Práce prodavačky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@kaseny88 ja byla dlouho doma, manzela prani bylo, abych byla doma s detma a vubec, nechtel, abych se drela
.Jenze uz jsem toho teda mela po krk, jsem rada, ze makam a hlavne vypadnu z domu
.Premyslela jsem o uranovych dolech
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1.zizi aha,tak to by me ani nenapadlo, ze ze zdravotnich duvodu, to je mi lito. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Škurana píše:
@kaseny88 ja byla dlouho doma, manzela prani bylo, abych byla doma s detma a vubec, nechtel, abych se drela.Jenze uz jsem toho teda mela po krk, jsem rada, ze makam a hlavne vypadnu z domu
.
presne tak…do prace nemusim, protoze se nemame spatne, ale cloveku hrabe a steny neodpovidaji na polozene otazky ![]()
- Citovat
- Upravit
To se ti zdá za zkrácený málo? Já dělala v ZKD, čistýho jsem měla cca 7500 Kč za 35 hod týdně + 25 hodin víkendy za měsíc, bez stravenek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda nevim ale me to prijde malo :-/ ja delam 7,5hod denne na hpp a mam 15.000 + stravenky a to jsem na poste. A jsem bez maturity..
- Citovat
- Upravit
@1.zizi píše:
presne tak…do prace nemusim, protoze se nemame spatne, ale cloveku hrabe a steny neodpovidaji na polozene otazky
Steny neodpovidaji
,se pos.ru.Ale mas pravdu, me taky uz hrabalo a hlavne jsem byla teda i dost podrazdena,vztekla.Ted jsem uz psychicky na tom lip
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1.zizi píše:
presne tak…do prace nemusim, protoze se nemame spatne, ale cloveku hrabe a steny neodpovidaji na polozene otazky
Rozumím Ti, taky mě to doma nijak extra nebaví. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
jdu k Vám pro rady
Brzy budu mít po RD, a tak jsem začala shánět práci, abych pak ***.
A stalo se, že jsem ji našla nezvykle rychle. V mé situaci, kterou jsem vedoucímu ihned objasnila (mladý sympaťák), jakože jsem na RD a končí mi v září, což půjde malá i do školky, kterou už máme zařízenou.A nabídl mi práci od příštího týdne na zkrácený úvazek na 6h denně, na pozici pokladní v Bille, a prac.doba od 11-17.30h, denně. Víkendy volné. Promýšlím a promýšlím..
Ztím jsem totiž i na RD byla stále jen na brigádách, což jsem si plánovala já a víceméně i víkendy, kdy byl doma s malou partner
Nabídl mi, že od září to můžeme přehodit na HPP, což by byla paráda, rovnou mít práci. Máme mladou aktivní babičku, hlídá, starají se, bydlí vedle ve vchodě, takže kdykoli je potřeba, pohlídají, malá tam několikrát spala.
Ale přeci jen tohle bude každý den..
Partner dělá trísměnnej provoz, střídá se mu to ranní (03-12h), odpol (12-18h) a noční (14-21h), ta ranní je fajn, ale zbytek by musela babička trochu pomoct..
Zítra to musíme pořešit a vymyslet, jestli do září nějak pomohou..![]()
Jinak nabídl mi za zkr. úvazek mi nabídl 8100,– čistého a stravči, což je 40,–/20.pracovních dní, což je fajn mi přijde.
Za HPP potom 13.000,– čistého a stravči.
Mám maturitu v oboru, kde se bez praxe nechytám.Partner mi řekl, že se mu to zdá málo peněz, za zkr. úvazek.. tak váhám, ale mě to přijde fajn.
Děkuju za rady.
POPROSÍM O ANONYMITU!
Příspěvek upraven administrátorem 7.1.2014 21:13 - vulgarismyNemusí to všichni vědět, že tam makám.
tak to máš víc než já na 6,5 h když to mám jako normální zaměstnání, a bez stravenek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Až budu nastupovat do mateřeské do práce, ráda bych nastupovala za tyhle peníze.. Takže asi tak… Budu ráda, že si najdu flíček ![]()
- Citovat
- Upravit
Jéééé, jenže na Poště místo neni
Pouze na roznosy. Já to hlídám ![]()
Mám obvoláno. ![]()
Také se chci vyšplhat někam vejš, samozřejmě, ale momentálně a po RD i kdybych tam měla být třeba jen půl roku, asi to vezmu.
Abychom se nějak zajeli, měli nějaký příjem a uvidíme.
- Citovat
- Upravit
@Imane píše:
Rozumím Ti, taky mě to doma nijak extra nebaví.
asi si udelam dalkove nejakou skolu…
..aspon nebudu blba ![]()
- Citovat
- Upravit
Ty brdoooo… ja mela v Albertu brigadne max.5000 a na HPP 11-12tis +500stravenky. A jako drin a kolikrat bez pauzy..
- Citovat
- Upravit
@Škurana píše:
@kaseny88 ja byla dlouho doma, manzela prani bylo, abych byla doma s detma a vubec, nechtel, abych se drela.Jenze uz jsem toho teda mela po krk, jsem rada, ze makam a hlavne vypadnu z domu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1.zizi píše:
asi si udelam dalkove nejakou skolu…..aspon nebudu blba
Mně je škola k ničemu
, nakonec mi víc bylo užitečné, že umím kdáknout i jinak než česky. ![]()
- Citovat
- Upravit
hlidani by bylo jen o vikendech, ale to by se nejak vyresilo…po zdravotni strance je to na nic…
…