Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucík91 píše:
Ahojky chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s prací z domova? A jestli je vůbec dobré stým začínat.
Záleží, co bys měla nebo chtěla dělat. Já přepisuju texty do PC (známým do školy) a občas nějaké překlady - ale to mám přes ŽL. Něco takového jsi myslela?
Zalezi co myslis. zalezi co jsi pred materskou delala. muzes delat treba ucetni, nebo hoooosne srudentu potrebuje pomoct s bakalarkama, nebo projektama. taky me napada jestli jsi zrucna tak pomoct nejake svadlene, nebo sama zacit neco podobneho. nekde jsem zahludla ze maminka si rozjela internetovy obchod a hledala jiny maminky na starani o stranky. jestli ale myslis ty pofiderni prace z domu co koluji neustale internetem tak je to podvod, aspon v 90%.
Ano dá, podnikám v ověřeném systému MLM už přes 4 roky a nyní to po skončení mateřské dělám na hlavní PP
Mě známá poslala nabídku, že klikám na reklamy pro jednu americkou firmu. Moc takovým věcem nevěřím teda, i ted mám pochybnosti trochu, ale na druhou stranu si říkám, že těch 5 minut co mě to zabere..na počítači stejně jsem, takže nemám vlastně co ztratit. Tak uvidím jak dopadnu ![]()
Mám dotaz:-) loni na Vánoce jsem si přivydělavala doma pečením cukrovím, letos to mám též v plánu, co vše se dá dělat doma a přivydělavat si? nejaké zkušenosti z něčím? Děkuji za rady:)
Myslím, že cukroví je dobrý nápad, pak můžeš zkusit třeba dorty - to je záležitost na celý rok ![]()
NO DORTY CHCI ZKUSIT TÉŽ,,TED MÁM S PLÁNU S BRÁCHOU DELAT TO, ŽE ON KRÁSNĚ MALUJE TAK BYCH MALOVALI NA TRIŠKA A VYŠÍVALI MOTIVY TŘEBA HELLO KITTY, MEDVÍDEK PU ATD
ALE NA DORTY TO JEŠTĚ NEVÍM ![]()
mám dva capartíky což j složitější ![]()
Jo trička jsou taky dobrý nápad, jen u těch obrázků co píšeš bych si dala pozor, abys nenarazila na problém s licencí či autorskými právy… jak to tam přesně je nevím.
@misphulin píše:
TAK BYCH MALOVALI NA TRIŠKA A VYŠÍVALI MOTIVY TŘEBA HELLO KITTY, MEDVÍDEK PU ATD
Nj, tak to bacha na autorská práva k postavičkám, abyste tvrdě nenarazili ![]()
Jinak tedy jednorázové napečení cukroví… dejme tomu. Ale pečení dortů po celý rok - to je na živnosťák a obávám se, že podmínky pro oficiální pečení nebudou zrovna sranda, určitě hygiena je bude mít dost přísné. K celoročnímu vyšívání na trika taky potřebuješ živnosťák, ale tam už ti aspoň nebude šlapat na paty hygiena.
Holky přesně tak, bacha na to. Je třeba nelegální dělat si předlohy na vyšívání z obrázků Krtečka. Pár jich existuje, ale autoři nebo prostě tým kolem tvůrců si to nepřeje - prý se tím postavička deformuje ![]()
Co znám dela to hodne lidí
no nevím mno uvidíme:-) A nejaké nápady ještě? Třeba šperky ych chtela doma delat to mi mamina zjistí zítra ![]()
Ahujky,
chci se připojit a zeptat se. Taky mám trochu výtvarného nadání. Jednou jsem viděla mladou maminku, co si nechala domů posílat takové malé erbíčky, atd. a měla je vybarvovat a kreslit postavičky. Myslím, že tohle by mě bavilo… nevíte o tom něco? Kde bych tohle mohla sehnat? Kontakt na tu maminu už nemám
Ano mám, podnikám. Ano, dá se tím uživit.