Práce v Siemens Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
V kolikati firmách jsi pracovala, že ti v siemensu připadají benefity jako „dobré“? K čemu mi je třeba multisportka, když si vydělám pár šušňů. Práce mi má především zaplatit náklady na nějaký slušný život, pak nejsou potřeba ani stravenky, ani multisportka…
Ve čtyřech a z toho byly 2 české firmy. A ty sice daly stravenky, plat byl taky lepší, ale dovolená 20 dní, žádné volna ani benefity navíc a příšerný psychický tlak. Za sebe hodnotím siemens jako nejlepší firmu, kde jsem zatím pracovala. Nejspíš to bylo i skvělou TL, se kterou se dalo normálně domluvit.
- Citovat
- Upravit
Tam se člověk dostane asi jen přes postel. Osm zamítnutí, z toho dvě výběrová řízení zrušena. To není dobrá vizitka teto pochybné firmy!!! Brigáda na dvacet hodin týdně za jedenáct tisíc!!! Almužna fuj.
- Citovat
- Upravit
V kolikati firmách jsi pracovala, že ti v siemensu připadají benefity jako „dobré“? K čemu mi je třeba multisportka, když si vydělám pár šušňů. Práce mi má především zaplatit náklady na nějaký slušný život, pak nejsou potřeba ani stravenky, ani multisportka…