Práce na doma - po večerech, má to smysl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
27.6.12 10:51

Ano mám, podnikám. Ano, dá se tím uživit.

• Citovat
  • Upravit
14079
27.6.12 10:54
@Lucík91 píše:
Ahojky chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s prací z domova? A jestli je vůbec dobré stým začínat.

Záleží, co bys měla nebo chtěla dělat. Já přepisuju texty do PC (známým do školy) a občas nějaké překlady - ale to mám přes ŽL. Něco takového jsi myslela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
27.6.12 10:59

Zalezi co myslis. zalezi co jsi pred materskou delala. muzes delat treba ucetni, nebo hoooosne srudentu potrebuje pomoct s bakalarkama, nebo projektama. taky me napada jestli jsi zrucna tak pomoct nejake svadlene, nebo sama zacit neco podobneho. nekde jsem zahludla ze maminka si rozjela internetovy obchod a hledala jiny maminky na starani o stranky. jestli ale myslis ty pofiderni prace z domu co koluji neustale internetem tak je to podvod, aspon v 90%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
27.6.12 13:59

Ano dá, podnikám v ověřeném systému MLM už přes 4 roky a nyní to po skončení mateřské dělám na hlavní PP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
29.6.12 14:49

Mě známá poslala nabídku, že klikám na reklamy pro jednu americkou firmu. Moc takovým věcem nevěřím teda, i ted mám pochybnosti trochu, ale na druhou stranu si říkám, že těch 5 minut co mě to zabere..na počítači stejně jsem, takže nemám vlastně co ztratit. Tak uvidím jak dopadnu :)

• Citovat
  • Upravit
199
22.7.12 11:29

PŘIVÝDĚLEK DOMA

Mám dotaz:-) loni na Vánoce jsem si přivydělavala doma pečením cukrovím, letos to mám též v plánu, co vše se dá dělat doma a přivydělavat si? nejaké zkušenosti z něčím? Děkuji za rady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
22.7.12 11:39

Myslím, že cukroví je dobrý nápad, pak můžeš zkusit třeba dorty - to je záležitost na celý rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
22.7.12 11:42

NO DORTY CHCI ZKUSIT TÉŽ,,TED MÁM S PLÁNU S BRÁCHOU DELAT TO, ŽE ON KRÁSNĚ MALUJE TAK BYCH MALOVALI NA TRIŠKA A VYŠÍVALI MOTIVY TŘEBA HELLO KITTY, MEDVÍDEK PU ATD :) ALE NA DORTY TO JEŠTĚ NEVÍM :D
mám dva capartíky což j složitější :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
22.7.12 11:43

Proto chci co nejvíc nápadu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
22.7.12 11:52

Jo trička jsou taky dobrý nápad, jen u těch obrázků co píšeš bych si dala pozor, abys nenarazila na problém s licencí či autorskými právy… jak to tam přesně je nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
22.7.12 11:52
@misphulin píše:
TAK BYCH MALOVALI NA TRIŠKA A VYŠÍVALI MOTIVY TŘEBA HELLO KITTY, MEDVÍDEK PU ATD :)

Nj, tak to bacha na autorská práva k postavičkám, abyste tvrdě nenarazili :cert:

Jinak tedy jednorázové napečení cukroví… dejme tomu. Ale pečení dortů po celý rok - to je na živnosťák a obávám se, že podmínky pro oficiální pečení nebudou zrovna sranda, určitě hygiena je bude mít dost přísné. K celoročnímu vyšívání na trika taky potřebuješ živnosťák, ale tam už ti aspoň nebude šlapat na paty hygiena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.7.12 12:03

Holky přesně tak, bacha na to. Je třeba nelegální dělat si předlohy na vyšívání z obrázků Krtečka. Pár jich existuje, ale autoři nebo prostě tým kolem tvůrců si to nepřeje - prý se tím postavička deformuje ;)

• Citovat
  • Upravit
199
22.7.12 12:10

Co znám dela to hodne lidí :) no nevím mno uvidíme:-) A nejaké nápady ještě? Třeba šperky ych chtela doma delat to mi mamina zjistí zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.7.12 12:45

Jééééé, nápadů by bylo… Záleží na tom, co umíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
22.7.12 13:05

Ahujky,
chci se připojit a zeptat se. Taky mám trochu výtvarného nadání. Jednou jsem viděla mladou maminku, co si nechala domů posílat takové malé erbíčky, atd. a měla je vybarvovat a kreslit postavičky. Myslím, že tohle by mě bavilo… nevíte o tom něco? Kde bych tohle mohla sehnat? Kontakt na tu maminu už nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí