Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
A nevite nahodou nejaky eshop kde bych ten prasek mohla sehnat? nejezdim do nemecka
Ja takto nakupujem veľa vecí, ale v Rakúsku. Máme to naskok. Prášky sú o polovicu lacnejšie a naozaj sa mi zdajú kvalitnejšie a nakupujem tam aj dosť potravín.
My kupujeme prací prášky určené pro Německý trh a je to obrovský rozdíl. Jsou určitě víc koncentrované a taky víc voní. Nechápu ten přístup výrobců, ale u nás si prostě dovedou šidit a my jim to žerem. Prací gely a aviváže z Německa mají třeba tady http://www.obchod-cz.cz/…4-1-DROGERIE. Akorát zatím pouze malý sortiment.
Já souhlsím s výše uvedeným a nakupuju na www.nakupy-nemecko.cz
@Alyss1 Máš, prosím, zkušenost i s aviváží? Zajímalo by mě, zda je tak řídká jako u nás.
Ahojky já jezdím do německa nakupovat a prací prášky i gely jsou super a aviváže jsou užasný krásně voní nemůžu si vynachválit.
Právě mám v kufru auta 8kg rakouského arielu… Tak jsem zvědavá Jaký bude… ![]()
@Hanullka píše:
@pavlanatlinka No a ty aviváže, jsou hustší než ty, co koupíš u nás?
já bych řekla že jsou asi jen o malinko husčí ale jsou fakt kvalitnější a levnější než u nás. odkud jsi? já že pocházím z liberecka a ted žiju v táboře ale za 14dní se tam chystám když budu u rodičů tak kdybys byla někde poblíž tak ti bud můžu přivízt nebo ti odlít trochu a můžeš vyzkoušet já tam koupila minule prášek na praní 10kg myslím že to bylo za 10euro + k tomu daly aviváž lenor
@pavlanatlinka Jé, ty jsi hodná, ale to by sis zajela
, jsem z Vysočiny. Já už si dlouho říkám, že zkusím něco objednat, tak hned jak mi dojde pr. prášek, tak se na to vrhnu. A jaký prášek je nejlepší?
Já jsem vždy kupovala prací přášky a akci minule sem měla nějaký deli nebo jak se to jmenuje a ted lenor a ten mě zatím příjde nejlepší jinak jsem dobu používala gel.
Holky a jezdíte některá nakupovat do Žitavy? Je tam nějaký dobrý obchoďák? A ještě by mě zajímalo, i když se tu řeší primárně prací prášky, jak je to v Německu s luxusnější kosmetikou? Třeba Clinique nebo s parfémy? Vyplatí se?
Prášky i gely jsou zaručeně lepší z trhu určený pro západ. V Čechách a státech východní evropy se do prášků přimýchává sůl a gely mají také nižší prací schopnost. Tak je to i z aviváží.