Práce na doma - po večerech, má to smysl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.2.12 18:37

Ahoj, práce na doma jako taková- plnění obálek, kompletování propisek atd. jsou PODVODY! Pozor na to. Pak už zbývá pracovat pro nějakou firmu v MLM a buď dělat prodejce nebo si budovat managerskou kariéru, registrovat nové prodejce a mít provize z obratu skupiny. Je zajímavé kolik lidí hledá nějakou práci, ale v zásadě odmítá dělat jakýkoliv prodej, což je chyba, protože vše kolem nás je o „prodeji“ a obchodě. Já jsem s jednou takovou firmou začala na mateřské s tehdy 4.měsíčním mimčem a nyní po téměř 5.letech pořád s firmou spolupracuju a jsem spokojená. Využila jsem ten volný čas na internetu k budování„obchodu“ a vyplatilo se. Člověk nemusí jen prodávat, aby něco vydělal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.2.12 09:44
potvurkapodivna píše:
Ahoj, práce na doma jako taková- plnění obálek, kompletování propisek atd. jsou PODVODY! Pozor na to. Pak už zbývá pracovat pro nějakou firmu v MLM a buď dělat prodejce nebo si budovat managerskou kariéru, registrovat nové prodejce a mít provize z obratu skupiny. Je zajímavé kolik lidí hledá nějakou práci, ale v zásadě odmítá dělat jakýkoliv prodej, což je chyba, protože vše kolem nás je o „prodeji“ a obchodě. Já jsem s jednou takovou firmou začala na mateřské s tehdy 4.měsíčním mimčem a nyní po téměř 5.letech pořád s firmou spolupracuju a jsem spokojená. Využila jsem ten volný čas na internetu k budování„obchodu“ a vyplatilo se. Člověk nemusí jen prodávat, aby něco vydělal :)

MOhla bys to nějak prosím rozvést? Kde takovoufirmu najít? Děkuji! Kolik času jsi tím strávila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
4.6.12 10:02

fakt strašný :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
4.6.12 10:08

@Jana F co to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
4.6.12 10:20

@mamaterka co to je za práci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
4.6.12 10:48

ahojky mě by to zajimalo o co jde ale nevim kam ti toho maila mam poslat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
4.6.12 10:50

Paní mi poslala email a jedná se o prodej přírodních výrobků :roll: Zrovna to, co jsem nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
4.6.12 10:59
@Aleeza píše:
Paní mi poslala email a jedná se o prodej přírodních výrobků :roll: Zrovna to, co jsem nechtěla…

aha no tak to bych asi taky nepotrebovala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
4.6.12 11:12
@Petík K píše:
aha no tak to bych asi taky nepotrebovala :(

A pak paní poslala ještě jednu nabídku na vyplňování dotazníků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
4.6.12 14:17
@Aleeza píše:
A pak paní poslala ještě jednu nabídku na vyplňování dotazníků…

a s těma dotazníkama máš už zkušenosti nebo ne? Já jen nechci něco kde bych musela posílat peníze a nebo nákej prodej kosmetiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
4.6.12 14:41
@markovape píše:
a s těma dotazníkama máš už zkušenosti nebo ne? Já jen nechci něco kde bych musela posílat peníze a nebo nákej prodej kosmetiky

S tímhle zkušennost nemám, ale myslím, že se do toho peníze nevkládají, ale výdělek bude asi minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
4.6.12 15:21

Zdravím,
nabídky a poptávky (včetně práce) na eMimino nepatří - viz pravidla diskuzí.

Díky za pochopení,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.6.12 10:41

práce z domu

Ahojky chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s prací z domova? A jestli je vůbec dobré stým začínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
27.6.12 10:50

Kolikátá diskuse na toto téma tady ještě bude? :roll: Většina dnešních nabídek je stejně podvod, pokud něco neseženeš přes známé tak bych snad ani do ničeho z těchlech rádoby novinek, na kterých máš zbohatnout nešla… A vůbec ne tam kde chtějí byť korunu předem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
27.6.12 10:51

Ano mám, podnikám. Ano, dá se tím uživit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex