Práce pouze na noční směnu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Chápu, ale já bych to stejně raději zkusila, aspon budu vědět, jestli jsem nebo nejsem schopná.Než žebrat o sociální dávky a být permanentně kritizována za nemakačenko, tak raději zkusím i tohle.
A nemakačenko ti říká kdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Ale člověk není nastaven na život ve tmě
To je možný, pak nechápu, že práce na noční ve fabrikách a všude jinde je legální ![]()
- Citovat
- Upravit
@Russet píše:
A nemakačenko ti říká kdo?
No, tady ne, ale pár lidí v okolí se už našlo, prostě nechápou, že se musím starat o nemocné dítě, myslí si, že pobírám na holku peníze od státu a válím si pr..l celý den doma na gauči
- Citovat
- Upravit
@Russet píše:
Ale člověk není nastaven na život ve tmě
Co nadelas,holt jsou proste profese a zamestnani,kde se v noci pracuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To je možný, pak nechápu, že práce na noční ve fabrikách a všude jinde je legální
Ale máš prohlídku u doktora co rok. Teď to teda u těch nižších zátěží posunuli na dva roky. Hlídají tlak, cukrovku a ostatní neduhy. Jakmile neprojdeš prohlídkou, končíš
Zeptej se lidí, co dlouhodobě třeba dělají na tři směny na lince. Podívej se na ně, jak jsou po noční šichtě domů. Kolikrát se ve fabrice jede i šestá noční a pak máš jen den na regeneraci a už zas jdeš hákovat. Legrace to není. Ale není to nelegální. Zisk je zisk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tozumi píše:
Co nadelas,holt jsou proste profese a zamestnani,kde se v noci pracuje.
To ano, ale nedoporučila bych ho zakladatelce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Ale máš prohlídku u doktora co rok. Teď to teda u těch nižších zátěží posunuli na dva roky. Hlídají tlak, cukrovku a ostatní neduhy. Jakmile neprojdeš prohlídkou, končíšZeptej se lidí, co dlouhodobě třeba dělají na tři směny na lince. Podívej se na ně, jak jsou po noční šichtě domů. Kolikrát se ve fabrice jede i šestá noční a pak máš jen den na regeneraci a už zas jdeš hákovat. Legrace to není. Ale není to nelegální. Zisk je zisk.
Tohle já ale všechno vím, jen nechápu, proč mě stále tak odrazuješ, vždyt jsem psala, že to chci jen zkusit a ne se upsat na deset let.To mám být pořád jen socka, která si nemuže jít nic koupit?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No, tady ne, ale pár lidí v okolí se už našlo, prostě nechápou, že se musím starat o nemocné dítě, myslí si, že pobírám na holku peníze od státu a válím si pr..l celý den doma na gauči
Ale takoví ti snad nerozhodí? Ty snad víš, že si zadek neválíš. Pracovat můžeš, samozřejmě. Jen se ti prostě snažím napsat, že noční směny nejsou zrovna to pravé ořechové pro někoho, kdo má zrovna celkem naloženo i bez toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tohle já ale všechno vím, jen nechápu, proč mě stále tak odrazuješ, vždyt jsem psala, že to chci jen zkusit a ne se upsat na deset let.To mám být pořád jen socka, která si nemuže jít nic koupit?
Ach jo, tak si to zkus a pak sem napiš, jak budeš hýřit energií a utrácet ten majlant, co tam vyděláš. Socka být nemusíš. Nevyčítá ti to snad manžel? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to ja jsem ji doporucila zkusit to. Ja delala nocni maximalne dve po sobe, dvakrat za mesic tri. Priznavam,ze cely zivot bych je delat nechtela, ale par let jsem mela v planu vydrzet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Ale takoví ti snad nerozhodí? Ty snad víš, že si zadek neválíš. Pracovat můžeš, samozřejmě. Jen se ti prostě snažím napsat, že noční směny nejsou zrovna to pravé ořechové pro někoho, kdo má zrovna celkem naloženo i bez toho.
no, právě, že už i jo, jak jsem dlouho doma- 10 let, tak mi to leze na mozek ![]()
Neválím, ale po té dlouhé době fakt potřebuju mezi lidi a přijít taky na jiný myšlenky a vydělat i nějaké peníze.
Já vím, ale tak co mám dělat, když se mi nedaří najít nic na dobu, kdy je děcko ve škole, všude, kam se jdu poptat mi řeknou, že by mě potřebovali tak a tak a už je problém.Kdyby mi tohle vyšlo, tak to ted tady vubec neřeším a jsem někde v práci.
- Citovat
- Upravit
@Russet píše:
Ach jo, tak si to zkus a pak sem napiš, jak budeš hýřit energií a utrácet ten majlant, co tam vyděláš. Socka být nemusíš. Nevyčítá ti to snad manžel?
Ne,manžel tedy ne, ten naopak je proti tomu, ale řekl, že pokud to chci zkusit, tak at jdu.Nechci vydělat majlant, stačí mi 5 tisíc měsíčně.
- Citovat
- Upravit
@tozumi píše:
A to ja jsem ji doporucila zkusit to. Ja delala nocni maximalne dve po sobe, dvakrat za mesic tri. Priznavam,ze cely zivot bych je delat nechtela, ale par let jsem mela v planu vydrzet.
Ale jako bezdětná, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet To, ze nocni nevyhovuji tobe jeste neznamena, ze se nekdo dalsi nemuze v klidu delat a byt v pohode, kor kdyz to, co zakladatelka hleda, nebude na plny uvazek. Ty to tu prezentujes, jak kdyby mela v planu jet fo afriky do diamantovych dolu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ne,manžel tedy ne, ten naopak je proti tomu, ale řekl, že pokud to chci zkusit, tak at jdu.Nechci vydělat majlant, stačí mi 5 tisíc měsíčně.
A on by ráno nemohl dítě do školy odvézt a ty bys byla už v práci třeba od šesti? Odpoledne má snad desetileté dítě školu, tak bys ho po práci vyzvedla. Nebo se učí jen pár hodin? Nebo vzít víkendy? Postará se muž plnohodnotně o dítě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit