Práce u Student Agency
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@zvidavajanca Kdyby Vas v Amazonu slyseli
Kazda ta prace je v necem jina. Jinak narocna. Jak jezdi stevs vim, ja poukazoval na pocet hodin/tyden. Stevs to maji 40/7. A vydelane castky jsou srovnatelne. Vstupni predpoklady jsou obdobne. Nemusi nic moc umet, SA je zauci. Uroven anglictiny je dle linky. Bohuzel mladi umi anglicky hur a hur, i kdyz je to paradox.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SA01
Nedělala jsem v Amazonu, ale v jiném velkém expedičním skladu. A ono to zase tak rozdílný nebude.
@SA01 píše:
@zvidavajanca Vstupni predpoklady jsou obdobne. Nemusi nic moc umet, SA je zauci. Uroven anglictiny je dle linky. Bohuzel mladi umi anglicky hur a hur, i kdyz je to paradox.
Dokázala bych věřit tomu, že každý kdo dělá stevarda, tak by zvládnul práci v Amazonu, co se týče kvalifikace (snad s výjimkou pozic s VZV). Ale vemte pracovníky Amazonu na stevardy. Půlka bude pro SA hnusná (příjemný vzhled a vystupování, že), další nebudou umět anglicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:Postavte 20ti letou blondynku na 12 hodin k pasu a povime si. Kazda ta prace je narocna v necem jinem. Mzda obou pozic odpovida vstupnim predpokladum. A nesnizuji ani jednu, ani druhou. Prijemne vystupovani neni o vzhledu…
@SA01
Nedělala jsem v Amazonu, ale v jiném velkém expedičním skladu. A ono to zase tak rozdílný nebude.Dokázala bych věřit tomu, že každý kdo dělá stevarda, tak by zvládnul práci v Amazonu, co se týče kvalifikace (snad s výjimkou pozic s VZV). Ale vemte pracovníky Amazonu na stevardy. Půlka bude pro SA hnusná (příjemný vzhled a vystupování, že), další nebudou umět anglicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No i takove 20ti lete bjondyny u nas delali, delali i ve flextronicsu u pasu..koneckoncu, at si každej dela co uzna za vhodne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lopata píše:Stejne tak jsou v radach stevs lide, kteri pred tim delali u pasu
No i takove 20ti lete bjondyny u nas delali, delali i ve flextronicsu u pasu..koneckoncu, at si každej dela co uzna za vhodne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SA01 Můžu se zeptat, na jaké pozici a oddělení v SA pracujete? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SA01 píše:
Prijemne vystupovani neni o vzhledu…
Neříkejte, že hlasem příjemnou a v obliceji nepěknou SA vezme ![]()
@SA01 píše:
Postavte 20ti letou blondynku na 12 hodin k pasu a povime si.
I takové tam stojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SA01 píše:
@roata Nic neni tak horke, jak vypada. Jen tu par lidi siri paniku. Nejdrive pisi, jak se psychicky hroutili a pak se urazi, kdyz jsou oznaceni za labilni. Jini tvrdi, jak to je v SA hrozne a pritom vdalsi vete napisi, ze zde pracovali 6 let a jaka to byla zkusenost.
Psani vlastnich zkusenosti je sireni paniky? ![]()
Za 6 let to byly dve pozice, u jedne je jsem mela uvazek dva roky, jinak smluvni pokuta. Treti rok se zmenilo vedeni a ja jsem cekala zmenu k lepsimu. A take pracovala na svem profesnim zlepsenim. Samostudiem, firma na tp nijak neprispela..Zmena k lepsimu nenastala, sepsala jsem vypoved. Chtela jsem ji podat na konci mesice. Stejny napad melo 2/3 pobocky. Nez jsem vypoved podala, vyskytla se moznost prejit na jinou pozici. Na ni jsem zustala z duvodu ziskani praxe. Z firmy jsem odchazela totalne fyzicky a hlavne psychicky vycerpana. Tot k me labilite
![]()
Za tech necelych sest let se nekolikrat komplet obmenil cely tym. Take byli zbyli kolegove a kolegyne labilni? ![]()
K tem platum - smluvne bylo dano, ze vyplata ma prijit nejpozdeji predposledniden v mesici. Kdyz pominu fakt, ze mi to prijde ue strany zamestnavatele neseriozni, tak nemohu pominout to, ze se nekolikrat stalo, ze mzda prisla pozdeji. Bez omluvy, vysvetleni. Znala jsem kolegu, kteremu chodily penize o 4-5 dnu pozdeji pravidelne.
Dale jsem nezaznamenala odpoved k memu dotazu na placeni faktur dodavatelum. Pokud tady byla, omlouvam se za prehlednuti.
Bohuzel si do dnes pamatuji situace, kdy se v zime rozbilo topeni a nebylo opraveno, jelikoz firma dluzila penize za predchozo servis. Jelikoz SA nehradilo ani pres upominky, zrusili spolupraci.
Podobna situace byla s dodavkou kancelarskych potreb. Nekolikrat se stalo, ze jsme si museli kupovat papir do tiskarny v papirnictvi, jelikoz nebyly dloihodobe hrazeny faktury dodavateli. Tak prestal dodavat…
Kavovary na pobockach se servisovaly jen tehdy, kdyz prestaly zcela fungovat a klienti si stezovali, ze nedostanou obcerstveni. Zamestnanci „kafe“ nepili, jelikoz zevnitr byly kavovary natolik sesle a mely tolik zazrane spiny, ze to bylo o zdravi.
Kontroly hygieny se resily stylem, ze se upravy nedelaly. Pri dalsi kontrole (klienti si obcas stezovali) se lhalo o tom, ze se na upravach pracuje.
Mam pokracovat nebo to staci? Takovych situaci znam spousty. Za tech nekolik let jsem byla osobne u mnoha situaci.
Na zaver by mne zajimalo, zda je SA s naborem zamestnancu tak spatne, ze je potreba, aby si nekdo ze zamestmancu v ramci pracovnich povinnosti zaklad nick na emiminu a loboval zde.
PS: praci jsem sehnala hned. Diky praxi, znalostem a take diky jedne veci - u konkurence mi rekli, ze kdyz nekdo vydrzel v SA tak dlouho, tak uz zvladne vsechno. SA ma v branzi hroznou povest.
- Citovat
- Upravit
Anonymní, já ti vše věřím.
A připadá mi vážně legrační, aby si někdo zakládal nick kvůli této diskuzi a prohlašoval, že je někdo labilní, to mě fakt baví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SA01 píše:
@lopataTakze: 1. Kouzelne slovicko AŽ 2. Do toho je zapocitana trojsmennost, takze odpoledni, nocni, vikendy 3. Jedna se o personalku, takze smlouva na pul roku a totalni nejistota prace. Zaverem: V Amazonu se zacina na 15.000. Presne o tom to je, polopravdy, informace vytrzene z kontextu. Ale hlavne, ze jsme vsichni zdravi
A s jakym zakladnim platem se zacina v SA? Za 15 000 Kc by Vam mnozi zamestmamci ruce utrhli.
Stale plati, ze plne osobni hodnoceni nesmi byt davano? Jako plne se bere snizene minimalne o 100 Kc, samozrejme nesmi byti davano pravidelne.
Smlouvy na 1 rok jsou uz take utopie a vratily se smlouvy na dobu neurcitou?
- Citovat
- Upravit
@g.sandova píše:
A připadá mi vážně legrační, aby si někdo zakládal nick kvůli této diskuzi a prohlašoval, že je někdo labilní, to mě fakt baví
Dekuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Za 15t hrubeho bych tuto praci nikdy, nikdy nedelal.. za 15t najdu praci okolo mě v okruhu 10km všude… copak nečtete jobs, praci, agentku atd atd? Lidi neblbněte a nedělejte jančurovi blbce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těžko čekat od personálu, že bude nadšeně blbečkovaně úslužný, když vedení má morálku na prad a se zaměstnanci si vytírá skoro zadek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:Pokud si diskusi prectete od zacatku, tak anonymja psala, ze bzde anonymni, pritoze se nadale leci nebo beco v tom smyslu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit