Práce při rodičovské dovolené
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj holky prosím vás jsem na RD (na 3roky)a pobírám necelých 9000kč co jsem si sama zvolila tuto částku jelikož přítel je už 5tým měsícem na neschopence a máme málo peněz tak jsem to vyřešila tak že jdu na brigádu DPP u svého zaměstnavatele kde již mám smlouvu na neurčito chci se zeptat mám dluhy a už mi exekučně berou s RD tak jestli mi exekutor může vzít všechny peníze co si vydělám na té brigádě děkuji moc za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 každopádně se chci ještě zeptat když RD mám na složenku a brigádu budu mít na účet myslíte že toho exekutora to napadne se podívat na účet? jako že by ho napadlo že někde dělám při RD? děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Viktorie Kadlecová Proč myslíš, že by ho to nemělo napadnout?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemyslím spíš doufám
protože zadarmo se mi fakt dělat nechce chci si přivydělat tak já jenom jestli s tím máte nějaké zkušenosti děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Nemyslím spíš doufám
protože zadarmo se mi fakt dělat nechce chci si přivydělat tak já jenom jestli s tím máte nějaké zkušenosti děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Viktorie Kadlecová Tak není to zadarmo, o to rychleji se zbavíš exekuce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím nevíte někdo o nějaké brigada z domu? Na netu jsou jen brigády se vstupním poplatkem, bojím se, aby to nebyl podvod. Kamarádka se takhle pekne napalila. Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3232 Ahoj já tedy o žádné nevím taky jsem chtěla ale když tam po mně taky ty vstupní poplatky chtěly tak jsem už ani žádný nehledala podle mě jsou na tohle pěkně vyčůraní to radši budu chodit na brigády a vím že to budu mít vždy zaplacené
možná něco málo je na tom internetu ale za málo peněz uvidíš sama třeba na něco narazíš ale podle mně chtějí z lidí jenom vytahat peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 2 letého syna, kterého budu mít ještě doma a práci na doma na dohodu o prac. poměru. Je tu nějaké omezení, abych nepřišla o rodičovský příspěvek? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lussinka1984 píše:
Mám 2 letého syna, kterého budu mít ještě doma a práci na doma na dohodu o prac. poměru. Je tu nějaké omezení, abych nepřišla o rodičovský příspěvek? Děkuji
pokud už mu byly 2 roky, žádné omezení není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit