Práce pouze na noční směnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13042
11.2.19 11:58

Pošta, třídění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.19 11:59
@Sany80s píše:
Pošta, třídění.

Díky, už jsem tento typ dostala, mám poštu kousek, tak tam zajdu ;)

• Citovat
  • Upravit
53518
11.2.19 12:03
@Anonymní píše:
Brigádu nechci, těch už jsem měla a za prd peníze, je to jen na chvíli, potřebuju to na dýl.Několik týdnů jsem nespala, když byla dcera dlouhodobě v nemocnici, byla jsem tam s ní, přes den jsem taky téměř nespala a dala jsem to.Když mi nic jiného nezbývá, tak co mám dělat?

Myslíš, že to dáš. Tak to zkus. Ale něco jiného je on tom jen mluvit a pak třeba těch 8 hodin přemáhat spánek. A přes den fungovat plnohodnotně. Dělat to rok, dva… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
11.2.19 12:04

řidiči, kteří v noci svazi z dep na centrálu a zpatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
11.2.19 12:12

A nemáte u vás v okolí McD nebo KFC. Jako práce nic moc, ale určitě by ti vyšli vstříc se směnama, mohla by jsi chodit ranní a dělá se tam i v noci. A za mě se přikláním k názoru, že jen noční jsou sebevražda. Moje máma to tak dělala cca 10 let a z pozice dítě to bylo peklo. Máma buď spala nebo byla protivná. Fakt strašný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.2.19 12:13
@Russet píše:
Myslíš, že to dáš. Tak to zkus. Ale něco jiného je on tom jen mluvit a pak třeba těch 8 hodin přemáhat spánek. A přes den fungovat plnohodnotně. Dělat to rok, dva… :roll:

V praci mam kolegyne,ktere maji jen nocni uz deset let.Davaji to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
11.2.19 12:20

Ahoj,

já osobě jsem po noční vždy byla jak majznutá po palici - strašně pomalá, přešlá, prospala jsem celé dopoledne a stejně jsem měla pocit, že jsem se nedospala :nevim: Dlouhodobě nevím, zda to uplně tak jde.

Nevím jakou máš profesi, ale noční se dělá třeba zásobování a inventury v obchodech, uklízení (školky, školy, provozovny a kanceláře apod.) u nás také má provoz od 2hodin pekárna - přípravy těsta a pečení na ranní rozvozy, nebo třeba třídírny větších pošt, nebo noční nárazové hlídání - dělat hlídačku (já dělala pri studia vysoké a několikrát jsme hlídala i přes noc - dělala jsem hlídání jak dětí, tak psů), nebo benzínky, noční prodejny, vrátný, ostraha objektu (je nutný kurz),…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.2.19 12:55
@tozumi píše:
V praci mam kolegyne,ktere maji jen nocni uz deset let.Davaji to v pohode.

Já mám kolegyně s dvacetiletou praxí a víc a každá noční nemá ráda. Já je opětovně dělám rok a opravdu je jiný spánek přes den, kdy si jdeš lehnout např. v 7.30 a ve dvanáct musíš vylézt, protože dítě. A spánek v noci. Kdo nepoznal, nepochopí. Proč se asi u nočních směn dělají častější zdravotní prohlídky? Vliv to má a je to nepřirozené pro tělo. Hodlám mít noční ještě max dva roky, než syn půjde do školy. A dobrovolně se jich vzdám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
11.2.19 12:57

já teda jako brigádník měla problém i s odpoledními směnami, dopoledne promrhané a pak už jen práce, takže za mě obdiv pro všechny směnaře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.2.19 12:57
@chs.jasmin píše:
Ahoj,

já osobě jsem po noční vždy byla jak majznutá po palici - strašně pomalá, přešlá, prospala jsem celé dopoledne a stejně jsem měla pocit, že jsem se nedospala :nevim: Dlouhodobě nevím, zda to uplně tak jde.

Nevím jakou máš profesi, ale noční se dělá třeba zásobování a inventury v obchodech, uklízení (školky, školy, provozovny a kanceláře apod.) u nás také má provoz od 2hodin pekárna - přípravy těsta a pečení na ranní rozvozy, nebo třeba třídírny větších pošt, nebo noční nárazové hlídání - dělat hlídačku (já dělala pri studia vysoké a několikrát jsme hlídala i přes noc - dělala jsem hlídání jak dětí, tak psů), nebo benzínky, noční prodejny, vrátný, ostraha objektu (je nutný kurz),…

Já jsem po noční jak zválcovaná. Osobně bych radši šla do provozu, kde se jen nesedí (u hlídače bych usnula) a musí se trochu přemýšlet. Na benzínku by mě nedostali ani párem volů. Leda tak do supermarketu na doplňování zboží nebo na poštu. Netuším, ale vejvar za to nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.2.19 12:59
@Elishka1 píše:
já teda jako brigádník měla problém i s odpoledními směnami, dopoledne promrhané a pak už jen práce, takže za mě obdiv pro všechny směnaře :D

Dělala jsem směny před dítětem a dopoledne jsem měla na zařizování doktorů, úřadů a flákání. Nespala jsem do oběda, takže času jsem měla fůru. Z té doby mám několik vyšitých obrazů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.2.19 13:00
@Anny2148 píše:
A nemáte u vás v okolí McD nebo KFC. Jako práce nic moc, ale určitě by ti vyšli vstříc se směnama, mohla by jsi chodit ranní a dělá se tam i v noci. A za mě se přikláním k názoru, že jen noční jsou sebevražda. Moje máma to tak dělala cca 10 let a z pozice dítě to bylo peklo. Máma buď spala nebo byla protivná. Fakt strašný
:mrgreen: Jsem protivná před první nočni a mezi nočními. Pak jsem zas usměvavá matka :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
11.2.19 13:01
@Russet píše:
Dělala jsem směny před dítětem a dopoledne jsem měla na zařizování doktorů, úřadů a flákání. Nespala jsem do oběda, takže času jsem měla fůru. Z té doby mám několik vyšitých obrazů :mrgreen:

já prostě nemám klidný den, dokud si povinnosti neodbydu, ani na vš jsem nesnášela odpolední vyučování, pro mě to dopoledne, po kterém ještě někam musím, prostě nemá stejnou hodnotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
11.2.19 13:07
@Russet píše:
Já jsem po noční jak zválcovaná. Osobně bych radši šla do provozu, kde se jen nesedí (u hlídače bych usnula) a musí se trochu přemýšlet. Na benzínku by mě nedostali ani párem volů. Leda tak do supermarketu na doplňování zboží nebo na poštu. Netuším, ale vejvar za to nebude :nevim:

Ty penzínky jsou třeba na noc uzavřené a platí se přes okenko, obsluha prodejnu vubec neotevře - docela bezpečné. Ale chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.2.19 13:08
@Elishka1 píše:
já prostě nemám klidný den, dokud si povinnosti neodbydu, ani na vš jsem nesnášela odpolední vyučování, pro mě to dopoledne, po kterém ještě někam musím, prostě nemá stejnou hodnotu

Já jsem na tom podobně. Nejhorší byly noční třeba po pohřbu, po krátkém posezení s kamarádkou (kdy ona skočí doma do pelechu), v létě, když jsem musela jít brzo z hřiště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat