu by tato práce vyšla. Potom taky můžeš nabízet ty katalogy za oněh uvedených 60,– Kč ![]()
Dobrý den,
já už několik let spolupracuji s českou firmou.Jde o solidní výdělek bez vstupních poplatku.Práce není nijak náročná a můžete ji vykonávat z domu.Pokud máte zájem o více info napište mi na mail: pf-dedra@seznam.cz
sammar - to zní skoro pohádkově /ale bohužel právě tak, jako většina těch inzerátů
/.
Nemůžeš se o tom trochu rozepsat? Je tu určitě více maminek, co by si rádo přivydělalo, a pokud je to něco solidního, tak proč dělat tajnosti?
Jinak moje mamka si přivydělávala cvakáním kamínků pro jabloneckou bižu. Ono jí to bavilo, ale strávila u toho docela dost času a musíš být dost rychlá, aby sis něco vydělala.
Zdravím, mohu vědět o jakou práci jde? hledám taky, ale chtěla bych nějakou kompletaci spíš. Jana
sammar nejspíš prodává či nabízí výrobky fy Dedra, když tak zní její mail
kompletaci jsem taky hledala, ale je tu již psáno, nejdřív zaplať komusi, kdo ti pak o práci podá info, neprůhledné - nedůvěryhodné, žádnou takovou práci jsem na netu nenašla, jen zaplať a pak se dozvíš ![]()
Dobrý den ,měla bych zájem o informace alenicnabízet a prodávat nechci ty dotazníky mě zaujali
děkuji
ahojky mate nekdo dobre skusenosti s praci na doma???rada bych neco nasla ale takove ty casaky(dedra,oriflam atd.)nejsou spatny ale na vesnici se to moc nevyplati..budu rada za jakoukoliv odpoved ![]()
smolarka píše:
ahojky mate nekdo dobre skusenosti s praci na doma???rada bych neco nasla ale takove ty casaky(dedra,oriflam atd.)nejsou spatny ale na vesnici se to moc nevyplati..budu rada za jakoukoliv odpoved
Taky jsem přemýšlela o založení tohoto tématu,každá kačka by se mi hodila po utp z důvodu vvv jsem ještě k tomu dostala jako bonus výpověď v práci, další hledat nechci chci znovu otěhotnět takže přemýšlím jak si přivydělat ![]()
Z vlastní zkušenosti můžu říct, že není žádná zaručená práce na doma…
Já dělám už tři roky OKG, naprostá většina práce je přes internet a jsem nadmíru spokojená. Skončila mi mateřská, a teďka to mám jako hlavní pracovní náplň ![]()
tak tak, myslím, že zaručenýho nic není. Každej chce vstupní poplatky,nebo minimálně několik stovek za „uvítací“ balíček a kdesi cosi. Jediný, co se dle mého dá dělat je vyrábět něco na ŽL. Já mám zahradnickou školu, tak chci,až bude malá trochu větší, dělat na ŽL věnce a nějaký vazby a tak.. Pracím typu Dedra, MWay, zkrátka nevěřím ![]()