Práce na zkoušku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@pannda Dnes jsem s vedoucím mluvila po telefonu, na zkoušku jdu příští týden v pondělí a úterý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BarboraaaAaaaa píše:
@Celeana Toho se bojím, nerada bych si to pokazila na úřadu práce, půjdu na ty dva dny a pokud budeme vzájemně spokojený budu chtít dpč, jinak se rychle rozloučím
Ty to necháoeš? Chytí tě náhodou kontrola, že děláš načerno (bez smlouvy), a letíš z pracáku na půl roku. Stojí ti to za riziko? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BarboraaaAaaaa píše:
@pannda Dnes jsem s vedoucím mluvila po telefonu, na zkoušku jdu příští týden v pondělí a úterý
Pokuta za praci na cerno je az sto tisic pro tebe a deset mega pro zamestnavatele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
A co chces hlasit jako změnu? To hlas az te vezmou a budes mit smlouvu ne? Ja bych na zkoušku sla, za to nic nedas no.
Jedná se o nelegální práci. „Zkouška“ opravdu není pracovat zadarmo 2 dny.
Proč nemůže zaměstnavatel vystavit DPČ na ty 2 dny?
Představ si, že takto si bude „zkoušet“ 2 uchazeče týdně a má zadarmo pomocnou pracovní sílu.
A pojí se s tím i další věci - možná kontrola (pokuta, vyhazov z ÚP), úraz (v kuchyni nic nemožného - říznutí, popálení).
Takže doporučovat zakladatelce něco takového, je dost mimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renduli píše:
Jedná se o nelegální práci. „Zkouška“ opravdu není pracovat zadarmo 2 dny.
Proč nemůže zaměstnavatel vystavit DPČ na ty 2 dny?
Představ si, že takto si bude „zkoušet“ 2 uchazeče týdně a má zadarmo pomocnou pracovní sílu.A pojí se s tím i další věci - možná kontrola (pokuta, vyhazov z ÚP), úraz (v kuchyni nic nemožného - říznutí, popálení).
Takže doporučovat zakladatelce něco takového, je dost mimo.
Na zkoušku půjdu v pondělí na 5 hodin, pokud mi nevystaví smlouvu a nevyplatí mě tak po směně odejdu a ukončím to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak mi odpoledne psal že se mnou v pondělí v 5h počítá a ať se připravím že v pondělí je hodně práce, fofr
tak nad tím stále přemýšlím, ale zkusím to a včas to když tak utnu, držte mi palce, napíšu vám jak to dopadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BarboraaaAaaaa píše:
Holky tak mi odpoledne psal že se mnou v pondělí v 5h počítá a ať se připravím že v pondělí je hodně práce, fofrtak nad tím stále přemýšlím, ale zkusím to a včas to když tak utnu, držte mi palce, napíšu vám jak to dopadlo.
A proč mu neodepíšeš a nezeptáš se kolik máš na hodinu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak mám dnešní směnu za sebou, kolektiv je fajn, vedoucí mi ukázal práci, ale nezmínil se o smlouvě ani penězích, a mě to bylo trapný, mám přijít i zítra, zeptaly by jste se vedoucího? Kolik mám na hodinu zda dostanu smlouvu i kdyby jen dpč-dpp?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BarboraaaAaaaa píše:
Ahoj holky, tak mám dnešní směnu za sebou, kolektiv je fajn, vedoucí mi ukázal práci, ale nezmínil se o smlouvě ani penězích, a mě to bylo trapný, mám přijít i zítra, zeptaly by jste se vedoucího? Kolik mám na hodinu zda dostanu smlouvu i kdyby jen dpč-dpp?
Ty jsi prostě hloupá, bojíš se zeptat na svoje vlastní peníze, je jasný, že nic nebude..
kolikrat to tady všichni psali ať se zeptáš před?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BarboraaaAaaaa píše:
Lina pusinka, hole neštěstí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BarboraaaAaaaa píše:
Samozřejmě, že bych se zeptala. Dávno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky byla jsem v práci jen v pondělí, včera tam vzal kuchařky dceru na výpomoc, mě vyplatil- 500,– za 5 hodin což je pěkný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit