Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Také bych si chtěla přividělat, zatím jsem nic nezkusila nevíte jaké stránky jsou podvod a které ne??
Ahoj, já jsem začala spolupracovat s českou firmou Global3000… Prodávají cukrovinky, doplňky stravy. Docela mě to oslovilo a není to žádný podvod.
Máte někdo zkušenost s přivýdělkem přes pracevevolnu? Mají tam docela mizerné informace a dost podrobný formulář při registraci, tak mě to láká i odrazuje zároveň
Zařaď se do výběrového kola
Požadavky
uživatelská znalost práce na PC a internet
ochota vzdělávat se
komunikativnost schopnost samostatné práce výhodou zájem o zdravý životní styl
Náplň práce práce na PC (komunikace s klienty, práce na internetu, obsluha systémů
pro klienty) aktivní práce s klienty
zákaznický servis (SMS, telefonický kontakt)
+
vedení spolupracovníků marketing reklama
Na jednotlivých úrovních si Vás zaškoleníme prostřednictvím propracovaného podpůrného a školícího systému.
Odesláním elektronického dotazníku bude Vaše žádost zařazena do prvního stupně procesu. Ihned se přihlašte do emailu a následujte pokyny. O konečném výsledku Vás budeme informovat na Vaši emailovou adresu v následujících 3 pracovních dnech. V případě, že budete vybraná/ý jako vhodný kandidát, tak je nutné na tento email během 2 dnů zareagovat, jinak bude upřednostněn jiný kandidát.
Nic jiného tam není, tak mám strach, aby to zas nebylo nahánění lidí pod sebe.
Já to nechápu, proč když všude ve světě to jde, proč tady v ČR nemůže být víc prací na doma nebo prací s částečným úvazkem. U mne v práci se na mne taky dívali jak na blázna, když jsem se jich ptala, zda bych třeba teď nemohla chodit alespoň na pár hodin denně.. ![]()
@Monisek69 protože máme tříletej, čtyřletej rodičák - v zahraničí jdeš po pár měsících do práce a nikdo se tě na nic neptá. Mně by to tak taky víc vyhovovalo, nemít tak dlouhej rodičák, ale mít funkční síť jeslí a školek + větší podporu částečných úvazků. Já mám štěstí že mám práci, kam se můžu vrátit třeba ještě v porodnici, když budu chtít, s možností libovolně vysokého úvazku a práce z domu, ale koukám že jsme fakt výjimka, nevim jak bych pochodila, pracovat třeba někde na úřadě.
@Lily Evans no jo, to je pravda to jo. Ale já nedělám na úřadě, dělám v soukromé firmě, ale i tak se na to tváří divně. Prostě raději vezmou někoho jiného, protože ta práce je časově dost náročná a když mě nechají částečný úvazek, musel by někdo pokrýt tu druhou část úvazku a to se jim o tom ani nechce přemýšlet ![]()
@Monisek69 Jako taky nevím, jak moc se to naší firmě vyplatí, nechat si mě na částečnej úvazek, když mám obvykle tý práce tolik, že mi ani celej nestačí… ale neřeším, nepátrám, asi jsou lidumilní
nebo se jim nechce komplikovaně a dlouze zaučovat novej neověřenej člověk a radši si nechaj starýho spolehlivýho zaměstnance, byť na menší úvazek.
@Monisek69 píše:
Já to nechápu, proč když všude ve světě to jde, proč tady v ČR nemůže být víc prací na doma nebo prací s částečným úvazkem. U mne v práci se na mne taky dívali jak na blázna, když jsem se jich ptala, zda bych třeba teď nemohla chodit alespoň na pár hodin denně..
Ono tak můžeš po pár měsících sypat do práce, dítě dát do jestlí nebo aupairce.
Jsou práce/firmy, kde to jde. Jsou práce, kde ne, ale mnohdy se stačí zeptat.
@vivianr
Trololo,
už jen ten popis VŘ
Jinak „zájem o zdravý životní styl“ - Herbalife, příp. prodej jiných skvělých srandiček a sračiček.
@zvidavajanca no já se právě ptala a u nás to nejde. Jak říkám, chápu, že je to u nás dané trochu i charakterem práce, ale vím, že kdyby se chtělo, tak by to šlo. A s těmi jeslemi je to takové kontraproduktivní - člověk je celý den pryč od dítěte a jesle jsou dost drahé ![]()
Zdravím!
Ráda bych věděla jestli máte někdo zkušenosti s překladatelskou agenturou CEET.
Zkoušela jsem hledat na internetu recenze, ale bohužel jsem na nic nenarazila.
Budu ráda za jakoukoliv informaci.
Díky ![]()
Zdravím, taky jsem naletela tomuto podvodnikovi a chtěla bych peníze zpet. Jeden pan se tu zmiňoval, ze to z něho dostal, mohla bych vědět jak? Děkuji za rady ![]()
@Zuzka ni píše:
Zdravím, taky jsem naletela tomuto podvodnikovi a chtěla bych peníze zpet. Jeden pan se tu zmiňoval, ze to z něho dostal, mohla bych vědět jak? Děkuji za rady
Inu jak: Písemnou výzvou k vrácení bezdůvodného obohacení v přiměřené lhůtě a po marném uplynutí té lhůty žalobou. Pokud tedy máte jeho nacionálie.
A jestli tu jeden pán zmiňoval, tak by bylo dobré ho zmínit jeho nickem, popřípadě ještě lépe - ocitovat jeho příspěvek tak, jak jsem já ocitoval váš. Pokud má ještě účet na e-miminu, tak mu přijde upozornění, že byl zmíněn a bude spíš reagovat. Pánů a paní je tady hodně, takže není jasné, o čem píšete a nejsem si jist, jestli někdo bude ochoten takový příspěvek za vás hledat.