Práce pouze na noční směnu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Russet ja fakt nechapu,proc to tak zakladatelce rozmlouvas.Zkusi to a pak pozna,jestli to da nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tozumi píše:
Nevydrzela jsem nocni,ne ze proto,ze jsem je nezvladala,ale protoze jsem dostala nabidku,ktera se neodmita
Tak to gratuluju, to je štěstí ![]()
- Citovat
- Upravit
@tozumi píše:
@Russet ja fakt nechapu,proc to tak zakladatelce rozmlouvas.Zkusi to a pak pozna,jestli to da nebo ne.
Vždyt to tu píšu pořád dokola, že to chci zkusit a pak sama uvidim, jak to dám, dělá to tak hafo lidí, proč zrovna já bych nemohla
jen kvůli tomu, že mám jiné dítě?Tozumi, děkuju ![]()
- Citovat
- Upravit
Pani,co nastoupila po mne,si tuto praci vybrala taky kvuli detem,potrebuje mit volna odpoledne a tak ji nocni vyhovuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jasně, chápu, tchýně dělá noční roky, takže vím, že je to náročný, ale pochop, mě nic jinýho nejspíš nezbývá, přes den nemužu nic sehnat, všecko je na směny![]()
Neříkám, že to budu dělat deset let, ale aspon chvíli, abych přispěla i já finančně, protože takhle si nemužeme nic dovolit a jedeme měsíčně na doraz
chápu,ale vyspíš se vůbec
Dlouhodobě spát třeba 4h je fakt málo
. Já jsme taky doma, manžel na směny ale po nočních spí skoro celý den
. Příspěvek na péči máš? ten se ted bude zvedat pro 4 stupeň a od července i 3. stupeň se zvedne
. Jás e do práce teda nechystám. A sehnala bych ted celkem dobrou práci ale od rána a to prostě je nereálné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tozumi píše:
Zakladatelko preju ti, at se ti podari neco najit
Jsi hodná, děkuju
Snad ano, víš, já už se těším, až budu v životě taky platná k něčemu jinému
Ted jen najít firmu. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Markéta80 píše:
chápu,ale vyspíš se vůbecDlouhodobě spát třeba 4h je fakt málo
. Příspěvek na péči máš? ten se ted bude zvedat pro 4 stupeň a od července i 3. stupeň se zvedne
. Jás e do práce teda nechystám. A sehnala bych ted celkem dobrou práci ale od rána a to prostě je nereálné.
Vyspím, neboj
Příspěvek máme, ale momentálně nevím, na čem jsme, protože čekáme na nové posouzení zdravotního stavu, nedej bože, abychom ze trojky spadli na dvojku, to už si pujdu hodit mašli asi
Já vím, že se to má zvednout, ale i tak, kdyby nám to 3 znovu uznali, tak je to až od léta a to je daleko, takže do té doby bych šla raději makat.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Vyspím, nebojPříspěvek máme, ale momentálně nevím, na čem jsme, protože čekáme na nové posouzení zdravotního stavu, nedej bože, abychom ze trojky spadli na dvojku, to už si pujdu hodit mašli asi
Já vím, že se to má zvednout, ale i tak, kdyby nám to 3 znovu uznali, tak je to až od léta a to je daleko, takže do té doby bych šla raději makat.
zkus vrátnice, ideál koleje
. Malej má ted 3 stupeň na 5 let. Tak uvidíš jestli něco seženeš. Tchýně dělal na vrátnici a říkala že to utíká. A třeba by tam šlo domluvit směny jen na noc a kolik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No upřímně, než dělat jenom noční, tak to radši budu za socku. Já dělám na směny, ale noční mám jenom jednu výjimečně dvě a to je peklo. On je problém i v tom že plno lidí po té noční neusne a když, tak na pár hodin a není to plnohodnotný spánek. A dělat tohle víckrát v týdnu si vůbec neumím představit. V kolik bys šla spát a vkolik musela vstát?. Já jsem i po jedné jak praštěná, točí se mi hlava, píšeš, že běháte po doktorech to bys absolvovala dopoledne a pak nevyspala šla na další noční. A když by dítě marodilo?
Já bych do toho nešla to bych zkusila třeba nějaký úklid na pár hodin, nebo brigádu jestli ti jde jenom o nějakých 5 tisíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamka dělala kdysi před lety jen noční v Makru, sousedka v Tescu. Ale jestli v těch marketech fungují i teď v noci, to netuším. Ta pošta je dobrý nápad, taky to známá dělá, ale není to na normální poště, nevím jak se to jmenuje, ale jen tam třídí zásilky. Pak bych zkusila pekárny, nebo jestli jsi někde z venkova, tak třeba práce v zemědělství u zvířat, tam se dělají brzké ranní, třeba od 4 do 10. Nebo ta vrátná nebo jsem i jednou viděla inzerát na noční vychovatelku třeba na internátu, ale tam už asi musí být speciální vzdělání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co třeba veřejně prospěšné práce? Tam se začíná v 7 h. Třeba by šel domluvit zkrácený úvazek. A chodila bys jenom na ranní…Zkus se zeptat u vás na obecním nebo městském úřadě. Případně na ÚP
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renap to jsem měla já, naštěstí ještě za bezdětna ale došla jsme domů, něco snědla lehla a koukala do stropu, pak že si pustim tv a usnu. Usnula jsme v poledne, v 15h už na nohou a pak bych usnula tak v 19h a do práce jsem jela po 20h
. Manžel dojde domů a kolem 7h to zalomí a v týdnu spí tak do 17-18h
a o víkendu v 15 a v 10h už jde do práce. Ale noční max 4 dny v kuse a pak volno. On říká že nejhorší je ranní ale to vstává ve 4 ráno
. Ale nevěřím že by dlouhodobě dával spát jen dopoledne a pak se věnoval dětem
On si člověk řekne že celý den volno,ale taky musí dospat ten spánek. Manžel v práci sedí u pc, pokud se něco nestane tak to tam jen odsedí ale stejně pak prospí celý den. Těžko by byl schopný ve 12h jít pro malou do mš a pak jí hlídat. Pokud by to bylo nutné šel by ale byl by nevyspalý takže dlouhodobě by to nedal. A spát jen 4h a pak se věnovat dítěti bude prostě náročné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
chápu,ale vyspíš se vůbecDlouhodobě spát třeba 4h je fakt málo
Hlavně se ti to může rozhodit tak, že nespíš skoro vůbec. Usneš mělce a za chvíli jsi vzhůru. Ale podle některých přispěvatelek je to brnkačka. Tak teda good luck ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit