Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martin 35 píše:co je na tom podezřelého - to je v soucasnosti jedina seriozni práce na doma
zridite si par stovek facebookovych uctu a klikate na like podle zadani
Seriozní práce? Hlasování (likování) za peníze říkáte seriozní práce? Je to něco mezi podvodem a prostitucí.
Žádná klikačka není seriozní práce!
Já mám seriozní práci na doma a možná, že na tomhle inzertním portále nabízejí seriozní práce na doma: http://workline.cz.
Ačkoliv samozřejmě nemohu zaručit, že i mezi seriozně vypadajícími nabídkami nebude podvod (takové podvody bývají právě proto nejnebezpečnější).
@martin 35 píše:
Proč ne) když za to lidi a firmy platí
Proč ne? Protože je to podvod. Kdo se propůjčí k hlasování za peníze, podílí se na podvodu. Tlačítko „like“ znamená, že tomu, kdo hlasuje, se obsah líbí, ne že za kliknutí něj dostal peníze. Kdo na něj klikne za peníze, mate ty, kterým je statistika určena. Proto to považuji za neseriozní.
@martin 35 píše:
V tom případě by jsi mněl podat trestní oznámení).
Myslím, že není třeba. Nepsal jsem, že to považuji za podvod ve smyslu trestního zákona. Ostatně - facebookový profil může patřit komukoliv, takže by se tím policie sotva zabývala. Ale odpověděl jsem na tvou vlastní otázku, proč takovou nabídku považuji za neseriozní.
Spokojím jsem se s tím, že jsem tvůj příspěvek nahlásil. O tom, zda je přípustný, rozhodne admin.
Chci se zeptat, zda nemate nekdo zkusenosti s praci na doma? Neco na pc atd. Neco co neni podvod.
@eumedon vzdelani SŠ s maturitou - hotelová škola. Umím administrativní činnost, na pc, internet, čestina vyborna, Aj, NJ, psaní..
@eumedon vzdelani SŠ s maturitou - hotelová škola. Umím administrativní činnost, na pc, internet, čestina vyborna, Aj, NJ, psaní..
Holky nevíte o nějaké práci na doma kromě obálek psaní dopisů a pod.
@Jana91 Tak nabízej třeba, že bys mohla dělat překladatelku.
Určitě se líp chytneš na pořádnou práci (a víc si i vyděláš), když uvedeš svou kvalifikaci pro odbornou práci na doma, než když to neuvedeš a zařadíš se do stáda hledajícího jakoukoliv práci (či „práci“ včetně klikaček a čtení reklam).
Ahoj holki,
za nedlouho pujdu na mateřskou a hledam nakou praci na doma, než se nam narodí maly klučina. Tak bych chtela neco našetřit. Mohly by jste mi poradit s nakou dobrou firmou na praci domu. Moc by mi to pomohlo.. Jsem až z Ostravy..
Děkuji moooc H.
@sissiy žádná dobrá firma není. Dělej, co umíš - vyráběj, prodávej atd..a projeď brigády na jobs.cz, občas se tam něco vyskytne.
Zdravim lidi mám dotaz při hledání práce na doma, jsem narazila výrobu bižuterie.
Je to pod jménem Jiří Vízner, a je to Trutnovska firma.Chci jenom vědět jestli někdo s tim má zkušenosti, a jestli to jen nebo neni podvod. Uvažuju o ní. Děkuju za rady.